ML2 Vastgoed

Van Mieropstraat 4

Riante, duurzame en nieuw te bouwen twee-onder-een-kapwoning!

Vraagprijs: 795.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 160,1 vierkante meter

Oppervlakte berging: 13,5 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 4

Energielabel: A+++ 

Parkeergelegenheid: op eigen terrein

Omschrijving

Aan de Van Mieropstraat 2 en 4 te Cabauw worden deze riante, duurzame en nieuw te bouwen twee-onder-een-kapwoningen gesitueerd op ruime percelen, met een achtertuin op het zuidwesten en parkeergelegenheid op eigen terrein, te koop aangeboden!
Nummer 2 is reeds verkocht. Met de verkoop van nummer 4, kan de bouw gestart worden!

De woningen beschikken over een riant woonoppervlak van ruim 160 vierkante meter, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn omtrent de indeling van de woning en ook omtrent het gebruik van de aanbouw, dan wel de aangrenzende garage. Met ruim 160 vierkante meter kan er een fijne leefkeuken en gezellige woonkamer worden gerealiseerd. Op de begane grond is tevens ruimte voor een eventuele werkkamer en de praktische (fietsen)berging. Op de verdiepingen is ruimte voor vier riante slaapkamers en een comfortabele badkamer. Ook een wasruimte op de tweede verdieping, waarin ook de technische installaties verwerkt zijn, is een prettige bijkomstigheid!

De gehele woning beschikt over vloerverwarming. Daarnaast worden de woningen verwarmd middels lucht/water warmtepompen en beschikt elke woning over 11 zonnepanelen. In combinatie met het gebruik van hoogwaardige en kwalitatieve isolatiematerialen en isolerende beglazing, kunnen de woningen als duurzaam worden beschouwd! Daarnaast kan gerust gezegd worden dat de woningen met veel comfort worden opgeleverd!

Door de warme kleuren van de bouwmaterialen passen de woningen goed in de landelijke omgeving. Door de erker, maar ook door het gebruik van twee kleuren stenen, is er toch sprake van een eigentijdse en unieke uitstraling! De erker zorgt tevens voor een prettig lichtinval in de woningen, zeker in combinatie met de openslaande deuren aan de achterzijde van de woningen.

De woningen zijn gesitueerd op een ruim perceel. De Van Mieropstraat 4 heeft een perceeloppervlakte van 587 vierkante meter (circa 465 vierkante meter grond en 122 vierkante meter water). Door de ruime perceeloppervlakte is er sprake van een diepe achtertuin gesitueerd op het zuidwesten en waar de creatie van verschillende zitgelegenheden mogelijk is. Wellicht zelfs aan het water? Dit geeft een ultiem ‘vrij’ gevoel!

Parkeren vindt plaats op eigen terrein. Het perceel is bereikbaar via de gezamenlijke brug. Beide woningen zijn ‘achterom’ bereikbaar! 

De woningen worden behangklaar opgeleverd! Alles is nieuw en volledig naar eigen wens in te richten! Zie jij jezelf hier al wonen? 

Deze twee-onder-een-kapwoningen bevinden zich in een kindvriendelijke buurt en zijn nabij een speeltuin en de basisschool van Cabauw gelegen. Cabauw is een hechte buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, er heerst een ons-kent-ons-gevoel en er bevinden zich leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, op 5 minuten rijdafstand.

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijdafstand) en Utrecht (38 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken. 

Bijzonderheden:

 • Mogelijk om de woningen zonder keuken en sanitair op te leveren. Deze kosten gaan dan van de v.o.n.-prijzen af;
 • Het is mogelijk om de indeling van de woningen in overleg met uw persoonlijk koperadviseur aan te passen;
 • Gebruiksoppervlakte woningen: circa 160,1 vierkante meter;
 • Perceeloppervlakte (thans voorlopige perceelsgrenzen) Van Mieropstraat 4: 587 vierkante meter (circa 465 vierkante meter grond en 122 vierkante meter water);
 • Aangrenzende berging met een oppervlakte van circa 13,5 vierkante meter;
 • Fijne leefkeuken en gezellige woonkamer met eventuele werkkamer op de begane grond aanwezig;
 • Vier slaapkamers aanwezig (circa 13,7; 11,4; 9,1 en 20,4 vierkante meter);
 • De gehele woning beschikt over vloerverwarming;
 • Een lucht/water warmtepomp aanwezig waarmee men kan verwarmen en koelen;
 • 11 zonnepanelen per woning aanwezig;
 • Parkeren op eigen terrein;
 • De woningen beschikken over een ‘achterom’; 
 • Landelijke omgeving;
 • Gemakkelijke ontsluiting via de Cabauwsekade of de Van Mieropstraat;
 • Voorlopig energielabel: A+++.

Indeling:

Begane grond

De voordeur van de woning bevindt zich aan de voorzijde van de woning en brengt men in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en de toiletruimte. Via de entree is de woonkamer bereikbaar. Ook is de eventuele werkkamer via de entree bereikbaar.

De woning is ook, zoals wij dat in Cabauw noemen, ‘achterom’  te bereiken. Via de berging, welke tevens kan dienen als ‘bijkeuken’, komt men in de keuken uit.

De voorzijde van de woning is thans ingetekend als werkkamer. Hier zijn ook andere opties in mogelijk. De werkkamer heeft toegang tot de woonkamer, welke een directe verbinding heeft met de achtertuin middels de openslaande deuren. In de woonkamer bevindt zich de toegang tot de trapkast; ideaal voor een stukje opslag/voorraad! Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich in de ‘aanbouw’ de leefkeuken.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers ingetekend. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 13,7 vierkante meter en is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Met de voorgestelde positionering van de deur is rekening gehouden met de plaatsing van een kastenwand. Dit geldt ook voor de tweede slaapkamer. Deze kamer bevindt zich aan de voorkant van de woning en heeft een oppervlakte van circa 11,4 vierkante meter.

De derde slaapkamer bevindt zich naast de ‘master bedroom’ en heeft een oppervlakte van circa 9,1 vierkante meter.

De badkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning en is nu volgens de tekeningen voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, een toilet en een extra elektrische radiator. 

Het is mogelijk om de indeling van de eerste verdieping aan te passen, waardoor er twee grotere slaapkamers, een tweede badkamer of een los toilet gerealiseerd kunnen worden. Andere indelingen kunt u naar wens afstemmen met uw persoonlijk koperadviseur. Andere indelingen kunnen wellicht hogere bouwkosten met zich meebrengen.  

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer ingetekend met een oppervlakte van circa 20,4 vierkante meter. Daarnaast is er op de tweede verdieping ruimte voor de techniek van de woning, denk hierbij aan de installaties voor de verwarming en ventilatie. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Tuin

De tuin is naar eigen wens in te richten. Via de gezamenlijke brug betreedt men het perceel. Aan de voorkant van het perceel parkeert men de auto’s. 

Naast dat de tuin bereikbaar is via de openslaande deuren in de woonkamer en vanuit de keuken, kan men ook langs de woning heen de achtertuin betreden. 

De achtertuin heeft een zuidwestelijke situering en biedt voldoende gelegenheid voor prettige zitgelegenheden! Ook genieten van de ochtendzon? De voortuin met noordoostelijke situering biedt ook gelegenheid voor de creatie van een gezellig zitplekje!

 

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de teksten, maatvoering, berekeningen en impressies. Deze zijn bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.