ML2 Vastgoed

Reviews

Hieronder zijn de reviews van onze opdrachtgevers weergegeven.

Maaike is een super vriendelijke en betrokken makelaar. Met al onze vragen konden we direct bij haar terecht en hadden we binnen no time een antwoord gekregen, zelfs ’s avonds laat nog. Ook was ze erg flexibel, als er iets veranderde dan regelde zij meteen wat er nodig was om toch alles in orde te krijgen. Ik heb de verkoop met haar hulp als zeer prettig ervaren!

Verkoop Prinsenlaan 85, Woerden
10-05-2023 

Super tevreden over de hulp die wij van Maaike hebben gehad tijdens de aankoop van ons huis! Maaike reageert altijd snel, professioneel en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt. Ook afspraken in de avond of in het weekend zijn geen probleem, wat erg fijn was i.v.m. ons werk. Een echte aanrader dus!

Aankoop Duikerpad 4, Lopik
26-04-2023 

Maaike was als beginnende makelaar voor ons een gouden greep. Heeft goed inzicht in de huizenprijzen. Was/is altijd bereikbaar, ook in de weekenden en vakantie. Was zeer alert bij het oplossen van problemen. Zakelijk en als privépersoon een verrijking in makelaarsland. 

Verkoop Cabauwsekade 80d, Cabauw
26-04-2023 

Fijn contact met Maaike, ontzettend flexibel in haar bereikbaarheid per app, mail en telefoon. Helemaal van deze tijd. Ook bezichtigingen op zaterdag mogelijk wat voor ons erg fijn is, aangezien we allebei een drukke baan hebben en veel werken. Al met al erg blij met deze makelaar, ze heeft ons goed geholpen!

Verkoop Leeuwerikstraat 39, Schoonhoven
14-04-2023 

ML2 VastGoed is aan te raden. Makelaar komt alle afspraken na en werkt ook in de avond- en weekenduren. Je kan aan de makelaar, Maaike, zoals wij haar noemen, zien dat ze haar werk echt leuk vindt en dat straalt ze ook  uit. Maaike is pas tevreden als de verkoper(s) en uiteindelijk koper(s) tevreden zijn. Het honorarium van ML2 VastGoed is eerlijk en eigenlijk te laag, maar dat zeg je niet als klant. Wij gaan verhuizen naar een woning buiten de regio van deze makelaar en hopelijk kan ik de toekomst weer zo’n Topper (10+) vinden. 

Verkoop Meester Marcolaan 31, Cabauw
12-04-2023 

Het contact met Maaike liep top! Ze is professioneel, vriendelijk en zeer enthousiast! Geen vraag was te veel, altijd goed bereikbaar via telefoon of WhatsApp. Een fijne makelaar met goede begeleiding en prettige communicatie! Van ons niets meer dan lof en wij raden ML2 Vastgoed dus ook zeker aan. 

Verkoop Baronieweg 74, Polsbroek
18-03-2023

Maaike heeft ons enorm goed geholpen bij het zoeken van een geschikte woning.

Ondanks tegenslagen ging Maaike altijd vol goede moed voor ons verder opzoek en namen we alle opties rustig door. Als we ergens mee zaten of tegenaan liepen konden we Maaike altijd bereiken en reageerde ze altijd erg vlot. 

Aankoop Hazelaar 9, Bergambacht
15-03-2023

Het is heel fijn om met ML2 Vastgoed zaken te doen, begeleiding, advies, alles is perfect verlopen! Zal dit zeker aan andere kopers c.q. verkopers adviseren.

Vooraf een prijs afgesproken, je weet daardoor wat de kosten zijn.

De lijntjes zijn kort dus er wordt adequaat gehandeld en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Verkoop Meester Marcolaan 11, Cabauw
08-03-2023

ML2 Vastgoed heeft ons super geholpen met de verkoop van het huis. Zij was altijd bereikbaar of anders appte of mailde ze binnen de kortste keren terug. Fijn om met haar samen te werken. 

