ML2 Vastgoed

Over ons

ML2 staat voor Maarten Littel en Maaike Littel. Vader en dochter, enthousiaste ondernemers, de een al jaren, de ander komt net kijken, maar alle twee gedreven en passie voor hun vak.

Maarten is eigenaar van een metaalbewerkings- en constructiebedrijf in Schoonhoven. Al 30 jaar is hij samen met zijn ‘jongens’ IJzersterk in Maatwerk. De afgelopen jaren heeft hij heel wat (bouwkundige) kennis opgedaan en draagt dit graag over aan de jongere generatie. Zelf is hij geboren en getogen in de omgeving van de watertoren en kijkt er naar uit om, samen met zijn dochter, de verbouwing tot een succesvol einde te brengen.

Maaike is in juni 2020 afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool in Rotterdam. Haar afstudeerproject betrof de watertoren van Lopik. Na haar studie is zij bij Verstoep Bouwadvies en Architectuur gaan werken, waar zij zich bezighield met onder andere ontwikkelvraagstukken, bestemmingsplanwijzigingen en vastgoedbemiddeling. Met de afronding van haar opleiding heeft zij een KRMT-makelaarscertificaat gehaald en biedt zij via ML2 vastgoed verschillende vastgoeddienstverleningen aan. Per 1 februari 2022 is zij fulltime werkzaam als zelfstandige!

“Hoe gaaf is het als je afstudeerproject werkelijkheid wordt, je samen met je vader aan de gang kan gaan en straks zelf bovenin een watertoren gaat wonen!”

Connectie maken?