ML2 Vastgoed

Diensten

Als gecertificeerd KRMT-makelaar kan Maaike uw woning of bedrijfspand verkopen of verhuren. 

Maaike vertelt: als nieuwkomer op de markt vind ik klantgerichtheid belangrijk. Dit betekent dat ik geen 9-tot-5-mentaliteit heb. Met veel plezier zet ik mij in voor de opdrachten die ik uit mag voeren. Mijn perfectionisme en mijn ijverige houding zorgen ervoor, dat ik altijd het onderste uit de kan probeer te halen. Dit heb ik gedurende mijn opleiding Vastgoed & Makelaardij, al bewezen: Ik ben met een 8 gemiddeld (cum laude) afgestudeerd. Met de afronding van mijn opleiding heb ik mijn KRMT-makelaarscertificering gehaald. Ik kan u daarom van dienst zijn bij de verkoop of verhuur van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast kan ik ook de aankoop van een object begeleiden en zijn andere vastgoeddiensten bespreekbaar.

Zelf ben ik geboren en getogen in de omgeving van Cabauw en Lopik en woonachtig en werkzaam in Schoonhoven. Als dochter van een ondernemersfamilie, kan ik gebruik maken van het netwerk dat door de jaren heen met zakenrelaties is opgebouwd: ‘Het gaat er immers niet om wie je bent, maar wie je kent’.

Ik doe mezelf niet beter voor dan dat ik ben; van te voren maak ik eerlijke afspraken met u. We zullen samen de te doorlopen stappen doornemen en op basis daarvan bekijken, waarbij ik u van dienst kan zijn. De werkzaamheden kunnen op urenbasis worden uitgevoerd.

“Kan ik iets voor u betekenen? Ik kom graag met u in contact!”