ML2 Vastgoed

Koningin Julianastraat 14

Een karakteristieke jaren ’30 woning met potentie!

Vraagprijs: 285.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 88 vierkante meter; verdeeld in: Gebruiksoppervlakte wonen: 81 vierkante meter.
Overige inpandige ruimte op de 2e verdieping: 7 vierkante meter. 

Oppervlakte berging: 9 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: F

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Koningin Julianastraat 14 te Schoonhoven wordt deze karakteristieke jaren ’30 woning met drie slaapkamers, een badkamer op de eerste verdieping, een ruime tweede verdieping en een zonnige tuin op het westen met een achterom, te koop aangeboden!

Doordat de woning over een breedte van ongeveer 6 meter beschikt, een diepte van ongeveer 6,89 meter en de hoogte op de begane grond ongeveer 2,70 meter bedraagt, beschikt de woning over verrassend veel woonoppervlakte. Door de openslaande deuren in de woonkamer is er een directe verbinding met de zonnige achtertuin aanwezig. Toch liever wat schaduw in de tuin? Maak dan gebruik van het aanwezige zonnescherm! Helemaal ideaal is de achterom waar de woning over beschikt!

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig en is tevens de badkamer gevestigd. De tweede verdieping is ingericht als praktische bergzolder, welke met een vaste trap te bereiken is!

De woning beschikt momenteel over energielabel F. Dit komt mede door de aanwezigheid van enkel glas. Hier valt dan ook zeker een verduurzaamheidsslag in te behalen. De woning heeft hier in ieder geval potentie voor!

Ben je opzoek naar een woning die je geheel naar je eigen smaak kan inrichten? Dan ben je bij deze woning aan het juiste adres! De oppervlakte van de woning biedt voldoende mogelijkheden! Op de eerste verdieping zijn al twee slaapkamers gestript en zijn hiermee direct gereed voor een nieuwe gewenste afwerking en inrichting!

Deze woning bevindt zich aan de rand van het stadscentrum van Schoonhoven; alle voorzieningen zijn op korte afstand gelegen en toch heeft de woning een uitzicht op de ijsbaan en de watertoren van Schoonhoven.

Schoonhoven heeft een gezellig centrum met een breed scala aan winkels, horeca en recreatiegelegenheden. Tevens bevindt rivier de Lek zich op loopafstand. Grotere steden zoals Utrecht en Rotterdam zijn gemakkelijk en binnen 30 minuten te bereiken met de auto.

Bijzonderheden:

 • Circa 88 m2  woonoppervlakte, onderverdeeld in:
 • Gebruiksoppervlakte wonen: 81 m2
 • o Overige inpandige ruimte op de tweede verdieping: 7 m2
 • Karakteristieke jaren ’30 woning;
 • Drie slaapkamers (10,2 m2, 8,8 m2 en 7,1 m2); 
 • Ruime tweede verdieping, welke bereikbaar is via een vaste trap;
 • Badkamer op de eerste verdieping aanwezig;
 • Tuin op het westen; 
 • De woning beschikt over een ‘achterom’; 
 • Gelegen aan de rand van het stadscentrum van Schoonhoven;
 • Energielabel F;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond 

Aan de Koningin Julianastraat 14 is de voordeur van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich een toilet en de meterkast. Daarnaast is er onder de trap een handige kelderkast aanwezig. Via de entree komt men uit in de woonkamer en keuken. De woonkamer en keuken beschikken over een laminaatvloer. 

De woonkamer beschikt over een prettig lichtinval doordat er zowel aan de voorzijde als achterzijde van de woning ramen en ook openslaande deuren aanwezig zijn. Via de openslaande deuren in de woonkamer is de tuin direct bereikbaar. In de woonkamer is een sierhaard aanwezig. 

De keuken beschikt over een spoelbak, een oven, een vaatwasser, een kookplaat, een afzuigkap en een koelkast en een vriezer. Ook via de keuken is de tuin bereikbaar. 

1e Verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning en beschikt over een oppervlakte van 10,2 vierkante meter. Deze slaapkamer beschikt ook over een vaste kast. De andere twee slaapkamers beschikken over een oppervlakte van 8,8 en 7,1 vierkante meter. 

Op de eerste verdieping is ook de badkamer aanwezig. De badkamer beschikt over een bad en een douche; de douche bevindt zich boven de badkuip. Hierdoor wordt er gedoucht in het bad. Tevens beschikt de badkamer over een wastafel en een wasmachine-aansluiting. 

De eerste verdieping beschikt over een laminaatvloer (met uitzondering van de twee gestripte slaapkamers en de badkamer). 

Via de ruime overloop is de tweede verdieping bereikbaar. 

2e Verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar via de vaste trap en is momenteel in gebruik als bergzolder. Middels het dakraam beschikt de verdieping over daglicht. 

De bergzolder is verdeelt in twee gedeelten, waarbij de voorzolder beschikt over isolatie aan de binnenzijde van de kap. Het hoogste punt van de verdieping heeft een hoogte van 1,78 meter.

De centrale verwarming bevindt zich op de tweede verdieping. 

Tuin

De woning heeft een achtertuin, gelegen op het westen. De achtertuin is via de woonkamer, de keuken en ‘achterom’ bereikbaar. 

In de achtertuin is een schuur aanwezig, welke beschikt over stroom. 

Ouderdom woning
De woning is omstreeks 89 jaar oud. Verkoper is niet op de hoogte van alle details rondom de (bouw van de) woning, waardoor koper koopt wat hij ziet. Het is raadzaam om iemand mee te nemen met een bouwkundige achtergrond, dan wel een specialist. 
 
Bij de verkoop is er sprake van een ouderdoms- en asbestclausule.
 
 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.