ML2 Vastgoed

Van Mieropstraat 3 en 3a

Aan de Van Mieropstraat 3 te Cabauw worden deze nieuw te bouwen twee-onder-een-kapwoningen te koop aangeboden. 

VON-prijs: 465.000 euro

Oppervlakte wonen: 117,2 vierkante meter

Perceeloppervlakte: 166 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 4 

Energielabel: A+++

Parkeergelegenheid: op eigen terrein

Omschrijving

Aan de Van Mieropstraat 3 worden deze nieuw te bouwen twee-onder-een-kapwoningen te koop aangeboden. 

De woningen worden duurzaam en met veel comfort opgeleverd. Zo hebben de woningen zonnepanelen, een warmtepomp, hoogwaardige isolatiematerialen en vloerverwarming op iedere verdieping. Ook worden er kwalitatieve materialen toegepast, denk hierbij aan houten buiten- en binnen kozijnen en isolerende beglazing. 

Daarnaast beschikken de woningen over een prettig woonoppervlak. Met ruim 117 vierkante meter, kan er een fijne leefkeuken en gezellige zithoek gerealiseerd worden, is er voldoende ruimte voor vier riante slaapkamers en een comfortabele badkamer. Ook een wasruimte op de tweede verdieping is een prettige bijkomstigheid. 

Parkeren vindt plaats op eigen terrein vóór de woning. De woningen hebben beide een achterom, welke eindigt in de achtertuin. Hier is ook de berging van de woning gesitueerd. 

De woningen worden behangklaar opgeleverd. Alles is nieuw en volledig naar je eigen wens in te richten! Zie jij jezelf hier al wonen? Nog even geduld; De woningen worden naar verwachting eind 2023 opgeleverd. Kwaliteit kost immers tijd. 

Deze twee-onder-een-kapwoningen bevinden zich in een kindvriendelijke buurt en zijn nabij een speeltuin en de basisschool van Cabauw gelegen. Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, er heerst een ons-kent-ons-gevoel, en er bevinden zich leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, op 5 minuten rijdafstand.

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijdafstand) en Utrecht (38 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

•VON-prijs: 465.000 euro;

                     Mogelijk om de woningen zonder keuken en sanitair op te leveren.

• Gebruiksoppervlakte: 117,2 vierkante meter;

• Perceeloppervlakte: 166 vierkante meter;

• Fijne leefkeuken, welke aan de voorkant of in het midden van de woning gesitueerd kan worden;

 Prettige zithoek met aangrenzende openslaande deuren naar de tuin;

• Vier slaapkamers, waarbij het eventueel mogelijk is om drie slaapkamers te realiseren en de badkamer te vergroten;

• De gehele woning beschikt over vloerverwarming;

• Parkeren op eigen terrein;

• De woning heeft een achterom;

• Berging van 6,5 vierkante meter in de tuin aanwezig;

• Landelijke omgeving;

• Gemakkelijke ontsluiting via de Cabauwsekade of de Van Mieropstraat;

• Energielabel A+++;

• Oplevering: naar verwachting eind 2023. 

Indeling:

Begane grond         

De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en de toiletruimte. Via de entree komt men uit in de woning. 

Men kan er voor kiezen om de keuken aan de voorzijde van de woning te realiseren. De ramen hebben een dusdanige hoogte dat hier een aanrechtblad onder geplaatst kan worden. Het is ook mogelijk om de keuken in het midden van de woning te realiseren. Men kan dan creatief gebruik maken van de nis. Aan de voorkant van de woning kan dan een eettafel geplaatst worden. 

De zithoek kan aan de achterkant van de woning gerealiseerd worden, waar de tuin direct te bereiken is door de houten openslaande deuren. 

Tevens is een trapkast aanwezig, wat ideaal is voor een stukje voorraad

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van 15 vierkante meter en is gesitueerd aan de voorkant van de woning. Door de openslaande deuren en het Franse balkon heeft deze slaapkamer een prettig lichtinval. 

De andere twee slaapkamers op de eerste verdieping hebben een oppervlakte van circa 8,9 en 8,8 vierkante meter. 

Tenslotte is de badkamer op de eerste verdieping gesitueerd. Hier is een douche, toilet en wastafel in bedacht.

Het is eventueel ook mogelijk om de twee slaapkamers aan de achterkant van de woning samen te voegen tot één slaapkamer. De badkamer kan dan vergroot worden. 

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer ingetekend. Daarnaast is er ruimte voor de techniek van de woning, denk hierbij aan de installaties voor de verwarming en ventilatie. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger. 

Tuin

Vóór de woning zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. Daarnaast is hier ruimte voor groen, denk bijvoorbeeld aan een haagje. Langs de woning kan men naar de achtertuin. Hier bevindt zich de houten en onderheide berging. De achtertuin heeft een oostelijke situering. 

Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een gesprek!

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

*Bij serieuze interesse zijn de technische gegevens en voorwaarden voor de koop op te vragen bij de makelaar. 

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.