ML2 Vastgoed

Leeuwerikstraat 39

Een jonge en duurzame woning in de gewilde wijk Thiendenland!

Vraagprijs: 469.500 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 118 vierkante meter

Oppervlakte berging: 6 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 4

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Leeuwerikstraat 39 te Schoonhoven wordt deze jonge en duurzame woning met vier slaapkamers, een tuin op het zuiden en een ligging in de wijk ‘Thiendenland’, te koop aangeboden. 

De Leeuwerikstraat is de eerste straat die gebouwd is in 2014. De straat is voor aan in de wijk gesitueerd. Dit geeft de woningen een markante uitstraling en tevens een ‘vrije situering’; de woningen hebben immers geen blok woonhuizen tegenover zich.

Doordat het een jonge woning betreft, is de woning ook omtrent duurzaamheid van gemakken voorzien; zo heeft de woning isolerende beglazing en optimale isolatie. De woning heeft dan ook energielabel A.

De woning heeft door de jaren-30 stijl en de luiken een aantrekkelijk uitstraling. Ook van binnen is de woning ‘af’. De mooie pvc-vloer, complete keuken en zorgvuldig uitgekozen kleuren op de wanden, zorgen voor een huiselijke sfeer. Daarnaast staat de binnenruimte door de aluminium schuifpui in verbinding met de achtertuin. Hier is een gezellige bar en overkapping aanwezig, waar met mooi weer veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Maar wat wil men ook anders met een eigen bar in een tuin op het zuiden?

De woning heeft een achterom, waardoor de schuur gemakkelijk te bereiken is. De tuin is volledig onderheid. Voor de woningen is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De Leeuwerikstraat is een actieve en gezellige straat. De gezamenlijke tuinbank wordt vaak gebruikt. Daarnaast worden er buurtbqq’s georganiseerd. De Leeuwerikstraat wordt doorgaans enkel gebruikt door bestemmingsverkeer. 

De woning is gesitueerd in Thiendenland, een nieuwe woonwijk in het oosten van Schoonhoven. De wijk is ruim opgezet met groen, water en brede woonstraten. De lijfspreuk is ook niet voor niets; Thiendenland natuurlijk! 

In de woonwijk staat de Multifunctionele Accommodatie (MFA) ‘de Vogelweide’, hierin zijn twee bassischolen, een kinderopvang, een buitenschoolse opvang, een peuterspeelzaal en een gymzaal gevestigd. Daarnaast zijn er diverse speelgelegenheden. Schoonhoven heeft een gezellig centrum met een breed scala aan winkels, horeca en recreatiegelegenheden. Tevens bevindt rivier de Lek zich op fietsafstand.  

Grotere steden zoals Utrecht en Rotterdam zijn gemakkelijk en binnen 30 minuten te bereiken met de auto. 

Bijzonderheden:

• Jonge en duurzame woning uit 2014; 

• Vier slaapkamers (17,3; 9,1; 7; 7 vierkante meter); 

• Tuin op het zuiden; 

• De tuin is onderheid; 

• De woning beschikt over een ‘achterom’; 

• In 2021 twee slaapkamers en een vliering op de 2e verdieping gerealiseerd; 

• Gelegen in de woonwijk ‘Thiendenland’; 

• Energielabel A;

• Oplevering in overleg;

• Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond:

Aan de Leeuwerikstraat 39 is de entree van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast, het toilet met een fonteintje en nog een vaste kast. Er is voldoende ruimte voor een kapstok en een schoenenkast. Via de entree komt men uit in de woning.

Aan de voorkant van de woning is de keuken gesitueerd, welke bestaat uit een spoelbak, vaatwasser, een inductiekookplaat (december 2022), een oven, magnetron en koel- en vriescombinatie.

De keuken en woonkamer staan met elkaar in verbinding. Onder de trap is een handige kast aanwezig, welke kan dienen als opslagruimte of voorraadkast.

Via de schuifpui in de woonkamer is de tuin bereikbaar.

De begane grond heeft een pvc-vloer. 

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer staat in verbinding met een inloopkast. Deze inloopkast is in veel huizen een kleine slaapkamer. De grootste slaapkamer en inloopkast zijn aan de achterkant van de woning gesitueerd.

Aan de voorkant van de woning bevindt zich de badkamer. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en toilet. Naast de badkamer is nog een slaapkamer gesitueerd. 

Tweede verdieping:

In 2021 is de tweede verdieping volledig ingericht. Voorheen was het een open ‘zolder’. Op dit moment zijn er twee riante slaapkamers gerealiseerd met lichtinval via de Velux-dakramen. 

Op de overloop is aan de voorkant van de woning een wasruimte aanwezig. Tevens bevindt hier zich de centrale verwarming. De wasruimte kan afgesloten worden middels een schuifdeur.

Aan de achterkant van de woning is een vaste kast gerealiseerd. Tevens is er aan zowel de voor- als achterkant opslagruimte achter de schotten aanwezig. 

In 2021 is er ook een vliering gerealiseerd. De vliering heeft een vloeroppervlakte van 13,8 vierkante meter. Ideaal voor een extra stukje opslag!

Tuin:

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin heeft een noordelijke situering. De achtertuin heeft een zuidelijke situering. De achtertuin is bereikbaar via de schuifpui. Tevens is de tuin ‘achterom’ bereikbaar. In de tuin is een schuur van 5,8 vierkante meter aanwezig. Aan de schuur is een kleine overkapping, met daaronder een bar, gerealiseerd.

 

Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.