ML2 Vastgoed

Molenwal 74

Een fijn appartement met een zonnig balkon!

Vraagprijs: 272.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 48,4 vierkante meter

Oppervlakte berging: 6,2 vierkante meter

Aantal woonlagen: 1

Aantal slaapkamers: 1

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: op eigen terrein, openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Molenwal 74 wordt dit tweekamerappartement met een centrale ligging, een zonnig balkon en een eigen parkeerplaats te koop aangeboden!

Dit appartement maakt onderdeel uit van het appartementencomplex ‘Statenzicht’ en bevindt zich op de derde verdieping. Het appartementencomplex is in 2013 gebouwd en is van alle gemakken voorzien; zo heeft het appartement een gezellige woonkamer en keuken met veel lichtinval en een ruime slaapkamer. Aangrenzend aan de woonkamer is het zonnige balkon, met uitzicht over de polders en de Hollandse IJssel, gesitueerd. Het appartement beschikt over vloerverwarming en zonwering. Hierdoor is er zowel in de zomer als in de winter sprake van een prettige temperatuur. 

In het appartement is een kleine bergruimte aanwezig. Daarnaast beschikt het appartement over een inpandige berging op de begane grond. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats, gesitueerd aan de achterzijde van het appartementencomplex. Tevens zijn er ook openbare parkeergelegenheden rondom het appartementencomplex aanwezig. 

Direct naast de voordeur van het appartement bevindt zich de lift. Dit maakt de woning ook geschikt voor senioren. Maar de lift is natuurlijk ook handig voor de boodschappen!

De woning heeft een centrale ligging: via de Molenwal is het gezellige centrum van Oudewater gemakkelijk wandelend of fietsend te bereiken. In Oudewater bevinden zich diverse winkel-, sport en recreatievoorzieningen. Grotere steden als Woerden (16 minuten rijafstand) en Utrecht (37 minuten rijafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ongeveer 100 meter loopafstand.

Bijzonderheden:

 • Gezellig tweekamerappartement;
 • Voorzien van vloerverwarming;
 • Voorzien van zonwering en horren (geplaatst in 2021; gedeeltelijk elektrisch);
 • De lift bevindt zich naast de voordeur van het appartement;
 • Zonnig balkon gesitueerd op het zuidoosten (circa 19,2 m2);
 • Eigen parkeerplaats;
 • Inpandige berging (circa 6,2 m2);
 • Centrale ligging t.o.v. voorzieningen;
 • Onderdeel van de Vereniging van Eigenaren (de maandelijkse bijdrage bedraagt 97,48 euro (in 2022));
 • Energielabel A; 
 • Oplevering in januari 2023;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Appartement    

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van het appartementencomplex. Via de centrale ingang leiden zowel de trap als de lift naar het appartement. De liftdeuren bevinden zich direct naast de voordeur van het appartement. Aan de andere kant van de voordeur is de meterkast gesitueerd. 

Via de voordeur komt men in de open hal van de woning terecht, waar de video intercom zich bevindt, maar waar ook ruimte is voor een schoenenkast. De andere deuren leiden naar een kleine berging en de badkamer. De kleine berging kan ook wel de voorraadkast genoemd worden. Zoals de naam al zegt is hier ruimte voor opslag en voorraad. Ook bevinden de centrale verwarming en de mechanische ventilatiebox zich hier. De andere deur leidt naar de badkamer. De badkamer is ingericht met een wastafel, een douche en een toilet. Tevens bevinden de aansluitingen voor de wasmachine en droger zich hier.

Via de open hal komt men uit in de woonkamer en keuken, welke beschikt over veel lichtinval. De keuken is voorzien van een spoelbak, vaatwasser, fornuis, een combimagnetron en een koelkast. 

De woonkamer heeft een opvallende stenen muur, die het appartement sfeervol maakt. De woonkamer leent zich voor een fijne zithoek, maar ook voor een ruime eettafel. Via de openslaande deur is het balkon te bereiken. Het balkon is van voldoende omvang voor de situering van een loungeset.

Als laatste is de ruime slaapkamer te bekijken. Deze slaapkamer beschikt over een inbouwkast.

Berging en parkeerplaats

Op de begane grond van het appartementencomplex is de inpandige berging gesitueerd. De berging heeft een praktische kast en een aantal opbergplanken, welke gebruikt kunnen worden voor een stukje opslag.

Aan de achterzijde van het appartementencomplex bevindt zich de eigen parkeerplaats.

Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.