ML2 Vastgoed

Industrieweg 2

Een centraal gelegen bedrijfshal met een kantine, een kantoor en twee eigen parkeerplaatsen!

Huurprijs€ 1.600 excl. BTW en nuts

Oppervlakte bedrijfshal: 360 vierkante meter

Oppervlakte kantoor: 12 vierkante meter

Situering: Op het bedrijventerrein in Stolwijk

Parkeergelegenheid: 2 eigen parkeerplaatsen direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Industrieweg 2 te Stolwijk wordt deze bedrijfshal met kantoorruimte, kantine, elektrische overheaddeur en twee eigen parkeerplaatsen, te huur aangeboden.

De bedrijfshal heeft een vloeroppervlakte van circa 360 vierkante meter, waarbij de kantoorruimte een oppervlakte van 12 vierkante meter heeft en de kantine van 10 vierkante meter. Daarnaast beschikt de bedrijfshal over twee toiletten en een cv-verwarming met heater.

De twee eigen parkeerplaatsen zijn direct voor het pand gesitueerd. 

De overheaddeur heeft een afmeting van circa 4 bij 4 meter. De vloerbelasting bedraagt 2 ton.

De bedrijfshal is gesitueerd op het bedrijventerrein van Stolwijk. Op dit bedrijventerrein bevinden zich verschillende bedrijven in de maakindustrie, maar ook kantoorbedrijven en bedrijven in de dienstverlenende sector. Op loopafstand (6 minuten wandelen) is het centrum van Stolwijk te bereiken, waar verschillende voorzieningen zoals supermarkten en openbaar vervoer gesitueerd zijn. 

Bedrijventerrein Stolwijk is gelegen langs de N207, de doorgaande weg tussen Bergambacht (N210) en Gouda. Binnen 15 minuten zijn de A20 en A12 bereikbaar. Grotere steden zoals Gouda (14 minuten rijdafstand) en Rotterdam (34 minuten rijdafstand) zijn gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

  • Vloeroppervlakte van circa 360 vierkante meter;
  • Elektrische overheaddeur (circa 4m1 x 4m1);
  • Twee eigen parkeerplaatsen;
  • Twee toiletten;
  • Vloerbelasting 2 ton;
  • Aanwezigheid van een kantoorruimte en een kantine;
  • Centrale verwarming met heater;
  • De huurprijs is exclusief BTW en kosten voor de nuts; 
  • Beschikbaar per 01-10-2022.

Indeling: 

De bedrijfshal bestaat uit één verdieping. De kantoorruimte en kantine bevinden zich aan de linker- en rechterkant van de overheaddeur (aan de voorkant van het pand). In de kantine is een pantry/keukenblokje aanwezig. Voorin de hal bevinden zich ook de toiletten. De ene toiletruimte is ingericht met een toilet en een fonteintje. De andere ruimte beschikt over een urinoir. De overige ruimte in de hal is in te richten als bedrijfsruimte.

 

Bestemmingsplan:
Het bedrijfspand is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen (voormalige gemeente Vlist)’. Binnen dit bestemmingsplan zijn bedrijfsactiviteiten van milieucategorie 1 tot en met 3.1 toegestaan. Het is raadzaam om het bestemmingsplan te raadplegen om zo te kunnen beoordelen of de beoogde bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan binnen het bestemmingsplan.

Algemeen:

De huurtermijn is bespreekbaar. De huur wordt maandelijks vooruitbetaald en is exclusief BTW en kosten voor de nuts. De huurprijs wordt jaarlijkse geïndexeerd. Ter zekerheidstelling wordt er gevraagd om een waarborgsom van drie keer de maandhuur. Voor de plaatsing van reclame-uitingen, het boren in de gevel of binnenwanden dient toestemming gevraagd te worden aan de verhuurder. 

Na overeenstemming van de huurwaarden, wordt er een huurcontract opgesteld conform het ROZ-model. 

Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Elke transactie behoeft de goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de gunning

 
 
Bent u geïnteresseerd in de bedrijfshal of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Foto's