ML2 Vastgoed

Churchill-laan 15

Een ruime tussenwoning op een mooie locatie in Lopik!

Vraagprijs: 365.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 107,6 vierkante meter

Oppervlakte berging: 9,1 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 4

Energielabel: C

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Churchill-laan 15 te Lopik wordt deze ruime tussenwoning te koop aangeboden!

Deze woning is instapklaar en van alle gemakken voorzien! Dit wordt gelijk duidelijk in de entree van de woning, waar onder de trap een praktische garderobe gevestigd is. De entree leidt ons tot de open keuken, welke in verbinding staat met de ruime woonkamer. De woonkamer en open keuken beschikken over een prettig lichtinval, door de grote kunststof kozijnen aan de voor- en achterzijde van de woning! Direct grenzend aan de keuken is een bijkeuken gesitueerd. Ideaal voor de wasmachine en droger, maar ook om de woning ‘achterom te betreden’!

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig en mag de moderne badkamer, welke ook beschikt over een toilet, niet onbenoemd blijven. Ook deze verdieping is voorzien van kunststof kozijnen! Aan de achterzijde van de woning zijn rolluiken aanwezig.

De tweede verdieping biedt de mogelijkheid voor de creatie van nog één extra slaapkamer, of een ruime logeer-, hobby-, of werkkamer! De tweede verdieping is aan de achterzijde voorzien van elektrische screens; nog zo’n gemak! En laten we het nog even hebben over alle opbergruimte, die achter de schotten aanwezig is in de punten van de woning. 

Via de bovenverdieping heeft men goed uitzicht op de diepe achtertuin op het zuidwesten; een tuin met de meest ideale zonligging. De diepe tuin biedt voldoende gelegenheid voor een prettige zithoek(en), maar kan ook ruimte bieden aan speeltoestellen. Overigens zijn er direct achter de woning ook meerdere speeltoestellen aanwezig in de achtergelegen speeltuin. De woning beschikt over een ruime schuur, direct naast de poort. Tussen de schuur en de schutting is nog een extra afdak gerealiseerd. 

Doordat de woning aan de achterkant grenst aan de speeltuin en men aan de voorkant uit kijkt op het zwembad van Lopik, heeft de woning een open ligging. Daarnaast is er direct voor de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning bevindt zich op loop- en fietsafstand van de voorzieningen in Lopik, waaronder de winkels, de basisscholen en diverse recreatievoorzieningen. Grotere steden zoals IJsselstein (14 minuten rijdafstand) en Utrecht (33 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Instapklare tussenwoning;
 • Ruime woonkamer met open keuken;
 • Bijkeuken met elektrische vloerverwarming aangrenzend aan de keuken;
 • Drie slaapkamers (17,4; 9,0 en 8,1 vierkante meter);
 • Moderne badkamer inclusief toilet;
 • Ruime tweede verdieping met de mogelijkheid voor een slaapkamer; 
 • Grotendeels kunststof kozijnen;
 • Uitvalscherm op de begane grond aanwezig (doek uitvalscherm 2021);
 • Rolluiken op de eerste verdieping (2021) en screens op de tweede verdieping;
 • CV-ketel uit 2022;
 • Achtertuin gelegen op het zuidwesten met een achterom;
 • Ruime schuur (9,1 vierkante meter);
 • ‘Open’ ligging door het uitzicht op het zwembad aan de voorzijde en de speeltuin aan de achterzijde; 
 • Energielabel C;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond

Aan de Churchill-laan 15 is de voordeur van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich het toilet en de meterkast. Daarnaast is er onder de trap een praktische garderobe aanwezig. Via de entree komt men uit in de keuken, welke in verbinding staat met de woonkamer. 

De woonkamer en open keuken beschikken over een prettig lichtinval, door de grote kunststof kozijnen aan de voor- en achterzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning is een uitvalscherm aanwezig. In de woonkamer is een elektrische sfeerhaard aanwezig. De woonkamer en keuken beschikken over een laminaatvloer.

De keuken beschikt over een spoelbak, een vaatwasser, een elektrische kookplaat, een afzuigkap en een koelkast. Direct grenzend aan de keuken, bevindt zich de bijkeuken. Ook hier is een spoelbak aanwezig. Tevens bevindt zich hier de wasmachine-aansluiting. Via de bijkeuken is de woning ‘achterom’ bereikbaar en komt men direct in de tuin uit. De bijkeuken beschikt over een plavuizen vloer met elektrische vloerverwarming.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterkant van de woning en beschikt over een oppervlakte van 17,4 vierkante meter. Naast de grootste slaapkamer is nog een slaapkamer aanwezig met een oppervlakte van 8,1 vierkante meter. De slaapkamers aan de achterkant van de woning beschikken over rolluiken.

Aan de voorkant van de woning bevindt zich de derde slaapkamer met een oppervlakte van 9 vierkante meter. 

Op de eerste verdieping is ook de badkamer aanwezig. De badkamer beschikt over een douche, een wastafel met bijbehorende kast, een handdoekradiator en een toilet. 

De eerste verdieping beschikt over een laminaatvloer (met uitzondering van de badkamer).

Via de overloop is de tweede verdieping met een vaste trap bereikbaar. 

Tweede verdieping

De tweede verdieping beschikt door de dakkapel (voorzien van screens) en het dakraam over een prettig lichtinval, wat de verdieping een bruikbare ruimte maakt. Achter de schotten is er voldoende opslagruimte in de punten van de woning aanwezig. De tweede verdieping kan gebruikt worden als extra slaapkamer, logeerkamer, maar ook als hobby- of werkkamer. 

De tweede verdieping beschikt over een laminaatvloer.

De centrale verwarming bevindt zich ook op de tweede verdieping.

Tuin

De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin is gelegen op het noordoosten en biedt voldoende ruimte voor de creatie van een prettig zitje om te genieten van de ochtendzon, maar ook om de schaduw op te zoeken. De achtertuin bevindt zich namelijk op het zuidwesten en heeft hiermee dus de meest ideale zonligging. 

De tuin beschikt over een achterom en een praktische en ruime schuur met een oppervlakte van 9,1 vierkante meter. De schuur beschikt over stroom. In zowel de voor- als achtertuin is een buitenkraan aanwezig.

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.