ML2 Vastgoed

Ravelijnhof 8

Een duurzame en gasloze woning in Langerak!

Vraagprijs: 399.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 124,9 vierkante meter

Oppervlakte berging: 6 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: op eigen terrein en openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Ravelijnhof 8 te Langerak wordt deze in 2020 opgeleverde en gasloze woning met zes zonnepanelen, parkeergelegenheid op eigen terrein, een gezellige overkapping in de achtertuin, drie slaapkamers en een tweede verdieping waar slaapkamer(s) gerealiseerd kunnen worden, te koop aangeboden!

De woning heeft zowel aan de buiten- als aan de binnenkant een verzorgde staat van onderhoud. Bij binnenkomst valt direct de luxe en complete keuken aan de voorkant van de woning op! Aan de kop van de keuken is zitgelegenheid gecreëerd. Zo kun je gezellig met elkaar de dag doornemen tijdens het koken. Naast de luxe keuken mag de ruime woonkamer met een handige trapkast en openslaande deuren naar de tuin, natuurlijk niet onbenoemd blijven. De begane grond heeft een totale diepte van 9,40 meter. Dit ruime gevoel vertaald zich ook door in de diepe achtertuin gelegen aan het water. Op de vlonder is een overkapping gerealiseerd, waar men heerlijk kan vertoeven. Toch liever meer privacy of lekker uit de wind zitten, maak dan gebruik van het screen om de overkapping af te schermen!

Doordat de woning in 2020 opgeleverd is, beschikt de woning over comfortabele gemakken. Denk bijvoorbeeld aan de vloerverwarming op de begane grond, maar ook het stukje duurzaamheid. De woning heeft energielabel A, is goed geïsoleerd en is voorzien van een warmtepomp. 

Het ruime woonoppervlak is ook op de eerste verdieping merkbaar; waar 3 slaapkamers en een luxe badkamer aanwezig zijn. En ook de tweede verdieping biedt nog voldoende mogelijkheden voor de creatie van extra slaapkamer(s). Ook aan opbergruimte is hier geen gebrek door het nuttig gebruiken van de punten van de woning. 

Direct voor de woning is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en bevindt zich de berging. Tevens is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de omgeving. 

De woning maakt onderdeel uit van de nieuwwoningwijk ‘Langerak-Zuid’. ‘Ruim’, ‘groen opgezet’ en ‘duurzaam’ zijn de kenmerken van deze nieuwe woonwijk. Langerak beschikt samen met Nieuwpoort, het naastgelegen vestingstadje, over diverse voorzieningen, zoals een supermarkt, basisscholen, maar ook medische voorzieningen zoals een apotheekhoudende huisarts en een fysiopraktijk. 

Meer voorzieningen en middelbare scholen zijn te vinden in leuke stadscentra zoals Schoonhoven (3,9 kilometer rijdafstand – 24 minuten – waarbij er tijd meegerekend is voor een overtocht met de veerpont) en Gorinchem (14,1 kilometer rijdafstand – 17 minuten).

Grotere steden zoals Utrecht en Rotterdam zijn gemakkelijk en binnen 40 minuten te bereiken met de auto.

Bijzonderheden:

 • Instapklare tussenwoning;
 • Gasloze woning met warmtepomp;
 • Ruime woonkamer en open keuken met een oppervlakte van circa 37,6 vierkante meter;
 • Drie slaapkamers (15; 11,6 en 8,1 vierkante meter);
 • Mogelijkheid tot creatie van extra slaapkamer(s) op de tweede verdieping;
 • Moderne badkamer met een extra toilet;
 • Vloerverwarming op de begane grond;
 • Elektrische radiatoren op de verdiepingen;
 • Zes zonnepanelen;
 • Uitvalscherm op de begane grond aanwezig;
 • Gezellige overkapping met screen in de tuin aanwezig;
 • Energielabel A;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond

Aan de Ravelijnhof 8 kan men de auto direct voor de voordeur parkeren. Daarnaast kan de fiets hier direct in de berging geplaatst worden. 

Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich het toilet met een fonteintje en de meterkast. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een kapstok en een schoenenrek. Via de entree komt men uit in de woonkamer, welke in verbinding staat met de keuken. Onder de trap is een handige kast aanwezig, welke kan dienen als opslagruimte of voorraadkast.

De woonkamer en open keuken beschikken over een prettig lichtinval door de ramen aan de voorzijde van de woning, maar ook door de openslaande deuren en naastgelegen ramen aan de achterzijde van de woning. De pui aan de achterzijde beschikt over een uitvalscherm. De woonkamer en keuken beschikken over een pvc-vloer. 

Aan de voorkant van de woning is de keuken gesitueerd. De keuken is luxe en comfortabel van opzet. Zo is er ook zitgelegenheid aan de keuken gerealiseerd. De keuken beschikt over een spoelbak, een vaatwasser, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-oven en een koelkast. 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van de woning en heeft een oppervlakte van 15 vierkante meter. Hier is een vaste kast aanwezig. Naast deze slaapkamer bevindt zich de kleinste slaapkamer van de woning, welke beschikt over een oppervlakte van 8,1 vierkante meter. De derde slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning en heeft een oppervlakte van 11,6 vierkante meter. 

Op de eerste verdieping is ook de badkamer aanwezig, welke beschikt over een wastafel, een inloopdouche, een extra toilet en een handdoekradiator.

De eerste verdieping beschikt over een pvc-vloer (met uitzondering van de badkamer).

Tweede verdieping

De tweede verdieping is nog vrij in te richten. Er is thans één dakraam aanwezig. Daarnaast staan de wasmachine, de droger, de warmtepomp, de mechanische ventilatie unit, de verdeler voor de zonnepanelen en de boiler hier gesitueerd. 

De punten van de woning zijn optimaal benut door hier opbergruimte te realiseren achter de schotten. 

De tweede verdieping beschikt over vinyl (zeil) als vloerbedekking. 

Tuin

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin wordt opgevuld door de parkeergelegenheid op het eigen perceel. Daarnaast is hier de schuur met een oppervlakte van 6 vierkante meter aanwezig. De voortuin heeft een zuidwestelijke situering. 

De achtertuin heeft een noordoostelijke situering en is aan het water gelegen. De achtertuin is bereikbaar via de openslaande deuren en beschikt over een vlonder en overkapping aan het water.

 

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.