ML2 Vastgoed

Paulus Potterlaan 13

Een ruime tussenwoning met een bijkeuken, vier slaapkamers en een achteruin op het zuidwesten!

Vraagprijs: 389.000 euro k.k.

Gebruiksoppervlakte: 122,1 vierkante meter

Oppervlakte schuur: 6,9 vierkante meter

Aantal slaapkamers: 4

Energielabel: B

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de woning

Omschrijving

Aan de Paulus Potterlaan 13 te Lopik wordt deze ruime tussenwoning met een uitbouw, een bijkeuken, vier slaapkamers, een achtertuin gesitueerd op het zuidwesten met een berging en achterom, te koop aangeboden!

Met een woonoppervlakte van ruim 122 vierkante meter en een diepte op de begane grond van 10,88 meter is er met het woord ‘ruime’ tussenwoning, niets teveel gezegd! Direct bij binnenkomst zal de ‘ruimte’ waar deze woning over beschikt je verbazen. Aan de voorkant van de woning bevindt zich de ‘ruim’ opgezette keuken. Voor een gezellige eethoek en comfortabele zithoek is tevens ‘ruimte’ genoeg! Aan de achterzijde van de woning is de bijkeuken gesitueerd waarin de wasmachine- en drogeraansluiting zich bevinden, maar waardoor de woning ook gemakkelijk ‘achterom’ te betreden is; nog zo’n handige ‘ruimte’. 

Ondanks de diepte beschikken de woonkamer en keuken over een prettig lichtinval. Dit komt mede door de ramen aan de voorzijde van de woning, de openslaande deuren en ramen aan de achterzijde van de woning, alsmede de lichtkoepel in de uitbouw. 

Het ‘ruime’ gevoel wordt doorvertaald in de achtertuin met een diepte van ruim 10 meter. Genoeg ‘ruimte’ voor gezellige zithoeken of speeltoestellen. Met de situering op het zuidwesten, is er sprake van een gunstige zonligging. Toch behoefte aan wat schaduw? Maak dan gebruik van het handige uitvalscherm! De achtertuin beschikt tevens over een berging en een achterom.

Ook voor vier slaapkamers heeft de woning de ‘ruimte’. Drie slaapkamers zijn op de eerste verdieping gesitueerd. Hetzelfde geldt voor de badkamer met het ligbad en het toilet. De vierde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. Daarnaast biedt de tweede verdieping middels de bergvliering en de punten van de woning voldoende gelegenheid voor opslag’ruimte’. 

Direct voor de woning is openbare parkeergelegenheid aanwezig. De Paulus Potterlaan 13 bevindt zich op loop- en fietsafstand van de voorzieningen in Lopik, waaronder de winkels, de basisscholen en diverse recreatievoorzieningen. Grotere steden zoals IJsselstein (16 minuten rijdafstand) en Utrecht (33 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Ruime tussenwoning;
 • Ruime woonkamer en open keuken;
 • Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting aanwezig;
 • Openslaande deuren richting de achtertuin;
 • Praktische trapkast aanwezig;
 • Vier slaapkamers (13; 10,6; 5,9 en 11,9 vierkante meter);
 • Badkamer met ligbad en toilet;
 • Twee kunststof Velux-dakramen op de tweede verdieping;
 • Achtertuin gelegen op het zuidwesten met een achterom;
 • Berging met een oppervlakte van circa 6,9 vierkante meter aanwezig;
 • Energielabel B;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Begane grond

Aan de Paulus Potterlaan 13 is de voordeur van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich het toilet met fonteintje en de meterkast. Via de entree komt men uit in de woonkamer, welke direct in verbinding staat met de keuken. 

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een spoelbak, een vaatwasser, een gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven en een koelkast.

Dichtbij de keuken is de praktische trapkast gesitueerd. Ideaal voor een stukje opslag!

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de bijkeuken met de wasmachine- en drogeraansluiting. Via de openslaande deuren is een directe toegang tot de achtertuin aanwezig. Aan de achter-buitenzijde is een uitvalscherm aanwezig.

De begane grond beschikt over een eikenhouten plankenvloer. In de toiletruimte en bijkeuken is een tegelvloer aanwezig. 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van circa 13 vierkante meter. 

Naast de master bedroom bevindt zich de kleinere slaapkamer met een oppervlakte van circa 5,9 vierkante meter.

Aan de voorzijde van de woning is een slaapkamer van circa 10,6 vierkante meter aanwezig. Tevens bevindt de badkamer zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over een ligbad en een douche; de douche bevindt zich boven de badkuip. Hierdoor wordt er gedoucht in het bad. Tevens beschikt de badkamer over een wastafel en een toilet. 

De eerste verdieping beschikt over een laminaatvloer. De badkamer heeft een tegelvloer.

Tweede verdieping

Via de vaste trap bereikt men de voorzolder met daarboven een bergvliering. Op de voorzolder bevindt zich de centrale verwarming.

Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer met een oppervlakte van circa 11,9 vierkante meter gesitueerd. Deze slaapkamer beschikt over twee kunststof Velux-dakramen. Daarnaast is er zowel in deze kamer als op de voorzolder opbergruimte in de punten van de woning aanwezig.

De voorzolder beschikt over vloerbedekking. In de vierde slaapkamer is een laminaatvloer aanwezig.

Tuin

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin heeft een situering op het noordoosten en biedt gelegenheid voor de creatie van een prettig zitje om te genieten van de ochtendzon, maar ook om de schaduw op te zoeken. De achtertuin heeft namelijk een situering op het zuidwesten en heeft hiermee een ideale zonligging. De achtertuin is bereikbaar via de openslaande deuren, de bijkeuken en ook ‘achterom’.

In de achtertuin bevindt zich de berging met een oppervlakte van circa 6,9 vierkante meter. De berging beschikt over stroom. In zowel de voor- als achtertuin is een buitenkraan aanwezig.

 
Bent u geïnteresseerd in het pand of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 

Het pand is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.