ML2 Vastgoed

Meester Marcolaan 11

Een keurige, jonge en duurzame woning!

Vraagprijs: 267.500 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 61 vierkante meter

Oppervlakte berging: 5,1 vierkante meter

Aantal slaapkamers: 1

Energielabel: A+

Parkeergelegenheid: openbaar

Omschrijving

In het appartementengebouw aan de Meester Marcolaan in Cabauw wordt dit gelijkvloerse appartement te koop aangeboden. De appartementen zijn in 2019 gebouwd, waarbij er waarde gehecht is aan de duurzaamheid van het gebouw. Zo heeft dit appartement 3 zonnepanelen, isolerende beglazing en hoogwaardige isolatiematerialen. 

Het appartement heeft een oppervlakte van 61 vierkante meter, maar is door de praktische indeling van alle gemakken voorzien. Zo is er een fijne keuken, welke in verbinding staat met de zithoek in de woonkamer. Daarnaast is er één slaapkamer, welke in verbinding staat met de ruime badkamer. Aangrenzend aan de woonkamer en slaapkamer bevindt zich een zonnig balkon op het zuiden. Het appartement beschikt over vloerverwarming en zonwering. Hierdoor is er zowel in de zomer als winter sprake van een prettige temperatuur. 

In het appartement is een bergruimte aanwezig. Ideaal, voor een stukje opslag en de wasmachine. Op de begane grond van het gebouw is ook een externe bergruimte aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de appartementen. 

Direct naast de voordeur van het appartement bevindt zich de lift. Dit maakt de woning ook geschikt voor senioren. Maar de lift is natuurlijk ook handig voor de boodschappen!

Op de begane grond van het gebouw is een ontmoetingsruimte gerealiseerd, waar bewoners elkaar kunnen treffen voor een spelletje of een bijeenkomst. 

Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, er heerst een ons-kent-ons gevoel, en er bevinden zich leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, op 5 minuten rijdastand. 

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijdafstand) en Utrecht (38 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken. 

Bijzonderheden:

 • Gelijkvloers tweekamerappartement;  
 • Bouwjaar 2019;
 • 3 zonnepanelen;
 • Voorzien van vloerverwarming;
 • Voorzien van zonwering en screens;
 • De lift bevindt zich naast de voordeur van het appartement;
 • Zonnig balkon gesitueerd op het zuiden (circa 7,9 vierkante meter);
 • Inpandige berging (circa 5,1 vierkante meter);
 • Ontmoetingsruimte op de begane grond;
 • Onderdeel van de Vereniging van Eigenaren (de maandelijkse bijdrage bedraagt 130,82 euro);
 • Energielabel A+;
 • Oplevering kan per direct;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Appartement

De entree van het appartementengebouw is gesitueerd aan de Meester Marcolaan. Via de centrale hal en via de trap of lift kan men het betreffende appartement bereiken. De voordeur bevindt zich tussen de trap en de liftdeuren in, beter bereikbaar kan niet!

Via de voordeur van het appartement komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en is er voldoende ruimte voor een kapstok en schoenenkast, dan wel een andere handige praktische kast. Via de entree kan men de woonkamer, badkamer of berging bereiken. 

Wanneer men de deur naar de woonkamer toe opent, komt men eerst uit de in de keuken. Deze keuken is geplaatst in 2019 door een welbekend, lokaal keukenbedrijf. De keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, spoelbak, gasfornuis, afzuigkap en een losse combi-magnetron. 

De woonkamer heeft een prettig lichtinval door de grote raampartij, welke voorzien is van screens. Naast de ramen bevindt zich de balkondeur. Het balkon is op het zuiden gesitueerd en beschikt over een zonnescherm. 

Via de schuifdeur is de slaapkamer bereikbaar, welke met een oppervlakte van 12,8 vierkante meter genoeg ruimte biedt voor een comfortabel bed en een handige kledingkast. 

De badkamer grenst aan de slaapkamer en aan de entree. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en een douche.

Tenslotte is er in de woning nog een berging aanwezig. Ideaal voor de wasmachine. Daarnaast bevindt de CV-installatie zich in deze ruimte. 

Externe berging

Op de begane grond is een externe berging aanwezig. Deze berging heeft een oppervlakte van circa 5,1 vierkante meter. 

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.