ML2 Vastgoed

Kosterdijk 4

Een charmante en vrijstaande woning in Waarder!

Vraagprijs: 450.000 euro k.k.

Gebruiksoppervlakte: 101,1 vierkante meter

Oppervlakte schuur: 18,7 vierkante meter

Aantal slaapkamers: 2

Energielabel: F

Parkeergelegenheid: op eigen terrein

* De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Omschrijving

Aan de Kosterdijk 4 te Waarder wordt deze charmante vrijstaande woning op een perceel van 258 vierkante meter met aangrenzende bijkeuken, een schuur en parkeergelegenheid op de eigen oprit te koop aangeboden!

Bij het binnenrijden van Waarder, bereikt men via de Molendijk; de Kosterdijk. Zoals de naam het al zegt: ‘een dijk’ gelegen aan het water met groen en knotwilgen. Op nummer 4 is deze charmante vrijstaande woning gelegen! 

De (praktische) ruimte waar deze woning op de begane grond over beschikt, zal je verbazen! Niet direct vanaf de weg zichtbaar; maar achter de woning bevindt zich een schuur met een vliering. Tussen deze schuur en de woning is een aanbouw gerealiseerd. Praktisch te gebruiken als bijkeuken met een wasmachine- en drogeraansluiting en toilet, maar ook een heerlijk plekje om van de ochtendzon te genieten door de grote glazen pui! 

In dit geval benoemen we ook in eerste instantie de achterzijde van de woning, aangezien het gebruikelijk is in Waarder om ‘achterom’ naar binnen te treden. Men bereikt dan al snel de ruime open keuken en gezellige woonkamer met houtkachel! 

In de officiële entree bevindt zich, naast een handige kast, ook de toegang tot de kelder met een oppervlakte van circa 7,6 vierkante meter. Ideaal dus voor een stukje opslag! 

Op de tweede verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer met de benodigde voorzieningen aanwezig. Via de vlizotrap is de vliering te bereiken.

Het perceel biedt ruimte voor het parkeren van de auto, maar ook voor de creatie van meerdere zonnige zitplekjes rondom het huis. Het voordeel van de vrijstaande situering!

De woning is gelegen in Waarder, een dorp vlakbij Woerden en onderdeel van de gemeente Bodegraven-Reeuwwijk. Een dorp met voorzieningen zoals de basisschool, de kerk en de supermarkt. Hier heerst een ons-kent-ons-gevoel, maar bevinden grotere stadscentra zoals Woerden zich toch op korte afstand (circa 10 minuten rijdafstand). 

Waarder kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid. Een dorp te midden van Nederland, waar men binnen enkele minuten de snelweg (de A12) bereikt. 

Bijzonderheden:

 • Charmante vrijstaande woning;
 • Ruime woonkamer en open keuken;
 • Kelder (circa 7,6 vierkante meter) aanwezig;
 • Twee slaapkamers (circa 16,1 en 10,9 vierkante meter);
 • Badkamer met toilet op de verdieping aanwezig;
 • Bergvliering aanwezig;
 • CV-ketel uit 2022;
 • Aangrenzende bijkeuken aanwezig;
 • Aangrenzende schuur (circa 18,7 vierkante meter) met vliering aanwezig;
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein;
 • Energielabel F;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Begane grond

Aan de Kosterdijk 4 is de voordeur van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich het voormalige toilet, welke thans in gebruik is als kast. Ook is de meterkast hier gevestigd. De entree biedt ook toegang tot de kelder. De kelder heeft een hoogte van circa 1,77 meter en beschikt over een raam. De oppervlakte van de kelder bedraagt circa 7,6 vierkante meter. 

Via de entree bereikt men de woonkamer, welke door de vele aanwezige ramen over een prettig lichtinval beschikt. Tevens is hier een houtkachel gesitueerd. De woonkamer staat in verbinding met de keuken. De keuken beschikt over een spoelbak, een vaatwasser, een kookplaat, een afzuigkap, een compacte bakoven met magnetron en een koelkast. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar, waar een opstelling voor de wasmachine en droger gemaakt is. Ook bevindt zich hier het toilet met een fonteintje. De bijkeuken geeft toegang tot de aangrenzende schuur. De schuur beschikt over een oppervlakte van circa 18,7 vierkante meter (hoogte nok = circa 4,44 meter) en beschikt gedeeltelijk over een vliering. Daarnaast is er elektra en water aanwezig.

De toegang van de woning vindt voornamelijk ‘achterom’ via de bijkeuken of garage plaats!

De begane grond beschikt over een laminaatvloer (met uitzondering van het toilet). 

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 16,1 vierkante meter en bevindt zich aan de achterzijde van de woning.

De andere slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 10,9 vierkante meter en beschikt aan weerskanten over een vaste kast. 

Op de verdieping is tevens de badkamer gesitueerd. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, een wastafel en een toilet. 

De eerste verdieping beschikt over een laminaatvloer en vloerbedekking. De badkamer heeft een tegelvloer.

Vliering

Via de vlizotrap op de overloop van de eerste verdieping is de vliering bereikbaar. Hier is een dakraam en de centrale verwarming aanwezig. 

Tuin

Doordat het een vrijstaande woning betreft, is er rondom de woning tuin aanwezig! Een gedeelte van de tuin wordt thans als oprit gebruikt, waardoor men kan parkeren op eigen terrein. De ‘achtertuin’ kent een noordoostelijke situering. Er is ook een fijn zitplekje op het westen gerealiseerd. 

Specifieke zaken woning

Bij de verkoop van de woning treden gevolmachtigden namens de verkoper op. Echter hebben de gevolmachtigden de woning niet zelf bewoond. Hierdoor zijn zij niet op de hoogte van alle details rondom de woning. Koper koopt wat hij ziet. Het is mogelijk om iemand gedurende de bezichtiging mee te nemen met een bouwkundige achtergrond, dan wel een specialist. 

Aangezien de woning 66 jaar oud is, zal bij de verkoop, naast de niet-zelfbewoningsclausule, sprake zijn van een ouderdoms- en asbestclausule.
 
Bent u geïnteresseerd in het pand of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Het pand is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.