ML2 Vastgoed

Dorp 81D

Een tussenwoning met eigen oprit en garage!

Vraagprijs: 339.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 94,8 vierkante meter

Oppervlakte berging: garage: 18,6 vierkante meter en berging: 3,7 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 4

Energielabel: C

Parkeergelegenheid: op de eigen oprit

Omschrijving

Aan Dorp 81D te Polsbroek wordt deze tussenwoning, met garage en eigen oprit, te koop aangeboden!

Op het eerste oog betreft dit een gewone tussenwoning; of eigenlijk beter gezegd een drie-onder-een-kapwoning. Maar niets is hier minder waar! Deze tussenwoning beschikt namelijk over een ruime oprit waarop de auto geparkeerd kan worden en een garage met elektrische garagedeur van circa 18,6 vierkante meter met daaraan aansluitend een berging van circa 3,7 vierkante meter.

Naast de oprit en garage, beschikt de woning ook over een ruime voor- en achtertuin. Het perceel heeft dan ook een oppervlakte van 205 vierkante meter!

Ook binnen is de woning van gemakken voorzien! Zo heeft de woning een complete keuken, welke ‘achterom’ te bereiken is. De keuken staat daarnaast in verbinding met de woonkamer, welke beschikt over een prettig lichtinval door de grote ramen! In de hal is de verbouwde toiletruimte te vinden samen met een praktische kelderkast. 

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. Twee slaapkamers beschikken over een handige vaste kast. Daarnaast mag de moderne badkamer ook niet onbenoemd blijven. 

Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer gelegen, welke door het kunststof dakkapel en het dakraam beschikt over een bruikbaar oppervlak. In zowel de slaapkamer als de ‘voorzolder’ is er functioneel gebruik gemaakt van de punten van de woning, door hier opslagruimte te creëren. 

Deze woning bevindt zich zoals men dat in Polsbroek noemt aan de ‘smalle’ kant en is gelegen aan de rand van de dorpskern van Polsbroek. De dorpskern beschikt onder andere over een bassischool, een buurtsuper en een medisch centrum met een apotheek. Leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, bevinden zich op 10 minuten rijdafstand. 

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijdafstand) en Utrecht (32 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Instapklare tussenwoning;
 • Woonkamer met prettig lichtinval en aangrenzende keuken (2010);
 • Keuken is ‘achterom’ te bereiken;
 • Toiletruimte verbouwd in 2021;
 • Vier slaapkamers (circa 11; 10,4; 9,7 en 4,4 vierkante meter);
 • Moderne badkamer uit 2009;
 • Opbergruimte in de kelderkast en de punten van de woning aanwezig;
 • Garage van circa 18,6 vierkante meter aanwezig met aansluitend een berging van circa 3,7 vierkante meter;
 • Eigen oprit aanwezig;
 • De tuin is ‘achterom’ te bereiken;
 • ‘Open’ ligging door de situering aan de rand van de dorpskern;
 • Energielabel C;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond

Aan Dorp 81D bereikt men middels de diepe voortuin de voordeur. Via de voordeur komt men uit de entree van de woning. Hier bevindt zich het toilet met een fonteintje. De ruimte onder de trap is functioneel in gebruik als kelderkast. Tevens bevindt de meterkast zich in de entree. Er is voldoende ruimte voor een kapstok of schoenenkast. Via de entree komt men uit in de woonkamer, welke in verbinding staat met de keuken.

De woonkamer en keuken beschikken over een prettig lichtinval door de grote ramen aan de voor- en achterzijde van de woning. Het glas van het grote raam aan de achterzijde is in december 2023 vervangen. 

De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De keuken beschikt over een spoelbak, een vaatwasser, een gasfornuis, een afzuigkap, een combimagnetron en een koelkast. 

De begane grond beschikt met uitzondering van het toilet over een laminaatvloer.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer met een oppervlakte van circa 11 vierkante meter bevindt zich aan de voorkant van de woning. Deze slaapkamer beschikt over een vaste kast, welke ook een toegang heeft in de achtergelegen tweede slaapkamer. Deze tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van circa 9,7 vierkante meter. Deze slaapkamer beschikt in totaliteit over twee vaste kasten. Het glas van het grote raam aan de achterzijde is in december 2023 vervangen.

De derde slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van circa 4,4 vierkante meter.

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een douche, een wastafelmeubel en een handdoekradiator. Het kiepdeel van het kozijn en het glas van het raam in de badkamer zijn in december 2023 vervangen. 

Op de overloop is nog een vaste kast aanwezig, waarin de wasmachine is gesitueerd. 

De overloop op de eerste verdieping beschikt over vloerbedekking, de slaapkamers beschikken over een laminaatvloer en de badkamer beschikt over een tegelvloer.

Tweede verdieping

De tweede verdieping beschikt door het kunststof dakkapel en het dakraam over een prettig lichtinval en maakt tevens de ruimte bruikbaar. Op de tweede verdieping is dan ook de vierde slaapkamer met een oppervlakte van circa 10,4 vierkante meter gesitueerd. Deze slaapkamer beschikt over een wastafel. Daarnaast is hier ook een vaste kast met aansluitend bureau aanwezig. 

De overloop op de tweede verdieping beschikt over de opstelplaats van de centrale verwarming. 

De punten van de woning zijn functioneel in gebruik als opbergruimte!

De tweede verdieping beschikt over vinyl (zeil) als vloerbedekking.

Tuin

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin is gesitueerd op het zuidoosten. De achtertuin heeft een situering op het noordwesten. 

De achtertuin is ‘achterom’, via de garage en via de keuken bereikbaar. 

In de achtertuin is de garage aanwezig met een oppervlakte van circa 18,6 vierkante meter. Aansluitend is hieraan een berging gerealiseerd met een oppervlakte van circa 3,7 vierkante meter. Hier is stroom en water aanwezig. 

Voor de garage is een eigen oprit gesitueerd. De garage is te openen middels een elektrische garagedeur. 

 

Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.