ML2 Vastgoed

Prinsenlaan 85

Een karakteristieke jaren ’30 woning!

Vraagprijs: 370.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 85,7 vierkante meter; verdeeld in:

Gebruiksoppervlakte wonen: 75,5 vierkante meter. 

Overige inpandige ruimte op de 2e verdieping: 10,2 vierkante meter. 

Oppervlakte berging: 8,3 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: E

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Prinsenlaan 85 te Woerden, wordt deze karakteristieke jaren ’30 woning met glas-in-lood ramen, een dakopbouw op de tweede verdieping en een tuin op het zuidoosten, te koop aangeboden. 

Deze woning heeft een karakteristieke uitstraling, maar beschikt ook over een moderne en comfortabele inrichting. Zo beschikt de woning over een fijne woonkamer met een aangrenzende keuken met daarin inbouwapparatuur, voornamelijk uit 2020. Tevens is er een gezellige eethoek, welke via de openslaande deuren grenst aan de zonnige achtertuin. In de woonkamer en keuken ligt een eikenhouten vloer. De gehele woning beschikt over dubbel glas. 

De comfortabele aspecten zijn ook terug te vinden in de ‘aanbouw’ achter de woning. Zo is er een bijkeuken, met daarin een koel- en vriescombinatie (2020) en een toegang tot de achtertuin. In de aanbouw bevinden zich ook het toilet en de badkamer, welke gerust ‘aangenaam’ genoemd mag worden met twee wastafels en een in-loopdouche! En niet te  vergeten; de ruime schuur met verwarming en praktische inbouwkasten! 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De tweede verdieping is vergroot met een dakopbouw. Door deze dakopbouw zijn er diverse mogelijkheden voor deze verdieping. De ruimte kan ingericht worden als slaapkamer, maar is ook een ideale logeer- of werkkamer. 

De woning heeft een achterom, waardoor de schuur gemakkelijk te bereiken is. Voor de woningen is parkeergelegenheid aanwezig.

Kortom; Een instapklare en karakteristieke woning met een aangenaam leefoppervlak, gelegen dichtbij alle voorzieningen in Woerden. 

De woning is gesitueerd in de woonwijk ‘Bomen- & Bloemenkwartier’. Deze wijk wordt gekenmerkt als kindvriendelijk; de speeltuin bevindt zich op 150 meter loopafstand en de straat wordt enkel gebruikt door bestemmingsverkeer. In het centrum van Woerden, bereikbaar binnen 5 minuten fietsen, is een breed scala aan winkels, horeca en recreatiemogelijkheden te vinden. Daarnaast zijn er scholen en diverse sportvoorzieningen in de directe omgeving.

Woerden staat bekend om de goede bereikbaarheid. Zo is Utrecht binnen 20 minuten met de auto te bereiken. Het station van Woerden bevindt zich op 7 minuten fietsafstand. Met de trein zijn steden zoals Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag gemakkelijk te bereiken. 

Bijzonderheden:

• Circa 85,7 m2 woonoppervlakte, onderverdeeld in:

o Gebruiksoppervlakte wonen: 75,5 m2

o Overige inpandige ruimte op de 2e verdieping: 10,2 m2

o Overige inpandige ruimte ‘schuur’: 8,3 m2

• Karakteristieke jaren ’30 woning;

• Glas-in-lood ramen;

• Drie slaapkamers en een kamer op de tweede verdieping (13,0; 8,0; 5,8; 10,2 vierkante meter); 

• Tuin op het zuidoosten; 

• De woning beschikt over een ‘achterom’; 

• Gelegen in de woonwijk ‘Bomen- & Bloemenkwartier’; 

• Energielabel E;

• Oplevering in overleg;

• Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond:

Aan de Prinsenlaan 85 is de voordeur van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast. Via de entree komt men uit in de woonkamer. De woonkamer en keuken staan met elkaar in verbinding en beschikken over een eikenhouten vloer.

De keuken beschikt over een spoelbak (2020), een vaatwasser (2020), een inductiekookplaat (2020) en een oven. Het aanrechtblad van de keuken is ook in 2020 vernieuwd.

Aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken gesitueerd. Hier bevindt zich de koel- en vriescombinatie (2020). Daarnaast is de centrale verwarming hier gesitueerd. 

Onder de trap is een praktische trapkast aanwezig. Ideaal voor een stukje opslag!

Via de bijkeuken zijn het toilet en de badkamer te bereiken. De badkamer bestaat uit twee wastafels en een inloopdouche.

In de bijkeuken, badkamer en het toilet is een tegelvloer aanwezig. 

Via de openslaande deuren in de eethoek en via de bijkeuken is de tuin bereikbaar. 

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning en heeft een oppervlakte van 13,0 vierkante meter. De verwarming is stijlvol afgewerkt met een design radiator!

De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van de woning en hebben een oppervlakte van 8,0 en 5,8 vierkante meter.

Achter de trap naar de tweede verdieping bevindt zich een ingebouwde boekenkast.  

Op de eerste verdieping ligt een laminaat vloer. 

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is vergroot door de dakopbouw. Momenteel is de verdieping ‘open’ ingericht en is er opbergruimte achter de schotten te vinden. 

De tweede verdieping beschikt over zeil als vloerafwerking.

Tuin:

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin heeft een noordwestelijke situering. De achtertuin heeft een zuidoostelijke situering. De achtertuin is bereikbaar via de openslaande deuren in de eethoek en de deur in de bijkeuken. Tevens is de tuin ‘achterom’ bereikbaar. 

Aangrenzend aan de woning bevindt zich de schuur met een oppervlakte van 8,3 vierkante meter. In de schuur bevindt zich de was-machine-aansluiting. Achter de schuur bevindt zich een overkapping met een vaste kast. De overkapping heeft een oppervlakte van 3,7 vierkante meter. 

Ouderdom woning:

De woning is omstreeks 93 jaar oud. Verkoper is niet op de hoogte van alle details rondom de (bouw van de) woning, waardoor koper koopt wat hij ziet. Het is raadzaam om iemand mee te nemen met een bouwkundige achtergrond, dan wel een specialist. 

Bij de verkoop is er sprake van een ouderdoms- en asbestclausule.

 

Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.