ML2 Vastgoed

Kerklaan 13

Een eengezinswoning met mogelijkheden!

Vraagprijs: 309.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 98,9 vierkante meter

Oppervlakte berging: 4,5 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 2

Energielabel: B

Parkeergelegenheid: Openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Kerklaan 13 te Cabauw wordt deze tussenwoning te koop aangeboden!

Ben je op zoek naar een fijne tussenwoning met potentie en die je naar je eigen smaak kan inrichten? Dan ben je bij de Kerklaan 13 aan het juiste adres. De woning is keurig onderhouden en beschikt over de ruimte om hier langere tijd veel woonplezier te ervaren!

Deze woningen zijn eind jaren 80 gebouwd en zijn praktisch ingedeeld. Zo heeft de woning een handige berging aan de voorkant van het huis en een bijkeuken, welke aan de achtertuin grenst. Ook heeft de woning een tweede verdieping, waar genoeg ruimte is voor de creatie van een extra slaapkamer. 

De woning beschikt over acht zonnepanelen, is goed geïsoleerd en heeft bijna overal dubbelglas ramen. Kortom; de woning is met energielabel B als een duurzame woning te beschouwen. 

De tuin van deze woning is echt een pareltje! ’s Ochtends komt hier de zon op, maar door de diepte van de tuin heb je ook later op de dag verschillende zon- en schaduwplekken. En wat een uitzicht! 

Deze tussenwoning bevindt zich in een kindvriendelijke buurt en is nabij een speeltuin en de basisschool van Cabauw gelegen. Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, er heerst een ons-kent-ons-gevoel, en er bevinden zich leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, op 5 minuten rijdafstand. 

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijafstand) en Utrecht (38 minuten rijafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken

Bijzonderheden:

 • Fijne tussenwoning met potentie;
 • Acht zonnepanelen aanwezig;
 • Ramen aan de voorkant van de woning zijn voorzien van rolluiken;
 • Balkon (2,9 m2) aan de voorkant van de woning aanwezig;
 • Berging (4,5 m2) aan de voorkant van de woning aanwezig;
 • Mogelijkheden om extra slaapkamers te creëren; 
 • Landelijke omgeving;
 • Parkeergelegenheid direct voor de woning;
 • Energielabel B;
 • Oplevering kan per direct;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond 

Aan de Kerklaan is de voordeur van de woning gesitueerd. Naast de voordeur bevindt zich de deur die naar de berging leidt. Via de voordeur komt men in de entree van de woning terecht. Hier bevinden zich de meterkast en het toilet. Het toilet is voorzien van wandtegels en beschikt over een fonteintje. De entree beschikt tevens over voldoende ruimte voor een kapstok en een schoenenkast. 

Via de entree komt men uit in de woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval door het grote raam aan de voorkant van de woning en de schuifpui aan de achterkant van de woning. In de woonkamer is de trap gesitueerd, welke leidt tot de verdieping. Onder de trap is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld de situering van een tv-meubel.

De keuken bevindt zich achter in de woning en heeft een ‘halfopen’ karakter. De keuken bestaat uit een spoelbak, een vaatwasser, een vriezer, een inductiekookplaat en een combimagnetron. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een bijkeuken. Ideaal voor een stukje opslag en voorraad. Via de bijkeuken is de tuin te bereiken.

1e Verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers aanwezig. Eén van deze kamers is ingericht als werk/hobbykamer. Het zou mogelijk kunnen zijn om hier drie slaapkamers te creëren. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft toegang tot het balkon. Beide slaapkamers hebben veel lichtinval door de schuifpui, maar ook door de dakramen.

Op de overloop bevindt zich een ingebouwde opbergkast.

Via de overloop is de badkamer te bereiken. Deze beschikt over een douche, een wastafelmeubel en een handdoekradiator. De huidige eigenaren hadden ook de wasmachine en wasdroger in de badkamer gesitueerd.

2e Verdieping

De tweede verdieping is thans in gebruik als een ruime bergzolder. Het is mogelijk om hier nog een slaapkamer te creëren. Door de handige plaatsing van schotten, heeft de verdieping veel bergruimte in de punten van de woning. 

Op de tweede verdieping bevindt zich de cv-installatie.

Tuin

De achtertuin is bereikbaar via de schuifpui en de bijkeuken. De achtertuin heeft een oostelijke situering en grenst aan de polder van de Lopikerwaard. In de tuin is een klein ‘schuurtje’ aanwezig voor bijvoorbeeld het opbergen van tuingereedschap of tuinkussens. Ook voor de woning is een tuin aanwezig. Deze kent een westelijke situering.

 
 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.