ML2 Vastgoed

Veldensteinlaan 27

Een woning gelegen op een ruim perceel met een schuur!

Vraagprijs: 325.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 75,6 vierkante meter

Oppervlakte garage: 35,4 vierkante meter

Aantal woonlagen: 2

Aantal slaapkamers: 2

Energielabel: F

Parkeergelegenheid: op eigen terrein

Omschrijving

Aan de Veldensteinlaan 27 te Jaarsveld wordt deze hoekwoning, welke gelegen is op een ruim perceel met een schuur en een eigen oprit, te koop aangeboden!

Ben je op zoek naar ruimte rondom je woning? Een plek waar je lekker kan hobby’en? Een woning waarbij je meerdere auto’s op je eigen terrein kan parkeren? Dan ben je bij de Veldensteinlaan 27 te Jaarsveld aan het juiste adres! Met een perceel van 330 vierkante meter en een schuur van 35 vierkante meter is dit allemaal mogelijk!

Naast de praktische kant van de grootte van het perceel, is er ook voldoende ruimte voor de creatie van zonnige zitplekken. Momenteel bevinden deze zich aan de zijkant van de woning, waar de zon op komt en achter de schuur. Hier kun je van de zon genieten totdat hij ondergaat!

De ruimte rondom de woning is een groot pluspunt, maar ook de woning zelf doet hier niet voor onder. De woning is praktisch ingedeeld en gemoderniseerd op verschillende vlakken, zoals de keuken (2016), de badkamer (2016) en het toilet (2016), maar ook op isolatiegebied! De begane grond van de woning beschikt tevens over vloerverwarming.

De woning is gelegen in Jaarsveld, een karakteristieke dorpskern in de gemeente Lopik. In Jaarsveld kan men genieten van de rust, de natuur en is de Lek op loopafstand te bereiken. De voorzieningen zijn in Lopik te vinden. Lopik is op 5 minuten rijdafstand vanaf Jaarsveld gelegen. Ook grotere steden zoals IJsselstein (14 minuten rijdafstand), Nieuwegein (17 minuten rijdafstand) en Utrecht (30 minuten rijdafstand) zijn gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

  • Ruim perceel van 330 m2;
  • Ruime schuur/garage van 35 m2;
  • Meerdere gelegenheden voor de creatie van zonnige zitplekken;
  • Moderne keuken en badkamer;
  • Vloerverwarming op de begane grond;
  • Parkeergelegenheid op eigen terrein;
  • Landelijke omgeving;
  • Energielabel F;
  • Oplevering in overleg;
  • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond 

Aan de voorkant van de woning is de officiële entree gelegen. In de praktijk wordt deze niet gebruikt en gaat men altijd via de ‘zijkant’ van de woning naar binnen. En dat doen wij in dit geval ook!

Via de ‘achterdeur’ komt men in een halletje terecht. Aan de linkerkant bevindt zich het toilet. Wanneer men rechtdoor gaat, komt men uit in de badkamer. De badkamer bestaat uit een wastafel en een douche-installatie. In de badkamer is het luik te openen waar de CV-installatie zich bevindt.

Aan de rechterkant bevindt zich de deur, welke naar de keuken leidt. Deze keuken is in 2016 geplaatst en bestaat uit een gasfornuis, een afzuigkap, een spoelbak, een combi oven, een vaatwasser en een koelkast.

Via de keuken komt men uit in de woonkamer, welke met ruim 27 vierkante meter voldoende gelegenheid biedt voor zowel een fijne zit- als een eethoek.

De officiële entree is via de woonkamer te bereiken. In de entree bevindt zich ook de meterkast. Daarnaast is hier ruimte voor een kapstok/schoenenkast. De trap leidt naar de verdieping.

 

1e Verdieping

De verdieping kenmerkt zich door een ruime overloop, welke nu gebruikt wordt als werkplek. De overloop leidt tot de twee slaapkamers. De ene slaapkamer is in gebruik als ‘master bedroom’. De andere slaapkamer is momenteel in gebruik als kledingkamer, waar ook de wasmachine en wasdroger zich bevinden. Beide slaapkamers beschikken over een praktische ingebouwde kast.

 

Tuin

De tuin is rondom de woning gelegen. Hierdoor is er altijd zon in de tuin. De voortuin is gesitueerd op het noordwesten. De zijkant van het perceel kent een oostelijke situering. De zitgelegenheid aan de achterkant van de tuin bevindt zich op het zuidoosten.

In de tuin is een schuur aanwezig. Deze schuur heeft een oppervlakte van 35 vierkante meter en is in 2017 gebouwd. De schuur heeft een betonvloer, meerdere toegangen (breedste toegang: 2,37 meter), elektra en de voorbereiding voor een wateraansluiting is aanwezig. Het hoogste punt van de schuur is 3,28 meter.


Ouderdom woning
De woning is bijna 100 jaar oud. Het bouwjaar is naar alle waarschijnlijkheid 1925. Verkoper is niet op de hoogte van alle details rondom de woning, waardoor koper koopt wat hij ziet. Het is raadzaam om iemand mee te nemen met een bouwkundige achtergrond, dan wel een specialist.
Bij de verkoop is er sprake van een ouderdoms- en asbestclausule.
 
 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.