ML2 Vastgoed

Koningin Wilhelminastraat 9

Een ruime split-level woning in Benschop!

Vraagprijs: 382.500 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 133 vierkante meter

Oppervlakte overkapping: 12,3 vierkante meter

Aantal woonlagen: split-level woning

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: C

Parkeergelegenheid: op eigen terrein, openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Koningin Wilhelminastraat 9 te Benschop wordt deze ruime split-level woning te koop aangeboden!

De woning is instapklaar en beschikt onder andere over drie slaapkamers, twee badkamers met vloerverwarming (2016), een voor- en achtertuin en een balkon aan de voor- en achterzijde. In 2016 zijn tevens alle trappen vervangen door nieuwe exemplaren en zijn de wanden en plafonds gestuct. De woning beschikt, op één aluminium schuifpui na, over kunststof kozijnen. 

Deze split-level woning heeft een eigentijdse uitstraling en speelse inrichting. Door de hoogteverschillen en de daardoor ontstane ‘levels’ ontstaan er knusse ruimtes in de ruime woning. De woning mag namelijk met een gebruiksoppervlakte van 133 vierkante meter als ruim beschouwd worden. En niet te vergeten; de ruime tuin! Met een achtertuin van ruim tien meter diep en een overkapping gebouwd in 2021, is het heerlijk vertoeven!

De kers op de taart is te vinden in de master bedroom! Hier is namelijk een comfortabel ligbad gesitueerd. Tevens is hier een inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator aanwezig. De master bedroom beschikt ook over een zonnig balkon met uitzicht over de sportvelden en de achtergelegen polder. 

Op de begane grond is de voormalige garage omgetoverd tot een praktische bijkeuken en ‘chillruimte’. Kortom deze woning heeft voor ieder wat wils!

De woning is gelegen in een zogenaamd ‘hofje’ en maakt onderdeel uit van een ruim opgezette wijk met een groen plantsoen achter de woning en brede straten. Om een parkeerplek hoef je je geen zorgen te maken; de auto kan direct voor de deur geparkeerd worden! 

De woning heeft een vrije en tevens centrale ligging binnen Benschop; dichtbij de bassischool, sportvelden en de supermarkt. 

Grotere steden zoals IJsselstein (8 minuten rijdafstand) en Utrecht (23 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Split-level woning met een speelse indeling;
 • Ruime woonkamer en keuken;
 • Balkon aan de voor- en achterzijde van de woning;
 • Drie slaapkamers (19,8; 9 en 9 m2); 
 • Twee badkamers met vloerverwarming (2016);
 • Praktische bijkeuken en ‘chillruimte’ op de begane grond;
 • Voornamelijk kunststof kozijnen;
 • Alle trappen vervangen in 2016;
 • Airconditioning in het trapgat van de slaapverdieping aanwezig;
 • Achtertuin met ‘achterom’;
 • Overkapping (12,3 m2) in de achtertuin;
 • Parkeergelegenheid direct voor de deur;
 • Energielabel C;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Entree en berging

De entree van de woning is aan de Koningin Wilhelminastraat gesitueerd. Via de voordeur komt men in de hal van de woning. Hier bevindt zich het toilet met fonteintje en de meterkast. Via de hal kan men de weg vervolgen naar de woonkamer toe. 

Tevens kan men via de hal de oorspronkelijke garage bereiken. In de woning is de garage omgetoverd tot praktische bijkeuken aan de voorkant van de woning. Hier bevinden zich de wasmachine en droger. De bijkeuken is ook rechtstreeks te bereiken door de kunststof openslaande deuren aan de voorkant van de woning. Achter de bijkeuken bevindt zich een zogenaamde ‘chillruimte’ met een wasbak en opbergruimte. 

Tenslotte is de kelder (gesitueerd onder de woonkamer) met een oppervlakte van circa 22 vierkante meter en een hoogte van circa 1,35 meter, te bereiken.

Woonkamer en keuken

In deze split-level woning bevinden de woonkamer en keuken zich op verschillende ‘levels’. Als eerste ‘level’ bereikt men de woonkamer met aangrenzende achtertuin. De verwarming vindt hier plaats door een zogenaamde convectorput.

Een aantal traptreden hoger, is de keuken op de het volgende ‘level’ gesitueerd. De keuken bestaat uit een gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, boiler, vaatwasser (2021) en koelkast. De radiatoren in de keuken zijn afgewerkt met een design. Aangrenzend aan de keuken is het balkon aan de voorkant van de woning aanwezig. 

Zowel de woonkamer als keuken beschikken over een laminaatvloer. 

Slaapkamers en badkamers

Na de keuken, bestaat het volgende ‘level’ uit de master bedroom (19,8 vierkante meter) met aangrenzende badkamer (2016). De badkamer in de master bedroom bestaat uit een bad met een ingebouwd meubel, een inloopdouche, een wastafelmeubel en een handdoekradiator. De badkamer beschikt tevens over vloerverwarming. Aangrenzend aan de master bedroom bevindt zich het balkon aan de achterzijde van de woning. 

Het volgende ‘level’ bestaat uit twee slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een oppervlakte van 9 vierkante meter. Daarnaast is er nog een tweede badkamer aanwezig. Deze badkamer bestaat uit een inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet. De badkamer beschikt over vloerverwarming. Naast de badkamer bevindt de centrale verwarming (2016) zich in een vaste kast. 

In het trapgat van de slaapverdieping is airconditioning aanwezig. Deze positionering van de airco zorgt ervoor dat de gehele woning gekoeld kan worden. 

De slaapkamers beschikken over een laminaatvloer. De badkamers beschikken over een tegelvloer.

Tuin

De tuin is zowel ‘achterom’ als via de schuifpui te bereiken. Aan de voorkant van de woning kan de auto geparkeerd worden. De voortuin heeft een zuidwestelijke situering. De achtertuin heeft een noordoostelijke situering. 

De achtertuin is in 2021 aangelegd. In 2021 is ook de overkapping gebouwd. Aan de achterzijde van de overkapping is een opstelplaats voor de vuilcontainers gecreëerd. 

 
 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.