ML2 Vastgoed

Reviews

Hieronder zijn de reviews van onze opdrachtgevers weergegeven.

Wat is Maaike een fijne makelaar! Goede kennis, duidelijke uitleg, leuk in de omgang, zeer professioneel, top communicatie tussen alle partijen. Zal haar bij/aan iedereen aanraden!!

Knotwilgenstraat 71, Schoonhoven
27-02-2024

Maaike is een goede makelaar die snel en flexibel werkt! Ze heeft uitstekende begeleiding gegeven tijdens het verkopen van mijn huis, daarnaast was de samenwerking ook nog erg plezierig door haar goede bereikbaarheid en snelle communicatie.

Verkoop Dorp 81D, Polsbroek
02-01-2024

Vanaf de eerste kennismaking hadden wij een goed gevoel. Dat bleek ook!! Maaike is professioneel, geeft vertrouwen, gaat ervoor, alles in overleg met ons, altijd bereikbaar en reageert snel op onze vragen. Voor Maaike was dit het eerste huis in deze regio, ze heeft zich echt verdiept om zo goed inzicht te krijgen en tot een zeer goede verkoop te komen. Daar zijn we haar dankbaar voor!!!

Verkoop Ravelijnhof 8, Langerak
27-12-2023

Alles rondom het verkopen van ons huis was nieuw voor ons omdat wij dit nog nooit eerder hadden gedaan. Maaike neemt alle stappen rustig met je door en bespreekt per stap wat er gaat gebeuren. Met de enthousiasme van ML2 Vastgoed is ons huis binnen 2 weken verkocht. Wat een duidelijke communicatie. Maaike is altijd bereikbaar via de telefoon, app en e-mail. Kortom een makelaar die iedereen nodig heeft!

Verkoop Churchill-laan 15, Lopik
18-12-2023

ML2 vastgoed heeft ons super goed geholpen met het vinden van ons koophuis. Wat wij erg fijn vonden is dat Maaike ook buiten kantoortijden om afspraken in kon plannen! Ook waren we erg blij met de snelle reactie bij vragen of opmerking! Bedankt ML2 Vastgoed voor de service! Zeker een dikke aanrader voor wie een makelaar zoekt!

Aankoop H.A. Schreuderstraat 51, Schoonhoven
04-12-2023 

Maaike heeft alles tot in de puntjes geregeld, waarbij ze ruim de tijd neemt voor belangrijke details, zoals het maken van foto’s. Bovendien houdt ze je voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen en is ze altijd gemakkelijk bereikbaar. Haar toewijding en communicatieve vaardigheden hebben het verkoopproces echt soepel en transparant gemaakt. Een aanrader!

Verkoop Europasingel 1B, Lopik
27-11-2023 

Maaike (ML2) was echt altijd bereikbaar, schakelde snel, maakt goed gebruik van social media, deskundigheid ten top, correct en loyaal. Maar ook buitengewoon zorgvuldig en neemt je mee met iedere stap die gezet wordt. Daarnaast is het een heel prettig mooi mens!!

Verkoop Leeuwerikstraat 57, Schoonhoven
14-11-2023 

Een betrouwbare en vakkundige makelaar nodig? Dan is Maaike van ML2 Vastgoed de makelaar voor jou. Maaike is betrokken, transparant, enthousiast, vriendelijk, flexibel, maar bovenal zeer bevlogen.

Of je nu via het aanbod van Maaike wilt kopen of een andere woning op het oog hebt, Maaike is de makelaar voor jou.

Maaike is een echte duizendpoot binnen het vakgebied. Ze zoekt alles voor je uit, zodat jij zo min mogelijk stress ervaart tijdens het proces. Haar vakkundigheid biedt jou dan ook zekerheid en rust. Door haar professionele inzet en oog voor detail word jij ontzien. Daarnaast is zij enorm goed te bereiken. Mailen, appen, bellen of even langs op kantoor, dat kan allemaal op korte termijn. Wij raden ML2 Vastgoed dan ook van harte aan.

Aankoop de Nobelaerweg 47, Cabauw
21-10-2023 

Vanaf het eerste telefoontje heeft Maaike ons aan de hand genomen en het geheel professioneel begeleid. Chapeau. Haar aanpak gaf ons een heel warm gevoel. Via app-contact waren we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreffende de verkoop. Een heel fijne samenwerking. Mocht zo’n situatie zich weer voordoen dan staat onze keuze vast. Maaike, van harte bedankt.

