ML2 Vastgoed

Teenschiller 9

Een gelijkvloers driekamerappartement met een balkon op het zuidwesten!

Vraagprijs: 275.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 68 vierkante meter

Oppervlakte berging: 4,4 vierkante meter

Aantal woonlagen: 1

Aantal slaapkamers: 2

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Teenschiller 9 te Lopik wordt dit gelijkvloerse en op de eerste verdieping gesitueerde appartement te koop aangeboden.

Het appartement heeft een oppervlakte van 68 vierkante meter en is door de praktische indeling van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het appartement over een fijne woonkamer met aangrenzend balkon gesitueerd op het zuidwesten. In december 2022 is er een nieuwe keuken geplaatst en is er een verbinding tussen de woonkamer en keuken gerealiseerd. Daarnaast beschikt de woning over een slaapkamer met aangrenzende badkamer. Naast deze slaapkamer, is er nog een extra (hobby)kamer aanwezig! 

Op de begane grond is er een berging aanwezig, ideaal voor bijvoorbeeld de fietsen! Ook in het appartement is er bergruimte aanwezig. Aangezien er in de badkamer een toilet aanwezig is, heeft de voormalige bewoner ervoor gekozen om de oorspronkelijke toiletruimte te gebruiken voor een stukje voorraad. Daarnaast is er in de woning nog een bergruimte aanwezig voor de installaties, denk aan de wasmachine, de centrale verwarming en de mechanische ventilatiebox. 

Het appartement heeft een prettig lichtinval doordat er zowel aan de voor- als achterkant van de woning ramen aanwezig zijn. De Teenschiller 9 is het eerste appartement, direct naast de trap en bevindt zich aan het begin van de galerij. Het appartement is ook gemakkelijk met de lift bereikbaar. 

Het appartementencomplex is gebouwd in 2006 en is onderdeel van ‘de Gaarden’, een ruim opgezette woonwijk in Lopik met voldoende parkeergelegenheid en met groen ingericht. 

Grotere steden zoals IJsselstein (16 minuten rijdafstand) en Utrecht (34 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken. 

Bijzonderheden:

 • Gelijkvloers driekamerappartement;
 • Bouwjaar 2006;
 • Keuken geplaatst in december 2022;
 • Slaapkamer met aangrenzende badkamer en een extra (hobby)kamer;
 • Voorzien van screens op het zuidwesten;
 • Het appartement bevindt zich aan het begin van de galerij en op korte afstand van de trap en lift;
 • Zonnig balkon op het zuidwesten (circa 6,8 m2);
 • (Fietsen)berging op de begane grond (circa 4,4 m2);
 • Onderdeel van de Vereniging van Eigenaren (de maandelijkse bijdrage bedraagt 190,48 euro);
 • Gelegen in de woonwijk ‘de Gaarden’;
 • Energielabel A;
 • Oplevering kan per direct;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Appartement

De entree van het appartementengebouw is gesitueerd aan de Teenschiller. Via de centrale hal en via de trap of lift kan men het betreffende appartement bereiken. Het appartement bevindt zich aan het begin van de galerij. De trap en lift bevinden zich vlak naast de toegang tot de galerij. 

Via de voordeur van het appartement komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en is er ruimte voor een kapstok. Via de entree kan men de woonkamer met aangrenzende keuken, de badkamer met aangrenzende slaapkamer, de extra (hobby)kamer en de bergruimtes in het appartement bereiken.

Wanneer men de deur naar de woonkamer toe opent, bevindt de keuken zich aan de kant van de galerij. De keuken is geplaatst in december 2022 en is voorzien van een kookplaat, een afzuigkap, een spoelbak, een combimagnetron, een koelkast en een vriezer. 

Aangrenzend aan de woonkamer is het balkon via de schuifpui te openen. De ramen aan de zuidwest kant van de woning beschikken over screens.

Via de woonkamer is de slaapkamer te bereiken. De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 13,9 vierkante meter en beschikt hierdoor over voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een grote kledingkast. 

Aangrenzend aan de slaapkamer bevindt zich de badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, een wastafel en een douche. De badkamer is ook bereikbaar via de hal. 

Het appartement beschikt over een extra (hobby)kamer met een oppervlakte van circa 5,4 vierkante meter. Deze ruimte kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor extra kastruimte, maar ook als (thuis)werkplek, logeerkamer of hobbyruimte. 

Het voormalige toilet, is momenteel in gebruik als voorraadkast. Tegenover deze voorraadruimte is er ook nog een andere bergruimte in het appartement aanwezig, waarin zich de wasmachine, centrale verwarming en mechanische ventilatiebox bevinden. 

Berging

Op de begane grond is een externe berging aanwezig. Ideaal voor nog een stukje opslag of voor de fietsen!

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.