ML2 Vastgoed

Vicarielaan 37

Een centraal gelegen hoekwoning in IJsselstein!

Vraagprijs: 325.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 74,7 vierkante meter

Oppervlakte berging: 10 vierkante meter

Aantal woonlagen: 2

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: E

Parkeergelegenheid: op eigen terrein

Omschrijving

Deze centraal gelegen hoekwoning aan de Vicarielaan 37 te IJsselstein met een eigen oprit, ruime achtertuin, drie slaapkamers, vloerverwarming en een moderne keuken, wordt te koop aangeboden.

Deze woning uit 1955 heeft een authentieke uitstraling, maar beschikt toch over hedendaagse voorzieningen. Zo heeft de gehele begane grond vloerverwarming met vloerisolatie, heeft de woning een complete keuken uit 2016, zijn de ramen van dubbel glas en hebben de ramen op de eerste verdieping aan de achterkant van de woning rolluiken.

Op het eerste gezicht lijkt het een kleinere knusse stadswoning; echter heeft de woning een praktische indeling en een extra perceel, waardoor er een aangenaam woonoppervlak ontstaat. Door het extra perceel heeft de woning een ruime tuin, welke via de openslaande deuren in de woonkamer te bereiken is. Op de eerste verdieping is ook een balkon aanwezig.

De wijk rondom de Vicarielaan is ruim opgezet, zo is er een groen plantsoen achter de woning aanwezig en zijn er brede straten voor de woning. Zorgen om een parkeerplek hoef je je niet te maken, je kan de auto op de eigen oprit kwijt!

De woning aan de Vicarielaan bevindt zich nabij het stadscentrum (op een afstand van minder dan 500 meter) van IJsselstein, waar een breed scala van winkels, horeca en recreatiegelegenheden aanwezig is.

Utrecht is binnen 10 minuten bereikbaar.

Bijzonderheden:

 • Centraal gelegen hoekwoning;
 • Complete en moderne keuken uit 2016;
 • Vloerverwarming en vloerisolatie op de begane grond;
 • Drie slaapkamers (11,5; 7,3 en 5,1 vierkante meter);
 • Achtertuin heeft een zuidwestelijke situering;
 • Rolluiken aan de achterkant van de woning op de eerste verdieping;
 • Parkeren op eigen oprit;
 • Berging met achterom;
 • Energielabel E;
 • Oplevering in overleg: kan per direct;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond 

Aan de Vicarielaan 37 is de entree van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast, het toilet met een fonteintje en nog een vaste kast. 

Oorspronkelijk bevond de berging zich ook in de entree, vandaar de dubbele deur aan de voorzijde van de woning. Bij deze woning is er een berging op het naastgelegen perceel gerealiseerd, waardoor de entree ruimer van formaat is en er ook ruimte was om hier het toilet te realiseren. Deze was oorspronkelijk namelijk ter hoogte van de keuken gesitueerd.

Aan de voorkant van de woning is de keuken (2016) gesitueerd, welke bestaat uit een spoelbak, vaatwasser, een inductiekookplaat, een combi-oven en een koel- en vriescombinatie. 

De keuken en woonkamer staan met elkaar in verbinding. Via de openslaande deuren is de tuin bereikbaar. 

De begane grond heeft vloerverwarming en een tegelvloer. 

1e Verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer heeft een vaste kastenwand. De andere slaapkamer, die zich aan de achterkant van de woning bevindt, heeft een toegang tot het balkon. Ook is er in deze slaapkamer een vaste kast aanwezig, waar de vorige bewoners de wasmachine in hadden staan. 

De ramen van de slaapkamers aan de achterkant van de woning  kunnen verduisterd worden met een rolluik. 

Aan de voorkant van de woning bevindt zich de badkamer. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel, toilet en hand-doekradiator.

Tuin

De woning heeft zowel een voor-, achter- en zijtuin. De voortuin heeft een noordwestelijke situering. De achtertuin heeft een zuidwestelijke situering en de zijtuin heeft een oostelijke situering. 

Door het extra perceel aan de zijkant van de woning, kan de auto op de eigen oprit geparkeerd worden. Aan de zijkant van de woning is ook de berging te vinden. Via de berging kan men de tuin ‘achterom’ bereiken.

Ouderdom woning
De woning is bijna 67 jaar oud. Het bouwjaar is naar alle waarschijnlijkheid 1955. Verkoper is niet op de hoogte van alle details rondom de woning, waardoor koper koopt wat hij ziet. Het is raadzaam om iemand mee te nemen met een bouwkundige achtergrond, dan wel een specialist. 
Bij de verkoop is er sprake van een ouderdoms- en asbestclausule.
 
 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.