ML2 Vastgoed

Van der Ledestraat 5

Een woning die van alle gemakken voorzien is!

Vraagprijs: 389.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 116,1 vierkante meter

Perceeloppervlakte: 150 vierkante meter en 15 vierkante meter mandelig

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 3 met een mogelijkheid voor extra kamer(s) op de zolder

Energielabel: B

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Van der Ledestraat 5 te Cabauw wordt deze hoekwoning te koop aangeboden. De woning is in 2011 nieuw gebouwd en van alle gemakken voorzien; zo heeft de woning drie slaapkamers, een ruime zolder, een voor-en achtertuin en is er voldoende parkeergelegenheid direct voor de woning.

De achtertuin van de woning is via de gezamenlijke ‘brandgang’, te bereiken. Hierdoor kan de woning ‘achterom’ worden betreden. Daarnaast kan men op deze wijze gemakkelijk fietsen in de berging plaatsen. In de tuin is een overkapping aanwezig, waardoor de tuin beschikt over een fijne schaduwplek.

De woning bevindt zich in een kindvriendelijke buurt en is nabij een speeltuin en de basisschool van Cabauw gelegen. Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, heerst een ons-kent-ons-gevoel en bevinden leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, zich op 5 minuten rijdafstand.

Bijzonderheden:

 • De tuin beschikt over een overkapping;
 • In de tuin is een schuur aanwezig;
 • De tuin is ‘achterom’ te bereiken;
 • De woonkamer en keuken beschikken over vloerverwarming;
 • De woning heeft drie slaapkamers;
 • De woning heeft een ruime zolder;
 • De ramen op de eerste verdieping beschikken over rolluiken;
 • Voldoende parkeergelegenheid direct voor de woning;
 • Energielabel B;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond         

Aan de Van der Ledestraat is de entree van de woning gesitueerd. De meterkast bevindt zich naast de voordeur. Via de entree is het toilet te bereiken. Het toilet is voorzien van wandtegels en een fonteintje. Via de entree zijn ook de woonkamer en keuken te bereiken. Het betreft een tuingerichte woonkamer, waarbij de keuken zich aan de voorzijde van de woning bevindt. Zowel de woonkamer als keuken beschikken over vloerverwarming. De keuken bestaat uit een spoelbak, fornuis en vaatwasser. De woonkamer beschikt over voldoende ruimte voor een fijne zithoek en heeft een pvc-vloer. Via de woonkamer is de tuin te bereiken.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. De kleine slaapkamer is momenteel in gebruik als werkkamer. De andere twee slaapkamers zijn van voldoende omvang voor de situering van een comfortabel tweepersoonsbed. Alle kamers beschikken over rolluiken, waardoor de kamers in de zomer ook over een fijne binnentemperatuur beschikken. Via de overloop is ook de badkamer te bereiken. De badkamer beschikt over een bad, een douche, een wastafelmeubel, een handdoekradiator en een toilet.

Tweede verdieping

De bovenste verdieping bestaat uit een ruime zolder met twee dakramen en ook via de zijgevel van de woning komt er licht binnen. Op deze zolder is voldoende ruimte voor opslag. Daarnaast kan deze ruimte ook ingericht worden als slaapkamer, werkkamer of hobbykamer. Op de zolder bevinden zich de wasmachine en de cv-installatie.

Tuin

Via zowel de woonkamer als de poort is de achtertuin van de woning te bereiken. In de tuin is een overkapping aanwezig, waardoor de tuin beschikt over een schaduwplek. Daarnaast bevindt de schuur zich in de tuin. Ook vóór de woning is een tuin aanwezig, waar vooral in de middag lekker veel zon is.

Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

* De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.