ML2 Vastgoed

Veldensteinlaan 31

Een duurzame tussenwoning in Jaarsveld1

Vraagprijs: 389.000 euro k.k.

Gebruiksoppervlakte: 102,1 vierkante meter

Oppervlakte schuur: 16,2 vierkante meter

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de woning

Omschrijving

Aan de Veldensteinlaan 31 te Jaarsveld wordt deze duurzame tussenwoning met 21 zonnepanelen, een lucht/lucht warmtepomp, vloerverwarming op de begane grond, drie slaapkamers, een ruime tweede verdieping en een voor- en achtertuin met twee bergingen te koop aangeboden!

Ben je op zoek naar een goed onderhouden en ook duurzame tussenwoning? Dan ben je bij de Veldensteinlaan 31 aan het juiste adres! Zoals hierboven aangegeven, is de woning van duurzame gemakken voorzien, waaronder de warmtepomp en de zonnepanelen, maar denk ook aan de isolatiematerialen en het dubbelglas. 

De gemakken zijn, naast de duurzame gemakken, door de gehele woning terug te vinden. Het begint al vóór het huis; waar men direct voor de deur kan parkeren op de openbare parkeerplekken. Daarnaast is de voortuin op het noordwesten een fijne plek om de laatste zonnestralen aan het einde van de dag op te vangen. 

Via de entree bereikt men de keuken met aangrenzende woonkamer. Door de ramen aan de voorzijde van de woning en de schuifpui aan de achterzijde van de woning is er sprake van een prettig lichtinval, maar ontstaat er ook een ruime, maar toch gezellige ruimte. De wanden zijn in 2022 voorzien van een stucafwerking. Je hoeft alleen nog maar een leuk kleurtje uit te kiezen! Op de begane grondvloer ligt keramisch parket met vloerverwarming; nog zo’n comfortabel gemak! 

De schuifpui aan de achterzijde van de woning geeft een directe toegang tot de diepe achtertuin met daarin twee bergingen, twee overkappingen en een achterom; over gemakken gesproken! Ondanks de aanwezigheid van de twee bergingen, is er nog ruimvoldoende gelegenheid voor de creatie van prettige zithoek(en) en/of speeltoestellen. 

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer met een ligbad en een inloopdouche. De tweede verdieping met voorzolder is thans in gebruik als was- en opslagruimte. 

De woning is gelegen in Jaarsveld, een karakteristieke dorpskern in de gemeente Lopik. In Jaarsveld kan men genieten van de rust, de natuur en is de Lek op loopafstand te bereiken. De voorzieningen zijn in Lopik te vinden. Lopik is op 5 minuten rijdafstand vanaf Jaarsveld gelegen. Ook grotere steden zoals IJsselstein (14 minuten rijd-afstand), Nieuwegein (17 minuten rijdafstand) en Utrecht (30 minuten rijdafstand) zijn gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Instapklare en duurzame tussenwoning;
 • Ruime woonkamer en open keuken;
 • De begane grond beschikt over vloerverwarming;
 • De wanden van de begane grond zijn gestuct in 2022; 
 • Drie slaapkamers (15,5; 8 en 6,1 vierkante meter);
 • Stucwerk op de wanden van de eerste verdieping aanwezig;
 • Badkamer met ligbad en inloopdouche;
 • Uitvalscherm op de begane grond aanwezig;
 • Elektrische rolluiken bij alle slaapkamers aanwezig;
 • 21 zonnepanelen aanwezig (10 uit 2012 en 11 uit 2022);
 • Lucht/lucht-warmtepomp uit 2022 aanwezig;
 • CV-ketel uit 2022;
 • Achtertuin gelegen op het zuidoosten;
 • Twee bergingen met overkappingen aanwezig in de achtertuin;
 • Energielabel A;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Begane grond

Aan de Veldensteinlaan 31 is de voordeur van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast. Via de entree komt men uit in de keuken, welke direct in verbinding staat met de woonkamer. 

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een spoelbak, een vaatwasser, een gasfornuis, een afzuigkap, een oven en een koelkast.

Dichtbij de keuken is de praktische trapkast gesitueerd. Ideaal voor een stukje opslag!

Aan de achterzijde van de woning is de gezellige zithoek te vinden. Via de schuifpui is een directe toegang tot de tuin aanwezig. Aan de achter-buitenzijde is een uitvalscherm aanwezig. 

Aan de achterzijde van de woning is tevens de hal bereikbaar. Hier bevindt zich de toiletruimte bestaande uit een toilet en fonteintje. Via de trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. 

De begane grond beschikt over keramisch parket met vloerverwarming. In de toiletruimte is een tegelvoer aanwezig. 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van circa 15,5 vierkante meter. Deze kamer beschikt over vloerbedekking en een vaste inbouwkledingkast. 

De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en beschikken over een oppervlakte van circa 8 en 6,1 vierkante meter. Deze slaapkamers hebben een pvc-vloer. Hetzelfde geldt voor de overloop.

Op de eerste verdieping is tevens de badkamer aanwezig. Deze beschikt over een ligbad, een inloopdouche en een wastafel. De badkamer beschikt over een tegelvloer.

Alle slaapkamers beschikken over elektrisch bedienbare rolluiken.

Tweede verdieping

Via de vaste trap bereikt men de voorzolder met toegang tot de kamer op de tweede verdieping. De tweede verdieping is thans in gebruik als was- en opslagruimte. Er is een dakraam aanwezig. Op de tweede verdieping zijn de wasmachine en wasdroger aansluiting aanwezig. Tevens bevindt zich hier de centrale verwarming (2022).

Tuin

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin heeft een situering op het noordwesten. De achtertuin heeft een situering op het zuidoosten. De achtertuin is bereikbaar via de achterdeur, maar ook ‘achterom’ bereikbaar.

In de tuin zijn twee bergingen en twee overkappingen aanwezig. De ene berging, welke van origine tot de woning behoort, heeft een oppervlakte van circa 6 vierkante meter. Hier grenst tevens een overkapping aan. De tweede berging heeft een oppervlakte van circa 10,2 vierkante meter en heeft ook een aangrenzende overkapping. De tweede berging is zowel vanuit de tuin, als vanuit het achterpad bereikbaar. Dit maakt het gemakkelijker om fietsen, maar ook een scooter of motor in deze berging te plaatsen. 

Het dak van de berging en overkapping beschikt over 10 zonnepanelen (2012). Op het dak van de woning zijn tevens 11 zonnepanelen, aangelegd in 2022, aanwezig. 

 
Bent u geïnteresseerd in het pand of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 

Het pand is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.