ML2 Vastgoed

Het Wapen van Benschop - Benedeneind NZ 478

Een unieke locatie gelegen langs een kruispunt van meerdere (recreatieve) verbindingen!

Vraagprijs: op aanvraag

Oppervlakte binnen: 300 vierkante meter

Oppervlakte terras: 150 vierkante meter

Oppervlakte kelder: 42 vierkante meter

Parkeergelegenheid: op eigen terrein

Bouwjaar: 2020

Omschrijving

Een unieke locatie gelegen langs een kruispunt van meerdere (recreatieve) verbindingen ten oosten van het Groene Hart!

Aan de Benedeneind Noorzijde 478 te Benschop bieden wij deze locatie met een binnenruimte van circa 300 vierkante meter, een terrasoppervlakte van circa 150 vierkante meter en parkeergelegenheid te huur of te koop aan! De locatie is uitermate geschikt voor een horecafunctie. Echter staan wij ook voor andere functies open!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (horeca)ondernemer, die een bruisende plek wil creëren op de ‘Dam’ en in het Wapen van Benschop! Durf jij de uitdaging aan?

Bijzonderheden:

  • Prijs op aanvraag;
  • Circa 300 vierkante meter binnenruimte;
  • Circa 150 vierkante meter terrasruimte; 
  • Circa 42 vierkante meter kelder;
  • Horeca: capaciteit voor circa 120 bezoekers binnen en 100 bezoekers buiten;
  • Gelegen op een centrale locatie en langs een kruispunt;
  • Te midden van verschillende recreatieve verbindingen;
  • Parkeergelegenheid bij het pand aanwezig;
  • Duurzaam en kwalitatief gebouwd in 2020;
  • Er zijn vele mogelijkheden (functie, combinatie van functies, financiële opties);
  • Oplevering casco en in samenspraak met de eigenaar;
  • Oplevering kan per direct.

Indeling:

Begane grond 

Het betreft een ruimte van 300 vierkante meter gelegen op de begane grond van Het Wapen van Benschop. De ruimte heeft drie toegangen. De hoofdentree is gesitueerd aan de zijkant van het pand. Deze entree bereikt men als eerste als de auto geparkeerd wordt op de achtergelegen parkeerplaats. Daarnaast zijn er twee toegangen die rechtstreeks met het terras in verbinding staan. De terrassen hebben een oostelijke en zuidelijke situering.

Er is veel lichtinval door de verschillende raampartijen. De ruimte is casco ingericht met voorzieningen voor onder andere toiletten en een keuken. Door de architect is er nagedacht over een logische opzet. Echter is dit naar eigen wens aan te passen. Er is veel mogelijk!

Tevens is er een kelder aanwezig van circa 42 vierkante meter.

Omgeving:

De locatie is centraal gelegen langs een kruispunt tussen Lopik, Polsbroek, Polsbroekerdam, Oudewater en Benschop.

Het Wapen van Benschop is ook door inwoners uit grotere steden goed te bereiken. Gouda bevindt zich op 18 minuten rijdafstand en Utrecht bevindt zich op 20 minuten rijdafstand. Via de A2 is de locatie binnen 15 minuten bereikbaar en via de A12 binnen 12 minuten. 

Op 70 meterloopafstand bevindt zich een bushalte met verbindingen richting Nieuwegein, Oudewater en Gouda. 

Het Wapen van Benschop is gelegen langs verschillende recreatieve routes zoals ‘Benschopper Molenvliet’, ‘Benedeneindsepad’, de ‘Achterkaai bij de watertoren’ en ‘natuurgebied Willeskop’.

Kansen:

Er is een studie verricht naar de meest kansrijke horeca-invulling. De locatie heeft een capaciteit voor 120 bezoekers binnen en 100 bezoekers buiten. De locatie kent veel (recreatieve) passanten die op verschillende tijden de locatie passeren. Er ligt dan ook een aanbeveling voor een all-day concept, dat zich richt op een brede doelgroep. Denk hierbij aan koffie met appelgebak in de ochtend, een broodje tijdens de lunch en een lekker diner. 

De studie is op aanvraag verkrijgbaar.

Naast horeca, staan de eigenaren ook voor andere functies open, al dan niet gecombineerd met horeca. 

Geschiedenis:

Het Wapen van Benschop was vroeger een herberg. Het oorspronkelijke gebouw is in 1904 gebouwd. In de herberg werden veel (boeren)bruiloften georganiseerd. Daarnaast was er een zaal met een podium, waar verschillende verenigingen optredens verzorgde. In de jaren 90 kreeg het pand een hotelfunctie met een restaurant. Na deze functie komt het pand enkele jaren leeg te staan en ging het pand achteruit in het onderhoud. In 2019-2020 wordt het oorspronkelijke gebouw gesloopt en wordt er een nieuw gebouw opgericht, geïnspireerd op het oorspronkelijk gebouw. Het Wapen van Benschop is duurzaam gebouwd, maar ook met oog voor detail! 

Algemeen:

De ruimte kan gehuurd of gekocht worden. Dit is samen met de prijs af te stemmen met de eigenaren van het pand.

 

 
Bent u geïnteresseerd in het pand of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

Het pand is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.