ML2 Vastgoed

Walnootstraat 49

Deze ruime en keurig onderhouden twee-onder-een-kapwoning met vijf slaapkamers, een garage, moderne badkamer, zonnepanelen en een zonnige tuin, wordt te koop aangeboden!

Vraagprijs: 485.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 120,8 vierkante meter

Oppervlakte garage: 20,8 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 5

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: op eigen terrein, openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Walnootstraat 49 te Schoonhoven wordt deze ruime twee-onder-een-kapwoning met vijf slaapkamers, een garage, moderne badkamer, zonnepanelen en een zonnige tuin, te koop aangeboden.

Wat een keurig onderhouden woning is dit! Er wordt hier met veel plezier en zorgvuldigheid gewoond en dat is zeker terug te zien! Zo is het schilderwerk aan de buitenkant netjes, maar beschikt de woning ook over veel comfort. Denk hierbij aan vloerverwarming op de begane grond en gedeeltelijk in de garage, twee kunststof dakkapellen, zonnepanelen, maar ook de bergruimte; Naast de vliering wordt ook elk hoekje in de woning optimaal benut!

De woning beschikt over veel lichtinval door de erker aan de voorkant van de woning en de glazen pui aan de achterkant. Ook de verdiepingen hebben veel lichtinval door de twee dakkapellen, de ramen aan de zijkant van de woning en de Velux-dakramen. 

De woning is als ruim te beschouwen. Zo is er genoeg ruimte voor een prettige leefkeuken en een gezellige zithoek, welke grenst aan de tuin. Daarnaast beschikt de woning over een garage, welke momenteel in twee gedeeltes verdeeld is; een klusruimte en een stallingsruimte voor de fietsen. Voor de garage kunnen auto(s) op de eigen oprit geparkeerd worden.

Door de dakkapellen aan weerskanten is er ook veel ruimte op de verdiepingen; momenteel zijn er maar liefst 5 kamers! Genoeg ruimte voor slaapkamers, maar ook voor een werkkamer, hobbykamer of logeerkamer. 

De woning beschikt over verschillende doordachte zaken; zo heeft de trapkast twee opberggedeeltes, zijn er extra stopcontacten en datapunten opgenomen, is er een ingebouwde radio in de badkamer aanwezig en is er creatief omgegaan met de knieschotten. Benieuwd naar deze slimme zaken? We laten het je graag zien tijdens een bezichtiging! 

Deze twee-onder-een-kapwoning is gelegen in het geliefde Schoon-hoven-Oost, nabij de Tiendweg en de hockeyvelden. De woning bevindt zich in een rustige woonwijk met een prettige leeftijdsmix. Op loop- en fietsafstand bevinden zich verschillende basisscholen, speeltuinen en sportverenigingen. Schoonhoven heeft een gezellig centrum met een breed scala aan winkels, horeca en recreatiegelegenheden. 

Grotere steden zoals Utrecht en Rotterdam zijn gemakkelijk en binnen 30 minuten te bereiken met de auto. 

Bijzonderheden:

  • Ruime woonkamer (31,9 vierkante meter) en keuken (14,6 vierkante meter) met veel lichtinval; 
  • Moderne badkamer met ligbad (medio 2014); 
  • Vijf slaapkamers (14,2; 10; 7,8; 6; 4,3 vierkante meter);
  • Begane grond en garage (gedeeltelijk) beschikken over vloerverwarming (als bijverwarming); 
  • Uitvalscherm aan de achterkant van de woning;
  • Garage van 20,8 vierkante meter aanwezig; 
  • Gelegen in een rustige woonwijk nabij de Tiendweg;
  • Energielabel A;
  • Oplevering in overleg;
  • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond 

De voordeur bevindt zich in de zijgevel van de woning. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast, het toilet met een fonteintje en een vaste trapkast, welke op een praktische wijze in twee gedeeltes te gebruiken is. 

Via de entree komt men uit in de woonkamer, welke grenst aan de achtertuin. Aan de woonkamer grenst de keuken, welke over veel lichtinval beschikt door de erker aan de voorkant van de woning. De keuken bestaat uit een keramische kookplaat met een afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron. 

De woonkamer en keuken beschikken over vloerverwarming als bijverwarming. De vloerbekleding betreft plavuizen.

1e Verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van 14,2 vierkante meter. Deze kamer is van voldoende omvang voor een groot tweepersoonsbed en heeft daarnaast ook nog ruimte voor grote kasten. 

De andere twee kamers hebben een omvang van 10 en 6 vierkante meter. De kleinere kamer is momenteel in gebruik als werkkamer. Deze kamers beschikken over veel lichtinval door het kunststof dakkapel. Achter de schotten is er bergruimte gecreëerd. 

Op de eerste verdieping is ook de badkamer gesitueerd. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, een douchecabine, een handdoekradiator, een ligbad en een toilet. 

Tevens is er op de overloop nog een vaste (linnen)kast aanwezig.

2e Verdieping

De ruimte waarover deze verdieping beschikt zal je verbazen! Dit komt door de dakkapel en de dakramen. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd van 7,8 en 4,3 vierkante meter. 

Daarnaast is hier een washoek gerealiseerd, waar de wasmachine en droger zich bevinden. De washoek beschikt ook over een werkblad met onderkastjes en een spoelbak. 

Op deze verdieping is achter de schotten bergruimte aanwezig. Daarnaast is de vliering (1,60 meter breed en 4,90 meter lang) via de vlizotrap bereikbaar. 

De centrale verwarming is op de tweede verdieping gesitueerd.

Garage

De garage is bereikbaar via de voorkant van de woning, maar ook via de tuin. De garage is momenteel ingedeeld in twee gedeeltes, namelijk een klusruimte en een stallingsruimte voor fietsen. Voor de werkbank is vloerverwarming aanwezig. Tevens beschikt de garage over twee radiatoren. De stallingsruimte heeft ook nog opslag via de vliering. 

Tuin

De woning beschikt over zowel een voor- als een achtertuin. De voortuin heeft een noordoostelijke situering en de achtertuin heeft een zuidwestelijke situering. In de achtertuin is een uitvalscherm aanwezig en zijn er meerdere voorzieningen voor het plaatsen van een parasol. De tuin is van voldoende omvang voor de creatie van een fijne zitplek of voor bijvoorbeeld een kruidentuin of speeltoestellen. 

De tuin is zowel via de woonkamer als via de garage te bereiken. Voor de woning is er parkeergelegenheid op de eigen oprit. 

 
 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.