ML2 Vastgoed

De Smaragd 33

Een kantoorruimte met polderuitzicht, een eigen ingang en parkeergelegenheid direct voor het pand.

Huurprijs: € 895 excl. BTW

Oppervlakte kantoorruimte: 92 vierkante meter
Situering: langs de polderrand van bedrijventerrein Zevender

Parkeergelegenheid: direct voor de deur

Energie- en waterkosten: voorschot van € 50 per maand excl. BTW

Servicekosten: € 50 per maand excl. BTW

Omschrijving

Aan de Smaragd 33 te Schoonhoven wordt deze kantoorruimte met polderuitzicht, een eigen ingang en parkeergelegenheid direct voor het pand, te huur aangeboden.

De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 92 vierkante meter en beschikt hierdoor over voldoende ruimte voor meerdere werkplekken, een spreektafel en een gezellige zithoek voor de koffie. Tevens beschikt de ruimte over een pantry en één eigen toilet, waarbij de mogelijkheid tot de creatie van een tweede toilet aanwezig is.

De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfs-verzamelcomplex, welke in 2019 is gebouwd. De kantoorruimte is als duurzaam te beschouwen, vanwege het gebruik van een warmtepomp, de aanwezigheid van ledverlichting en goede isolatie. De ruimte beschikt over twee airco’s waarmee de ruimte zowel gekoeld als verwarmd kan worden.

De Smaragd 33 is gesitueerd aan de polderrand van het bedrijventerrein ‘Zevender’. Op het bedrijventerrein bevinden zich verschillende bedrijven in de maakindustrie, maar ook kantoorbedrijven en bedrijven in de dienstverlenende sector. Het eerste bedrijf is hier in 2015 geopend; waardoor het bedrijventerrein gekenmerkt wordt door nieuwbouw. Daarnaast is het bedrijventerrein ruim opgezet met groen en water.

Op loopafstand is het gezellige stadscentrum van Schoonhoven te vinden. Hetzelfde geldt voor openbaar vervoersvoorzieningen. Tegenover de kantoorruimte is de ‘Van Baaren brug’ gelegen, welke onderdeel maakt van een recreatieve verbinding langs het bedrijventerrein.

Bedrijventerrein Zevender is gelegen langs de N210, een doorgaande weg richting Rotterdam en Utrecht. Deze steden zijn binnen 30 minuten te bereiken.

Bijzonderheden:

  • Huurprijs: 950 euro per maand excl. BTW;
  • De servicekosten bedragen 50 euro per maand excl. BTW;    
  • Het voorschot voor de energie- en waterkosten bedraagt 50 euro per maand excl. BTW en wordt verrekend met het daadwerkelijke gebruik;
  • Circa 92 m2;
  • Eigen ingang;
  • Parkeergelegenheid direct voor het pand;
  • Verstrekkende polderuitzichten;
  • Eigen toilet;
  • De ruimte beschikt over een pantry;
  • Airco voor koelen en verwarmen aanwezig.

Indeling:

Begane grond         

Aan de zijkant van het pand bevindt zich de entree van de kantoorruimte. Via de trap in de entree is de kantoorruimte te bereiken.

Verdieping
Op de verdieping is de kantoorruimte gesitueerd. Doordat de ruimte zowel over ramen aan de voor- als aan de zijkant beschikt, is er veel lichtinval. Momenteel is het kantoor in gebruik als één ruimte, waar middels verplaatsbare schotten een scheiding gemaakt is tussen de werkplekken en een vergadergedeelte. Op de eerste verdieping bevindt zich de pantry en het toilet met een spoelbak. Aan weerskanten van het toilet is een bergruimte aanwezig. De installaties bevinden zich in de ene bergruimte. De andere bergruimte kan dienen als een toilet; de aansluitingen zijn al aanwezig.

Algemeen

De huurtermijn is bespreekbaar. De huur wordt maandelijks vooruitbetaald en is exclusief BTW. Daarnaast wordt er een voorschot op energie- en waterkosten betaald. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd. Ter zekerheidstelling wordt er gevraagd om een waarborgsom van drie keer de maandhuur. Voor de plaatsing van reclame-uitingen, het boren in de gevel of binnenwanden dient toestemming gevraagd te worden aan de verhuurder.

Na overeenstemming van de huurvoorwaarden, wordt er een huurcontract opgesteld conform het ROZ-model

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bent u geïnteresseerd in de kantoorruimte of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

* De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.