Verkoop Teenschiller 9, Lopik
21-10-2023 

Het contact met Maaike verliep heel goed. Zij was ook de verkopende makelaar bij de aankoop van onze huidige woning. Maaike heeft een hele positieve uitstraling en ze is enthousiast. Destijds vonden we dat ze onze huidige woning op een hele goede, uitgebreide manier aan ons heeft laten zien tijdens de bezichtiging. Ze reageerde ook zeer snel, uitgebreid en accuraat op aanvullende vragen van onze kant.

Dit was voor ons de reden om haar in te schakelen voor de verkoop van de oude woning. Ze reageerde ook op ons als verkopende partij heel snel, wat fijn schakelen is. Ook vonden we het fijn dat ze  oplettend en nauwkeurig was. Ze was goed op de hoogte van wat er zich op het gebied van wonen in Schoonhoven en omgeving afspeelde. Wij hadden het idee dat ze daardoor dingen met betrekking tot de verkoop goed kon inschatten. Ook vonden wij het prettig dat ze flexibel omging met bijvoorbeeld het maken van kijkafspraken. Tussendoor hield ze ons ook op de hoogte van de processen wat voor ons voor veel rust zorgde. Over de fotografe met wie ze bij ons kwam voor de foto’s van het huis waren wij ook tevreden. De foto’s zorgden echt voor een toegevoegde waarde. Ook zij was flexibel voor wat betreft data, tijden en onverwachte gebeurtenissen zoals omschakelen van afgesproken tijd i.v.m. bewolking.

Al met al zouden wij Maaike zeer zeker aanraden voor een ieder die zijn of haar woning in de omgeving zou willen verkopen.

Verkoop Koningin Julianastraat 4, Schoonhoven
14-10-2023 

Maaike heeft ons heel goed geholpen met het kopen van een huis. Haar advies en haar snelle reacties waren erg waardevol! En we bevelen haar aan iedereen aan!

Aankoop Kolibrie 18, Schoonhoven
25-09-2023 

Het contact met de makelaar verliep zeer prettig en op elk moment bereikbaar. Persoonlijk en begripvol in verschillende situaties. Waarbij deskundigheid gewaarborgd bleef. De makelaar biedt een snelle service en is accuraat, eigentijds en doortastend. Bovendien een prettig persoon om samen mee te werken, daarbij heeft ze een eigen stijl ontwikkeld die precies past wat deze makelaar uitstraalt vrolijkheid en originaliteit. We zullen deze makelaar absoluut aanraden!

Verkoop Walnootstraat 49, Schoonhoven
05-09-2023 

Maaike heeft alles tot in de puntjes geregeld. Welk tijdstip of dag in de week, ze reageerde altijd direct op een bericht, mail of telefoontje. Ze heeft zelfs haar eigen agenda samen met de fotograaf aangepast om met de zon op de achtergrond verkoopfoto’s te maken. Ze is professioneel, denkt met je mee en je kunt met alle vertrouwen haar je huissleutel geven. Kortom een topper!

Maaike we zullen je bij iedereen aanraden en hopelijk zal je nog lang vele huizen verkopen en/of verhuren!

Verkoop Koningin Julianastraat 4, Schoonhoven
30-06-2023 

Wij zijn super goed geholpen door Maaike. Zonder haar was het ons waarschijnlijk niet gelukt om een woning te kopen. Ze staat altijd voor ons klaar en is erg betrokken en persoonlijk. Wij zouden haar aan iedereen aanraden! Echt een topper. 

Aankoop Wethouder van den Bergplein 4, Bergambacht
29-06-2023 

Wat een super begeleiding hebben we van Maaike gehad. Bij alle vragen of onduidelijkheden stond ze meteen voor ons klaar. Wij vonden de feedback na de bezichtigingen ook enorm fijn. We hebben je in korte tijd veel gezien en dit is ons erg goed bevallen. Maaike, nogmaals hartelijk dank. 

