ML2 Vastgoed

Leeuwerikstraat 57

Een jonge, duurzame en ruime woning aan de rand van Thiendenland!

Vraagprijs: 475.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 124,8 vierkante meter

Oppervlakte berging: 5,5 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 5

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Leeuwerikstraat 57 te Schoonhoven wordt deze jonge, duurzame en ruime woning met vijf slaapkamers, tien zonnepanelen, een tuin op het zuiden en een ligging in de wijk ‘Thiendenland’, te koop aangeboden! 

De woning heeft zowel aan de buiten- als aan de binnenkant een verzorgde staat van onderhoud. Zo is er een ruime en complete keuken aanwezig en beschikt de badkamer over onder andere een ligbad. Aan de zuidkant is op de begane grond en eerste verdieping zonwering aanwezig. 

De woning beschikt over een uitbouw en een groot dakkapel aan de achterzijde, waardoor er een ruim woonoppervlak ontstaat. Daarnaast draagt de situering van de kap ook bij aan een vergroting van het woonoppervlak. In totaal is er 124,8 vierkante meter woonplezier aanwezig!

Naast het ruime woonoppervlak is er ook door de gehele woning heen opbergruimte gerealiseerd, denk aan de handige trapkast op de begane grond, de vaste kasten op de tweede verdieping en als kers op de taart de vliering die zich op de overloop van de tweede verdieping bevindt!

Doordat het een jonge woning betreft, is de woning ook omtrent duurzaamheid van gemakken voorzien; zo heeft de woning isolerende beglazing en optimale isolatie. En niet te vergeten; de 10 zonnepanelen met een ligging op het zuiden! De woning heeft dan ook energielabel A.

De woningen aan de Leeuwerikstraat bevinden zich vooraan de wijk ‘Thiendenland’. De jaren ’30 uitstraling en de aanwezigheid van de luiken, maakt dat de woning een markante uitstraling heeft. Daarnaast zorgt de positie vooraan de wijk voor een ‘vrije’ situering’; de woning heeft immers geen blok woonhuizen tegenover zich. Vanuit het keukenraam, maar ook vanuit het ligbad zijn de polders van de Lopikerwaard waarneembaar!

De Leeuwerikstraat wordt doorgaans enkel gebruikt door bestemmingsverkeer. Direct voor de woning is parkeergelegenheid aanwezig!

De woning is gesitueerd in Thiendenland, een nieuwe woonwijk in het oosten van Schoonhoven. De wijk is ruim opgezet met groen, water en brede woonstraten. De lijfspreuk is ook niet voor niets; Thiendenland natuurlijk! 

In de woonwijk staat de Multifunctionele Accommodatie (MFA) ‘de Vogelweide’, hierin zijn twee bassischolen, een kinderopvang, een buitenschoolse opvang, een peuterspeelzaal en een gymzaal gevestigd. Daarnaast zijn er diverse speelgelegenheden. Schoonhoven heeft een gezellig centrum met een breed scala aan winkels, horeca en recreatiegelegenheden. Tevens bevindt rivier de Lek zich op fietsafstand.  

Grotere steden zoals Utrecht en Rotterdam zijn gemakkelijk en binnen 30 minuten te bereiken met de auto.

Bijzonderheden:

 • Instapklare tussenwoning;
 • Ruime woonkamer en open keuken met een oppervlakte van circa 41,4 vierkante meter;
 • Vijf slaapkamers (12; 9,1; 5,1; 15; 7,3 vierkante meter);
 • Moderne badkamer met een dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad en een extra toilet;
 • Dakkapel met kunststof kozijnen;
 • De ramen gericht op het zuiden beschikken op de begane grond en eerste verdieping over zonwering;
 • 10 zonnepanelen aanwezig;
 • Achtertuin gelegen op het zuiden met een achterom; 
 • ‘Open’ ligging door het uitzicht richting de polders van de Lopikerwaard;
 • Energielabel A;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Begane grond

Aan de Leeuwerikstraat 57 is de voordeur van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich het toilet met een fonteintje, de meterkast en nog een andere handige vaste kast. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een kapstok en schoenenrek. Via de entree komt men uit in de woonkamer, welke in verbinding staat met de keuken. Onder de trap is een handige kast aanwezig, welke kan dienen als opslagruimte of voorraadkast. 

De woonkamer en open keuken beschikken over een prettig lichtinval door de ramen aan de voorzijde van de woning, maar ook door de openslaande deuren en naastgelegen ramen aan de achterzijde van de woning. De pui aan de achterzijde beschikt over een uitvalscherm en daarnaast zijn er ook screens aanwezig. De woonkamer en keuken beschikken over een laminaatvloer.

Aan de voorkant van de woning is de keuken gesitueerd. De keuken beschikt over een spoelbak, een vaatwasser, een gasfornuis, een afzuigkap, een oven en een koel- en vriescombinatie. 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van de woning en beschikt over een oppervlakte van 12 vierkante meter. Naast de grootste slaapkamer is nog een kleinere slaapkamer aanwezig, welke thans in gebruik is als hobbykamer, met een oppervlakte van 5,1 vierkante meter. De slaapkamers aan de achterkant van de woning beschikken over rolluiken.

Aan de voorkant van de woning bevindt zich de derde slaapkamer met een oppervlakte van 9,1 vierkante meter. Hiernaast bevindt zich de badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een dubbele wastafel, een ligbad en een toilet.

De eerste verdieping beschikt over een laminaatvloer (met uitzondering van de badkamer).

Tweede verdieping

De tweede verdieping beschikt door de dakkapel en de situering van de kap aan de voorzijde van de woning, over een zeer bruikbaar oppervlak. Op de tweede verdieping zijn dan ook nog twee slaapkamers, met een oppervlakte van circa 15 en 7,3 vierkante meter, aanwezig. De slaapkamer aan de voorkant van de woning is thans in gebruik als werkkamer. Tevens zijn hier de wasmachine en droger gesitueerd. In de vaste kast bevindt zich de CV-ketel.

Naast dat beide kamers beschikken over praktische vaste kasten, is ook op de overloop van de tweede verdieping een vliering gerealiseerd! Aan opslagruimte geen gebrek!

De tweede verdieping beschikt over een laminaatvloer. 

Tuin

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin heeft een noordelijke situering. De achtertuin heeft een zuidelijke situering. De achtertuin is bereikbaar via de openslaande deuren. Tevens is de tuin ‘achterom’ bereikbaar. In de tuin is een schuur van circa 5,5 vierkante meter aanwezig. 

 

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.