Verkoop Vicarielaan 37, IJsselstein
14-12-2023

Maaike is een no-nonsense makelaar. Deskundig en heel persoonlijk heeft zij de verkoop van onze woning opgepakt en afgerond. In no time was onze woning verkocht! Helder, eerlijk en zonder poespas. O ja, en de watertorenkoekjes werden door de kijkers en ons zeer gewaardeerd! 🙂 

Verkoop Ridder Arnoud van Amstelstraat 12, Polsbroek
28-11-2022

Maaike van ML2 Vastgoed heeft ons goed geholpen om iemand te vinden die tijdelijk het appartement wil huren. Snel en accuraat! Maaike denkt goed mee, super blij mee! Dank je wel Maaike!

Verhuur tijdelijke huurwoning Lekdijk west 13, Lopik
08-11-2022

Het gehele verkoopproces een prettige persoonlijke begeleiding gehad van Maaike Littel. Kenmerkend is dat Maaike 24/7 voor je klaarstaat met een deskundig advies. Ze maakt belangrijke zaken bespreekbaar, luistert goed en vertaalt dit goed door in de uitwerking. Complimenten Maaike, ga zo door!

Verkoop Braetstraat 1, Cabauw
31-10-2022

Hele fijne hulp gehad van Maaike tijdens mijn zoektocht naar een huurwoning in Rotterdam. Maaike is enorm proactief en helpt je graag in alle onderdelen van het traject. Van het zoeken naar woningen, bezichtigingen en het controleren/lezen van de (huur)voorwaarden. 

Aanhuur Zaagmolenstraat 207A, Rotterdam
08-10-2022

Fijne en duidelijke communicatie, denkt mee en reageert snel. De brochure werd snel aangeleverd en zag er heel netjes uit. Wij zijn zeer tevreden over Maaike en zullen haar zeker aanbevelen. Ze zit overal goed bovenop waardoor alles soepel en snel verloopt. 

Verkoop Veldensteinlaan 27, Jaarsveld
28
-09-2022 

Super fijne makelaar! Goed en duidelijk in communicatie en erg meedenkend! Ik zou haar zeker aanbevelen!

Verkoop Molenwal 74, Oudewater
25
-09-2022 

Maaike heeft goed en snel werk geleverd. Ze is duidelijk in de communicatie en de prijsopbouw. Ik raad haar aan. 

Verhuur Industrieweg 2, Stolwijk
20
-09-2022 

Het contact met de makelaar is vlot en tot volle tevredenheid verlopen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. 

Verkoop Kerklaan 13, Cabauw                                 
16-08-2022  

Maaike heeft ons super geholpen met de zoektocht en aankoop van ons huis. Ze heeft alle tijd voor ons genomen en ons overal keurig en duidelijk mee begeleid. Van zoektocht tot bieden tot overdracht en zelfs nog daarna. Super! Wij zouden Maaike van ML2 Vastgoed iedereen aanbevelen. 

Aankoop Hendrick Potlaan 19, Lopik                   
02-08-2022  

Eén woord super. Heel vriendelijk en behulpzaam. Gemakkelijk in communiceren alles verliep heel soepel.

Verkoop Van Vianenhof 22, Jaarsveld                     
28-06-2022

Wij zouden ML2 makelaardij bij iedereen aanraden. het contact verliep vlekkeloos en altijd zeer op tijd. Ze is erg vriendelijk en nam de tijd voor alles. Ze is zeer secuur en altijd ook een contact momentje als er kijkers waren geweest. Vooral het maken van de brochure en haar nuchterheid en expertise zagen wij als de grootste prés. 

Verkoop Van der Ledestraat 5, Cabauw               
10-06-2022  

Het contact verliep zeer spontaan. Ik kon haar altijd bellen. Alles werd geregeld. Top! Ik kan haar als makelaar van harte aanbevelen.

Verkoop Cabauwsekade 45, Cabauw                      
26-05-2022    

Zeker met vijf sterren! Wij hebben ons droomhuis gekocht met de hulp van Maaike. Een TOP makelaar! Duidelijke uitleg en neemt de tijd voor onze vragen, makkelijk te bereiken. Zeker aan te raden!

Aankoop Gerrit Greupstraat 15, Schoonhoven     
17-05-2022