Verkoop Rozenstraat 5, Woerden
29-06-2023 

Maaike is zeer bedreven in alles wat ze doet. Transparant-eerlijk-gezellig. Ze weet heel goed waar ze mee bezig is. Vragen worden gelijk behandeld/beantwoord. Wij zijn blij dat we voor haar gekozen hebben en raden haar bij iedereen aan. 

Verkoop Koningin Wilhelminastraat 9, Benschop
26-05-2023 

Maaike is een super vriendelijke en betrokken makelaar. Met al onze vragen konden we direct bij haar terecht en hadden we binnen no time een antwoord gekregen, zelfs ’s avonds laat nog. Ook was ze erg flexibel, als er iets veranderde dan regelde zij meteen wat er nodig was om toch alles in orde te krijgen. Ik heb de verkoop met haar hulp als zeer prettig ervaren!

Verkoop Prinsenlaan 85, Woerden
10-05-2023 

Super tevreden over de hulp die wij van Maaike hebben gehad tijdens de aankoop van ons huis! Maaike reageert altijd snel, professioneel en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt. Ook afspraken in de avond of in het weekend zijn geen probleem, wat erg fijn was i.v.m. ons werk. Een echte aanrader dus!

Aankoop Duikerpad 4, Lopik
26-04-2023 

Maaike was als beginnende makelaar voor ons een gouden greep. Heeft goed inzicht in de huizenprijzen. Was/is altijd bereikbaar, ook in de weekenden en vakantie. Was zeer alert bij het oplossen van problemen. Zakelijk en als privépersoon een verrijking in makelaarsland. 

Verkoop Cabauwsekade 80d, Cabauw
26-04-2023 

Fijn contact met Maaike, ontzettend flexibel in haar bereikbaarheid per app, mail en telefoon. Helemaal van deze tijd. Ook bezichtigingen op zaterdag mogelijk wat voor ons erg fijn is, aangezien we allebei een drukke baan hebben en veel werken. Al met al erg blij met deze makelaar, ze heeft ons goed geholpen!

Verkoop Leeuwerikstraat 39, Schoonhoven
14-04-2023 

ML2 VastGoed is aan te raden. Makelaar komt alle afspraken na en werkt ook in de avond- en weekenduren. Je kan aan de makelaar, Maaike, zoals wij haar noemen, zien dat ze haar werk echt leuk vindt en dat straalt ze ook  uit. Maaike is pas tevreden als de verkoper(s) en uiteindelijk koper(s) tevreden zijn. Het honorarium van ML2 VastGoed is eerlijk en eigenlijk te laag, maar dat zeg je niet als klant. Wij gaan verhuizen naar een woning buiten de regio van deze makelaar en hopelijk kan ik de toekomst weer zo’n Topper (10+) vinden. 

Verkoop Meester Marcolaan 31, Cabauw
12-04-2023 

Het contact met Maaike liep top! Ze is professioneel, vriendelijk en zeer enthousiast! Geen vraag was te veel, altijd goed bereikbaar via telefoon of WhatsApp. Een fijne makelaar met goede begeleiding en prettige communicatie! Van ons niets meer dan lof en wij raden ML2 Vastgoed dus ook zeker aan. 

Verkoop Baronieweg 74, Polsbroek
18-03-2023

Maaike heeft ons enorm goed geholpen bij het zoeken van een geschikte woning.

Ondanks tegenslagen ging Maaike altijd vol goede moed voor ons verder opzoek en namen we alle opties rustig door. Als we ergens mee zaten of tegenaan liepen konden we Maaike altijd bereiken en reageerde ze altijd erg vlot. 

Aankoop Hazelaar 9, Bergambacht
15-03-2023

Het is heel fijn om met ML2 Vastgoed zaken te doen, begeleiding, advies, alles is perfect verlopen! Zal dit zeker aan andere kopers c.q. verkopers adviseren.

Vooraf een prijs afgesproken, je weet daardoor wat de kosten zijn.

De lijntjes zijn kort dus er wordt adequaat gehandeld en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Verkoop Meester Marcolaan 11, Cabauw
08-03-2023

ML2 Vastgoed heeft ons super geholpen met de verkoop van het huis. Zij was altijd bereikbaar of anders appte of mailde ze binnen de kortste keren terug. Fijn om met haar samen te werken. 

