ML2 Vastgoed

Meester Marcolaan 31

Een ruime en duurzame hoekwoning!

Vraagprijs: 395.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 120,1 vierkante meter

Oppervlakte schuur: 5,3 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: A+

Parkeergelegenheid: openbaar, direct naast de deur 

Omschrijving

Aan de Meester Marcolaan 31 te Cabauw wordt deze ruime en zo goed als nieuwe hoekwoning te koop aangeboden! 

De woning is in 2019 opgeleverd en helemaal van deze tijd; zo heeft de woning 10 zonnepanelen, hoogwaardige isolatiematerialen, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en een nieuwe CV geïnstalleerd in 2023. De woning heeft dan ook niet voor niets energielabel A+. Naast dat de woning duurzaam is, is de woning ook van alle gemakken voorzien, denk aan een moderne badkamer en een keuken met Quooker kraan en Neff-apparatuur. Zowel de keuken, als (de afbouw van) het sanitair, als de vaste kast in de master bedroom zijn geplaatst door een goedaangeschreven, lokaal keuken- en interieurbedrijf. 

De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping. Tevens beschikt de woning over een goede staat van onderhoud en een nette afwerking; zo hebben alle verdiepingen stucwerk op de wanden en plafonds.

Deze hoekwoning heeft een eigentijdse en markante uitstraling door de positionering van de woning ten opzichte van de tussenwoningen in de rij. En een ander voordeel van een positionering op de hoek; op alle verdiepingen is er veel lichtinval aanwezig!

De Meester Marcolaan 31 heeft een zonnige achtertuin op het westen, een achterom en een praktische berging in de achtertuin. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid direct naast de woning aanwezig!

Kortom; een (bijna) ‘nieuwbouwwoning’, maar dan wel volledig afgewerkt en zorgvuldig ingericht! Pak de verhuisdozen maar alvast in, want deze instapklare woning is zo te betreden!

De woning maakt onderdeel uit van een kleinschalig nieuwbouwplan in het centrum van Cabauw. Dit plan is ruim en groen opgezet met onder andere een speeltuin, wandelpad en sportgelegenheid. Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, heerst een ons-kent-ons-gevoel en bevinden leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, zich op 5 minuten rijdafstand.

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijafstand) en Utrecht (38 minuten rijafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Ruime woonkamer en moderne keuken; 
 • Drie slaapkamers (14,2 m2; 11,7 m2 en 7,9 m2); 
 • Vloerverwarming op de eerste en tweede verdieping;
 • Zonnescherm en rolluik op de begane grond aanwezig; 
 • 10 zonnepanelen;
 • Nieuwe CV geïnstalleerd in 2023;
 • Tuin op het westen;
 • Er is een praktische schuur van 5,3 m2 in de tuin aanwezig;
 • Energielabel A+;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond 

Aan de Meester Marcolaan is de entree van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en het toilet met fonteintje. Via de entree komt men uit in de woning.

Aan de voorkant van de woning bevindt zich de keuken. De keuken bestaat uit een aanrechtblad ingericht met een spoelbak, Quooker, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. 

Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de woonkamer. Middels de openslaande deuren is de zonnige achtertuin te bereiken. De achterpui beschikt over een zonnescherm en een rolluik. 

De begane grond beschikt over vloerverwarming en een tegelvloer. 

1e Verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van 14,2 vierkante meter. Deze kamer beschikt over een vaste inbouwkast. 

De andere twee slaapkamers hebben een oppervlakte van 11,7 en 7,9 vierkante meter. 

Op de eerste verdieping is ook de badkamer gesitueerd. De badkamer bestaat uit een douchecabine, wastafel, toilet en handdoekradiator. 

De eerste verdieping beschikt over vloerverwarming en vloerbedekking, met uitzondering van de badkamer. De badkamer heeft een tegelvloer en beschikt ook over vloerverwarming. 

2e Verdieping

Doordat de woning zich op de hoek bevindt en de kap in verbinding staat met de naastgelegen buurwoning ontstaat er extra hoogte en ruimte op de tweede verdieping. 

De tweede verdieping wordt momenteel gebruikt als was- en sport-ruimte, maar kan wellicht ook wel ingericht worden als slaap- of logeerkamer. Mede door de lichtkoepel heeft de verdieping veel lichtinval. 

Op de tweede verdieping is door de creatie van bergruimte achter de schotten, veel opberggelegenheid. 

De centrale verwarming en wasmachine bevinden zich op de tweede verdieping.

De verdieping beschikt over zeil als vloerbedekking.

Tuin

De tuin is zowel ‘achterom’ als via de openslaande deuren te bereiken. De tuin is gedeeltelijk omgeven door een tuinmuur, welke aansluit bij de gevelstenen van de woning. 

De voortuin van de woning kent een oostelijke situering. De achtertuin kent een westelijke situering.

In de tuin is een praktische schuur aanwezig. 

 
 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.