ML2 Vastgoed

Knotwilgenstraat 71

Een keurig onderhouden en duurzame tussenwoning!

Vraagprijs: 387.500 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 105,1 vierkante meter

Oppervlakte berging: 4,2 en 4,6 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 4

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Knotwilgenstraat 71 te Schoonhoven wordt deze keurig onderhouden en duurzame woning met 11 zonnepanelen, vier slaapkamers, een moderne badkamer en een zonnige tuin, te koop aangeboden!

Zoals eerder omschreven betreft dit een keurige woning! De woning heeft een verzorgde staat van onderhoud. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Bij binnenkomst valt de kleurrijke en complete keuken op, welke in verbinding staat met de ruime, maar tevens gezellige, woonkamer. Via de woonkamer is de achtertuin te bereiken, welke met een ligging op het zuidwesten, beschikt over veel zonuren! Toch liever wat schaduw, maak dan gebruik van het praktische uitvalscherm! De tuin biedt voldoende gelegenheid voor een prettige zithoek(en), maar kan ook ruimte bieden aan speeltoestellen. 

Naast dat men kan zien dat hier met veel plezier gewoond wordt, vallen ook de comfortabele gemakken op. Denk aan de vloerverwarming op de begane grond, de bergruimte door de gehele woning heen, de bergvliering, maar ook de twee bergingen in de achtertuin. Het comfortabele gevoel vertaald zich dan ook door in de duurzaamheid van de woning. De woning beschikt namelijk over 11 zonnepalen, is geïsoleerd en beschikt over dubbel glas. Dit resulteert dan ook in energielabel A. 

De woning beschikt over vier slaapkamers met een prettig oppervlak, mede door de dakkapel op de eerste verdieping. Daarnaast biedt de overloop op de tweede verdieping, mede door het dakraam, ook mogelijkheden. Nu is hier een hobbyhoek gerealiseerd. Naast de vier slaapkamers, mag de moderne badkamer op de eerste verdieping, met een extra toilet, niet onbenoemd blijven!

Direct voor de woning is openbare parkeergelegenheid aanwezig. Aan de voorzijde kijkt de woning uit op een parkeerterrein, met daarachter speelgelegenheid. Aan de achterzijde grenst gemeentegroen aan het achterpad. Dit draagt bij aan een ‘open’ situering van de woning. 

De woning is gelegen in Schoonhoven-Oost te midden van een geliefde woonwijk met voldoende speel- en recreatiemogelijkheden! Op loop- en fietsafstand bevinden zich verschillende basisscholen en sportverenigingen. Schoonhoven heeft een gezellig centrum met een breed scala aan winkels, horeca en recreatiegelegenheden. 

Grotere steden zoals Utrecht en Rotterdam zijn gemakkelijk en binnen 30 minuten te bereiken met de auto. 

Bijzonderheden:

 • Instapklare tussenwoning;
 • Ruime woonkamer en open keuken;
 • De begane grond beschikt over vloerverwarming;
 • Vier slaapkamers (14; 9,5; 8,6 en 8,4 vierkante meter);
 • Moderne badkamer met extra toilet;
 • Bergvliering aanwezig;
 • Uitvalscherm op de begane grond aanwezig;
 • 11 zonnepanelen aanwezig;
 • CV-ketel uit 2020;
 • Achtertuin gelegen op het zuidwesten met een achterom;
 • Twee bergingen in de achtertuin aanwezig (4,2 en 4,6 vierkante meter);
 • Open’ ligging door het parkeerterrein en het gemeentegroen;
 • Energielabel A;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Begane grond

Aan de Knotwilgenstraat 71 is de voordeur van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich het toilet met een fonteintje onder de trap. De overige ruimte onder de trap is functioneel in gebruik als trapkast. Tevens bevindt de meterkast zich in de entree. Er is voldoende ruimte voor een kapstok of schoenenkast. Via de entree komt men uit in de keuken, welke direct in verbinding staat met de woonkamer. 

De woonkamer en open keuken beschikken over een prettig lichtinval door de ramen aan de voorzijde van de woning, maar ook door het raam en deur in de achterzijde van de woning. Op de begane grond is aan de achter-buitenzijde een uitvalscherm aanwezig. 

De begane grond beschikt over een tegelvloer bestaande uit kwartsiet; een natuursteen. Daarnaast beschikt de begane grond over vloerverwarming. 

Aan de voorkant van de woning is de keuken gesitueerd. De keuken beschikt over een spoelbak, een vaatwasser, een gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven en een koel- en vriescombinatie.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van circa 14 vierkante meter. Achter het schot van het dakkapel is hier bergruimte aanwezig! Aan de achterzijde is nog een slaapkamer aanwezig met een oppervlakte van circa 8,4 vierkante meter. 

De derde slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning en beschikt over een oppervlakte van circa 8,6 vierkante meter. Naast deze slaapkamer is de badkamer gesitueerd. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een wastafel, een toilet en handdoekradiator.

De eerste verdieping beschikt over een laminaatvloer (met uitzondering van de badkamer).

Tweede verdieping

De tweede verdieping beschikt door de twee dakramen over een prettig lichtinval en maakt de ruimte daarnaast bruikbaar. Op de tweede verdieping is dan ook de vierde slaapkamer met een oppervlakte van circa 9,5 vierkante meter gesitueerd. 

De overloop op de tweede verdieping beschikt over een opstelplaats voor de wasmachine en droger. Tevens is de centrale verwarming (2020) hier aanwezig. Op de tweede verdieping is ook een ‘hobbyhoek’ gerealiseerd.

Aan opslagruimte geen gebrek! De huidige bewoners hebben een aantal grote kasten op de overloop staan. Daarnaast is er opbergruimte in de punt van de woning. Tenslotte is er ook een vliering boven de slaapkamer aanwezig!

De tweede verdieping beschikt over een laminaatvloer.

Tuin

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin heeft een situering op het noordoosten. De achtertuin heeft een zuidwestelijke situering. De achtertuin is bereikbaar via de achterdeur. Daarnaast is de achtertuin bereikbaar via een ‘achterom’. 

In de tuin zijn twee bergingen aanwezig. De ene berging, welke van origine tot de woning behoort, heeft een oppervlakte van 4,2 vierkante meter en beschikt over twee toegangen. De ene toegang komt direct op het achterpad uit. Dit maakt het gemakkelijker om fietsen, maar ook een scooter of motor in deze schuur te plaatsen. 

De tweede berging heeft een oppervlakte van circa 4,6 vierkante meter en is direct vanuit de tuin bereikbaar. 

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.