ML2 Vastgoed

Haven 22

Een karakteristieke kantoor-/winkelruimte in het stadscentrum van Schoonhoven.

Huurprijs€ 500 excl. nuts p/m

Oppervlakte kantoor-/winkelruimte: 31 vierkante meter

Situering: In het stadscentrum van Schoonhoven

Energielabel: Niet van toepassing vanwege de Rijksmonumentale status

Parkeergelegenheid: Openbaar parkeren op circa 100 vierkante meter 

Omschrijving

In een karakteristiek Rijksmonumentaal pand gelegen aan de Haven 22 in Schoonhoven wordt deze sfeervolle kantoor-/winkelruimte te huur aangeboden. 

Bent u toe aan een eigen plek waar u uw bedrijf op een ideale zichtlocatie kan presenteren? Dan bent u bij de Haven 22 aan het juiste adres! 

Indeling:

De kantoor-/winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 31 vierkante meter opgedeeld in een werkruimte, welke direct aan de straat grenst (groot ca. 20,5 vierkante meter) en een daarachter gelegen (op)bergruimte met een pantry en een toilet (groot ca. 10,5 vierkante meter).

De werkruimte is geschikt voor één à twee werkplekken en heeft centrale verwarming middels radiatoren. De warmwaterbereiding in de pantry vindt plaats middels een boiler. 

De (op)bergruimte is eventueel ook te gebruiken als spreekkamer. 

Het betreft een woon-winkelpand waarvan de bovenwoning verhuurd is. De bewoner gebruikt de ruimte als ontsluiting van de woning. 

Bijzonderheden:

  • Huurprijs: 500 euro per maand, geen BTW verrekening van toepassing;
  • Het voorschot voor de energie- en waterkosten bedraagt 100 euro per maand excl. BTW en wordt jaarlijks verrekend;
  • Geen servicekosten van toepassing;
  • Kantoor-/winkelruimte met een oppervlakte van circa 31 vierkante meter; 
  • Monumentaal pand op een prachtige locatie;
  • Kleine kantoor-/winkelruimte ideaal voor een ondernemer die eraan toe is om zich op een eigen locatie te presenteren;
  • Beschikt over een eigen pantry en toilet;
  • Mogelijkheden naast een kantoorruimte zijn; een winkelruimte, een kapsalon etc. Niet geschikt voor horeca of het bereiden van voedsel. Zie voor meer informatie het onderdeel; Bestemmingsplan;
  • Parkeergelegenheid in directe omgeving mogelijk;
  • Oplevering in overleg; is snel mogelijk. 

Omgeving:

De Haven kenmerkt zich als bruisend woon-, winkel- en recreatiegebied. Zo zijn er in de directe omgeving verschillende winkels, horecagelegenheden en recreatieve voorzieningen aanwezig. 

Vervoer en parkeren:

Schoonhoven is goed bereikbaar door de nabijgelegen provinciale weg N210. Steden als Rotterdam, Gouda en Utrecht zijn binnen 30 minuten te bereiken.

De bushalte is gelegen nabij het centrum en ook met de auto is de locatie bereikbaar. 

Vrij parkeren kan nabij de Veerpoort en kort parkeren met de blauwe kaart is mogelijk op de Haven nabij het stadhuis op ca. 100 meter afstand.

Bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan met verbrede reikwijdte Binnenstad Schoonhoven is van toepassing. De locatie is gelegen binnen de bestemming; ‘Gemengd-Zilveras’. 
De volgende functies zijn toegestaan:
• Dienstverlening;
• Maatschappelijke en educatieve voorzieningen;
• Detailhandel;
• Ambachtelijke en creatieve bedrijvigheid;
• Een en ander in nader overleg met de Gemeente Krimpenerwaard.
Het is raadzaam om het bestemmingsplan te raadplegen om zo te kunnen beoordelen of de beoogde bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan binnen het bestemmingsplan.

Algemeen:

De huurtermijn is minimaal 1 jaar en verder bespreekbaar. De huur wordt maandelijks vooruitbetaald. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd. Daarnaast dient er een voorschot op de energie- en waterkosten te worden betaald. Ter zekerheidstelling wordt er gevraagd om een waarborgsom van drie keer de maandhuur. 

Voor de plaatsing van reclame-uitingen, het boren in de gevel of binnenwanden dient toestemming gevraagd te worden aan de verhuurder. 

Na overeenstemming van de huurwaarden, wordt er een huurcontract opgesteld conform het ROZ-model. 

Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Elke transactie behoeft de goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de gunning. 

 
 
Bent u geïnteresseerd in de kantoor-/winkelruimte of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.