ML2 Vastgoed

Reviews

Hieronder zijn de reviews van onze opdrachtgevers weergegeven.

Maaike is een no-nonsense makelaar. Deskundig en heel persoonlijk heeft zij de verkoop van onze woning opgepakt en afgerond. In no time was onze woning verkocht! Helder, eerlijk en zonder poespas. O ja, en de watertorenkoekjes werden door de kijkers en ons zeer gewaardeerd! ūüôā¬†

Verkoop Ridder Arnoud van Amstelstraat 12, Polsbroek
28-11-2022

Maaike van ML2 Vastgoed heeft ons goed geholpen om iemand te vinden die tijdelijk het appartement wil huren. Snel en accuraat! Maaike denkt goed mee, super blij mee! Dank je wel Maaike!

Verhuur tijdelijke huurwoning Lekdijk west 13, Lopik
08-11-2022

Het gehele verkoopproces een prettige persoonlijke begeleiding gehad van Maaike Littel. Kenmerkend is dat Maaike 24/7 voor je klaarstaat met een deskundig advies. Ze maakt belangrijke zaken bespreekbaar, luistert goed en vertaalt dit goed door in de uitwerking. Complimenten Maaike, ga zo door!

Verkoop Braetstraat 1, Cabauw
31-10-2022

Hele fijne hulp gehad van Maaike tijdens mijn zoektocht naar een huurwoning in Rotterdam. Maaike is enorm proactief en helpt je graag in alle onderdelen van het traject. Van het zoeken naar woningen, bezichtigingen en het controleren/lezen van de (huur)voorwaarden. 

Aanhuur Zaagmolenstraat 207A, Rotterdam
08-10-2022

Fijne en duidelijke communicatie, denkt mee en reageert snel. De brochure werd snel aangeleverd en zag er heel netjes uit. Wij zijn zeer tevreden over Maaike en zullen haar zeker aanbevelen. Ze zit overal goed bovenop waardoor alles soepel en snel verloopt. 

Verkoop Veldensteinlaan 27, Jaarsveld
28
-09-2022 

Super fijne makelaar! Goed en duidelijk in communicatie en erg meedenkend! Ik zou haar zeker aanbevelen!

Verkoop Molenwal 74, Oudewater
25
-09-2022 

Maaike heeft goed en snel werk geleverd. Ze is duidelijk in de communicatie en de prijsopbouw. Ik raad haar aan. 

Verhuur Industrieweg 2, Stolwijk
20
-09-2022 

Het contact met de makelaar is vlot en tot volle tevredenheid verlopen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. 

Verkoop Kerklaan 13, Cabauw                                 
16-08-2022  

Maaike heeft ons super geholpen met de zoektocht en aankoop van ons huis. Ze heeft alle tijd voor ons genomen en ons overal keurig en duidelijk mee begeleid. Van zoektocht tot bieden tot overdracht en zelfs nog daarna. Super! Wij zouden Maaike van ML2 Vastgoed iedereen aanbevelen. 

Aankoop Hendrick Potlaan 19, Lopik                   
02-08-2022  

Eén woord super. Heel vriendelijk en behulpzaam. Gemakkelijk in communiceren alles verliep heel soepel.

Verkoop Van Vianenhof 22, Jaarsveld                     
28-06-2022

Wij zouden ML2 makelaardij bij iedereen aanraden. het contact verliep vlekkeloos en altijd zeer op tijd. Ze is erg vriendelijk en nam de tijd voor alles. Ze is zeer secuur en altijd ook een contact momentje als er kijkers waren geweest. Vooral het maken van de brochure en haar nuchterheid en expertise zagen wij als de grootste pr√©s. 

Verkoop Van der Ledestraat 5, Cabauw               
10-06-2022  

Het contact verliep zeer spontaan. Ik kon haar altijd bellen. Alles werd geregeld. Top! Ik kan haar als makelaar van harte aanbevelen.

Verkoop Cabauwsekade 45, Cabauw                      
26-05-2022    

Zeker met vijf sterren! Wij hebben ons droomhuis gekocht met de hulp van Maaike. Een TOP makelaar! Duidelijke uitleg en neemt de tijd voor onze vragen, makkelijk te bereiken. Zeker aan te raden!

Aankoop Gerrit Greupstraat 15, Schoonhoven     
17-05-2022