ML2 Vastgoed

Van 't Hoffplaats 36

Een ruime tussenwoning met een royale achtertuin op het zuidwesten!

Vraagprijs: 335.000 euro k.k.

Gebruiksoppervlakte: 113,5 vierkante meter

Oppervlakte schuur: 7,7 vierkante meter

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: C

Parkeergelegenheid: openbaar, direct nabij de woning

Omschrijving

Aan de Van ’t Hoffplaats 36 te Schoonhoven wordt deze ruime tussenwoning met een royale woonkamer en keuken, drie slaapkamers, een voortuin met berging en een achtertuin gesitueerd op het zuidwesten, te koop aangeboden!

Als men deze woning betreedt, is duidelijk zichtbaar dat hier met veel plezier gewoond is! Er is zorgvuldig met de woning omgegaan en in de loop der jaren zijn een aantal zaken gemoderniseerd. Denk hierbij aan de keuken, een aantal dubbelglas puien en de cv-ketel (bouwjaar: 2020). De woning biedt met een woonoppervlakte van 113,5 vierkante meter alle mogelijkheid om hier een fijne plek van te maken! 

Wat tevens direct opvalt bij binnenkomst in de woning is de ruime entree! Dit komt doordat de toiletruimte een andere positie heeft gekregen. Door deze andere indeling, beschikt ook de keuken over een grotere breedtemaat. Hierdoor kan er ook een eettafel in de half-openkeuken geplaatst worden. De half-openkeuken staat in verbinding met de woonkamer, welke middels de achterdeur en de raampartij beschikt over veel lichtinval. Door de diepe achtertuin en het uitzicht op de parkeerplaats, achter de woning gelegen, is er sprake van een ‘open ligging’.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd, welke beide beschikken over een balkon. Tevens bevindt zich hier de badkamer en een inpandige bergruimte. Op de tweede verdieping is tevens een slaapkamer aanwezig. 

Zoals de straatnaam al omschrijft is de woning gelegen in een hofje. Hierdoor is er sprake van een autoluwe en kindvriendelijke woonomgeving met op loop- en fietsafstand verschillende basisscholen en sportverenigingen! Daarnaast heeft Schoonhoven een gezellig centrum met een breed scala aan winkels, horeca en recreatiegelegenheden. Nabij het hofje is openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Grotere steden zoals Utrecht en Rotterdam zijn gemakkelijk en binnen 30 minuten te bereiken met de auto. 

Bijzonderheden:

 • Ruime tussenwoning;
 • Royale woonkamer en half-openkeuken;
 • Drie slaapkamers (12,7; 14,1 en 18,1 vierkante meter);
 • Twee balkons op de eerste verdieping aanwezig;
 • Badkamer met tweede toilet;
 • Praktische inpandige berging aanwezig;
 • CV-ketel uit 2020;
 • Achtertuin gelegen op het zuidwesten;
 • Berging met een oppervlakte van circa 7,7 vierkante meter aanwezig;
 • ‘Open ligging’ door het parkeerterrein en gemeentegroen;
 • Energielabel C;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Begane grond

Aan de Van ’t Hoffplaats 36 is de voordeur van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en is er voldoende  gelegenheid voor de realisatie van een garderobe met een kapstok en een schoenenkast. Via de entree komt men in de woonkamer, welke in verbinding staat met de half-openkeuken. 

Aan de voorkant van de woning is de keuken gesitueerd. De keuken beschikt over een spoelbak, een gasfornuis, een afzuigkap en een oven. 

Achter de keuken bevindt zich de toiletruimte. De ruimte is opgedeeld. In de eerste ruimte bevindt zich het fonteintje en in de tweede ruimte bevindt zich het toilet. 

In de keuken, de toiletruimte en de entree is een tegelvloer aanwezig. De woonkamer beschikt over vloerbedekking. 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van circa 14,1 vierkante meter. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van circa 12,7 vierkante meter. Beide slaapkamers beschikken over een balkon. 

De eerste verdieping beschikt over een inpandige berging met een oppervlakte van circa 3,5 vierkante meter. Naast deze berging is de badkamer gesitueerd. De badkamer beschikt over een douche, een wastafel, een toilet en de wasmachine-aansluiting. 

De eerste verdieping beschikt met uitzondering van de badkamer over vloerbedekking. 

Tweede verdieping

Via de vaste trap bereikt men de tweede verdieping. Hier is de derde slaapkamer met een oppervlakte van circa 18,1 vierkante meter gesitueerd. Deze slaapkamer beschikt over vloerbedekking, een dakraam en een wastafel. 

Op de overloop is de centrale verwarming (2020) gesitueerd. Daarnaast is er een bergvliering boven de trapopgang aanwezig. 

Tuin

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin heeft een situering op het noordoosten en biedt gelegenheid voor de creatie van een prettig zitje om te genieten van de ochtendzon, maar ook om de schaduw op te zoeken. De achtertuin heeft namelijk een situering op het zuidwesten en heeft hiermee een ideale zonligging. De achtertuin is bereikbaar via de achterdeur. 

In de voortuin bevindt zich de berging met een oppervlakte van circa 7,7 vierkante meter.

 
 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.