ML2 Vastgoed

Meester Marcolaan 7

Een duurzaam en gelijkvloers appartement op de begane grond!

Vraagprijs: 287.500 euro k.k.

Gebruiksoppervlakte: 64 vierkante meter

Oppervlakte buitenruimte: 34,5 vierkante meter

Aantal slaapkamers: 1

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: openbaar, direct nabij de woning

Omschrijving

Aan de Meester Marcolaan 7 te Cabauw wordt dit gelijkvloerse, duurzame en in 2018 gebouwde appartement, gelegen op de begane grond, te koop aangeboden!

Het appartement heeft een oppervlakte van 64 vierkante meter en is door de praktische indeling van alle gemakken voorzien! Zo beschikt het appartement over een fijne woonkamer met een complete en uitgebreide keuken. Via de openslaande deuren is de buitenruimte van maar liefst 34,5 vierkante meter te bereiken! Met een situering op het zuidoosten en zuidwesten, is het hier heerlijk vertoeven!

Naast de fijne leefruimte, beschikt het appartement over één royale slaapkamer met een luxe inbouwkast. Het appartement beschikt over vloerverwarming en een airco om te verwarmen en te koelen. Hierdoor is er zowel in de zomer als in de winter sprake van een aangename binnentemperatuur.

De badkamer bestaat uit een moderne inrichting en met de bergruimte voor de wasmachine of een stukje voorraad, zijn alle gemakken in de woning aan bod gekomen! Er is namelijk tevens sprake van een externe bergruimte. Rondom het appartementengebouw is voldoende parkeergelegenheid! 

Het appartement maakt onderdeel uit van het appartementengebouw aan de Meester Marcolaan te Cabauw. De appartementen zijn in 2018 gebouwd, waarbij er waarde gehecht is aan de duurzaamheid van het gebouw. Zo heeft dit appartement 3 zonnepanelen, isolerende beglazing en hoogwaardige isolatiematerialen! 

Op de begane grond van het gebouw is een ontmoetingsruimte gerealiseerd, waar bewoners elkaar kunnen treffen voor een spelletje of een bijeenkomst. 

Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, er heerst een ons-kent-ons gevoel, en er bevinden zich leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, op 5 minuten rijdastand.

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijdafstand) en Utrecht (38 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken. 

Bijzonderheden:

 • Gelijkvloers tweekamerappartement;
 • Bouwjaar 2018; oplevering 2019;
 • 3 zonnepanelen;
 • Voorzien van vloerverwarming;
 • Buitenruimte van circa 34,5 vierkante meter;
 • Inpandige berging (circa 5 vierkante meter);
 • Ontmoetingsruimte op de begane grond;
 • Onderdeel van de Vereniging van Eigenaren (de maandelijkse bijdrage bedraagt 133 euro);
 • Energielabel A;
 • Oplevering kan per direct;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Appartement

De entree van het appartementengebouw is gesitueerd aan de Meester Marcolaan. Via de centrale hal kan men het betreffende appartement bereiken.

Via de voordeur van het appartement komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en is voldoende ruimte voor een kapstok of schoenenkast. Via de entree kan men de woonkamer, de badkamer, de slaapkamer en de berging bereiken. 

Wanneer men de deur naar de woonkamer toe opent, komt men eerst uit in de keuken. Deze keuken beschikt over een spoelbak, een Quooker, een gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasser en een koel- en vriescombinatie. 

De woonkamer heeft een prettig lichtinval door de grote raampartijen aan twee kanten. Middels de openslaande deur bereikt men de buitenruimte, welke gesitueerd is op het zuidoosten en zuidwesten. 

Via de entree kan men de slaapkamer, met een oppervlakte van circa 12,9 vierkante meter, een luxe inbouwkast en een rolluik, bereiken. Tegenover de slaapkamer is de badkamer, met een inloopdouche, een wastafel en het toilet, gesitueerd. Hiernaast bevindt zich de bergruimte met de centrale verwarming en de wasmachine-aansluiting.

Externe berging

Op de begane grond is een externe berging aanwezig. Deze berging heeft een oppervlakte van circa 5 vierkante meter.

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.