Verkoop Vicarielaan 37, IJsselstein
14-12-2023

Maaike is een no-nonsense makelaar. Deskundig en heel persoonlijk heeft zij de verkoop van onze woning opgepakt en afgerond. In no time was onze woning verkocht! Helder, eerlijk en zonder poespas. O ja, en de watertorenkoekjes werden door de kijkers en ons zeer gewaardeerd! 🙂 

Verkoop Ridder Arnoud van Amstelstraat 12, Polsbroek
28-11-2022

Maaike van ML2 Vastgoed heeft ons goed geholpen om iemand te vinden die tijdelijk het appartement wil huren. Snel en accuraat! Maaike denkt goed mee, super blij mee! Dank je wel Maaike!

Verhuur tijdelijke huurwoning Lekdijk west 13, Lopik
08-11-2022

Het gehele verkoopproces een prettige persoonlijke begeleiding gehad van Maaike Littel. Kenmerkend is dat Maaike 24/7 voor je klaarstaat met een deskundig advies. Ze maakt belangrijke zaken bespreekbaar, luistert goed en vertaalt dit goed door in de uitwerking. Complimenten Maaike, ga zo door!

Verkoop Braetstraat 1, Cabauw
31-10-2022

Hele fijne hulp gehad van Maaike tijdens mijn zoektocht naar een huurwoning in Rotterdam. Maaike is enorm proactief en helpt je graag in alle onderdelen van het traject. Van het zoeken naar woningen, bezichtigingen en het controleren/lezen van de (huur)voorwaarden. 

Aanhuur Zaagmolenstraat 207A, Rotterdam
08-10-2022

Fijne en duidelijke communicatie, denkt mee en reageert snel. De brochure werd snel aangeleverd en zag er heel netjes uit. Wij zijn zeer tevreden over Maaike en zullen haar zeker aanbevelen. Ze zit overal goed bovenop waardoor alles soepel en snel verloopt. 

Verkoop Veldensteinlaan 27, Jaarsveld
28
-09-2022 

Super fijne makelaar! Goed en duidelijk in communicatie en erg meedenkend! Ik zou haar zeker aanbevelen!

Verkoop Molenwal 74, Oudewater
25
-09-2022 

Maaike heeft goed en snel werk geleverd. Ze is duidelijk in de communicatie en de prijsopbouw. Ik raad haar aan. 

Verhuur Industrieweg 2, Stolwijk
20
-09-2022 

Het contact met de makelaar is vlot en tot volle tevredenheid verlopen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. 

Verkoop Kerklaan 13, Cabauw                                 
16-08-2022  

Maaike heeft ons super geholpen met de zoektocht en aankoop van ons huis. Ze heeft alle tijd voor ons genomen en ons overal keurig en duidelijk mee begeleid. Van zoektocht tot bieden tot overdracht en zelfs nog daarna. Super! Wij zouden Maaike van ML2 Vastgoed iedereen aanbevelen. 

Aankoop Hendrick Potlaan 19, Lopik                   
02-08-2022  

Eén woord super. Heel vriendelijk en behulpzaam. Gemakkelijk in communiceren alles verliep heel soepel.

Verkoop Van Vianenhof 22, Jaarsveld                     
28-06-2022

Wij zouden ML2 makelaardij bij iedereen aanraden. het contact verliep vlekkeloos en altijd zeer op tijd. Ze is erg vriendelijk en nam de tijd voor alles. Ze is zeer secuur en altijd ook een contact momentje als er kijkers waren geweest. Vooral het maken van de brochure en haar nuchterheid en expertise zagen wij als de grootste prés. 

Verkoop Van der Ledestraat 5, Cabauw               
10-06-2022  

Het contact verliep zeer spontaan. Ik kon haar altijd bellen. Alles werd geregeld. Top! Ik kan haar als makelaar van harte aanbevelen.

Verkoop Cabauwsekade 45, Cabauw                      
26-05-2022    

Zeker met vijf sterren! Wij hebben ons droomhuis gekocht met de hulp van Maaike. Een TOP makelaar! Duidelijke uitleg en neemt de tijd voor onze vragen, makkelijk te bereiken. Zeker aan te raden!

Aankoop Gerrit Greupstraat 15, Schoonhoven     
17-05-2022