ML2 Vastgoed

Kolfbaan 3

Een gelijkvloers appartement op de begane grond met een heerlijke buitenruimte!

Vraagprijs: 375.000 euro k.k.

Gebruiksoppervlakte: 85,9 vierkante meter

Oppervlakte buitenruimte: 55 vierkante meter

Aantal slaapkamers: 2

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: op eigen terrein en openbaar, direct nabij de woning

Omschrijving

Aan de Kolfbaan 3 te Cabauw wordt dit gelijkvloerse en ruime appartement met een royale buitenruimte, gelegen op de begane grond, te koop aangeboden!

Wat een ruimte en lichtinval heeft dit appartement! Met een woonkamer en keuken van bijna 43 vierkante meter mag er met recht gezegd worden dat dit een ruim appartement betreft! Het appartement beschikt tevens over twee slaapkamers, een moderne badkamer uit 2020 met een inloopdouche en een los toilet. 

In het appartement is een praktische bijkeuken voor de wasmachine en droger aanwezig. De gehele woning beschikt over vloerverwarming. Mede hierdoor en vanwege de dubbele beglazing en gebruikte isolatiematerialen, heeft het appartement energielabel A gekregen! Naast ruim, ook nog duurzaam!

Naast dat er binnen sprake is van een ruim opgezette woning, mag de royale buitenruimte ook niet onbenoemd blijven! Met een oppervlakte van circa 55 vierkante meter en een situering op het noordoosten en zuidoosten, is er gelegenheid voor de creatie van meerdere zitgelegenheden, zowel in de zon, maar ook in de schaduw onder de prettige overkapping. Helemaal ideaal is dat dit appartement ook achterom te betreden is, waardoor er direct naast de achterdeur geparkeerd kan worden. Op het ‘Kerkenplein’ bevindt zich tevens de eigen parkeerplaats, welke bij het appartement hoort. 

De Kolfbaan 3 maakt onderdeel uit van het appartementengebouw ‘de Openbaring’. Een kleinschalig en gemoedelijk appartementengebouw bestaande uit negen appartementen, gelegen in de dorpskern van het gezellige Cabauw!

Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, er heerst een ons-kent-ons gevoel, en er bevinden zich leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, op 5 minuten rijdastand.

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijdafstand) en Utrecht (38 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

  • Gelijkvloers driekamerappartement;
  • Twee slaapkamers (13,2 en 8,9 vierkante meter);
  • Voorzien van vloerverwarming;
  • Buitenruimte van circa 55 vierkante meter;
  • Inpandige berging (circa 3,9 vierkante meter);
  • Onderdeel van de Vereniging van Eigenaren (de maandelijk-se bijdrage bedraagt 123,22 euro);
  • Energielabel A;
  • Oplevering in overleg;
  • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Appartement

De entree van het appartementengebouw is gesitueerd aan de Kolfbaan. Via de centrale hal kan men het betreffende appartement bereiken. Daarnaast hebben de huidige bewoners ook een achterom gerealiseerd, zodat het appartement ook via de achterkant te bereiken is. 

Via de voordeur van het appartement komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en is er middels een handige nis ruimte gerealiseerd voor een garderobe en/of schoenenkast. In de entree is ook de toiletruimte met een fonteintje gesitueerd. 

De entree biedt toegang tot de badkamer, de slaapkamers, de woonkamer en keuken. De woonkamer staat in verbinding met de keuken en beschikt ook over een bijkeuken, waar de centrale verwarming en de wasmachine-aansluiting zich bevinden. 

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en beschikt over een spoelbak, een kookplaat, een afzuigkap (2020), een combi-oven (2020), een vaatwasser en een koel- en vriescombinatie. 

De woonkamer en keuken hebben een prettig lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde, maar ook door de ramen aan de zijkant van de woning. Middels de openslaande deuren bereikt men de buitenruimte, welke gesitueerd is op het zuidoosten en noordoosten. Met een oppervlak van circa 55 vierkante meter is er gelegenheid voor de creatie van meerdere zitgelegenheden. Ook is er een overkapping aanwezig, zodat er ook altijd een fijne plek in de schaduw is. Middels het uitvalscherm kan er ook schaduw aan de andere zijde van de buitenruimte gecreëerd worden. 

De twee slaapkamers zijn via de entree te bereiken en bevinden zich naast elkaar. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 13,2 vierkante meter. De andere slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 8,9 vierkante meter. De badkamer bevindt zich naast de grootste slaapkamer en beschikt over een inloopdouche en een dubbele wastafel. 

 

Externe berging

Op de begane grond is ook de externe bergruimte aanwezig. Deze berging heeft een oppervlakte van circa 3,9 vierkante meter.

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.