ML2 Vastgoed

Cabauwsekade 80d

Een hoekwoning gelegen op een ruim perceel!

Vraagprijs: 295.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 82,5 vierkante meter

Oppervlakte berging: 8 vierkante meter

Aantal woonlagen: 2

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: F

Parkeergelegenheid: openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Deze hoekwoning aan de Cabauwsekade 80d gelegen op een ruim perceel (298 vierkante meter) en met uitzicht over de polder, wordt te koop aangeboden!

Ben je op zoek naar een woning met mogelijkheden, gelegen op één van de mooiste plekjes in Cabauw en die je naar je eigen smaak kan inrichten? Beschik je over twee rechterhanden? En weet je ook wel raad met een ruime tuin? Dan ben je bij de Cabauwsekade 80d te Cabauw aan het juiste adres!

Deze woning is gebouwd in 1955 en is later uitgebouwd middels een serre. De keuken bevindt zich gescheiden van de woonkamer, wat een typerend kenmerk is vanuit het bouwjaar. De woning beschikt over drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De woning beschikt over een ruim perceel met een achtertuin gesitueerd op het zuiden. Voor de woning bevindt zich een openbare parkeergelegenheid. Indien gewenst kan er ook een parkeerplaats op eigen terrein gerealiseerd worden.

De woning bevindt zich in de Cabauwse ‘buurt’. Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, er heerst een ons-kent-ons gevoel, en er bevinden zich leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, op 5 minuten rijdastand. 

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijdafstand) en Utrecht (38 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

• Ruim perceel van 298 vierkante meter;

• In de tuin is een stenen schuur aanwezig;

• Voldoende mogelijkheid om de woning naar je eigen smaak in te richten;

• Landelijke omgeving met vrij uitzicht;

• De woning heeft drie slaapkamers;

• Tuin op het zuiden;

• Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2022;

• CV-ketel uit 2018;

• Glasvezel aanwezig;

• Gedeeltelijk dubbelglas;

• Parkeergelegenheid direct voor de woning en eventueel mo-gelijk op eigen terrein;

• Energielabel F;

• Oplevering per 1 mei 2023;

• Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond:

De voordeur van de woning bevindt zich aan de Cabauwsekade. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich het toilet en een kelderkast. In de kelderkast zijn de gas- en watermeter te vinden. In de trapopgang hangt de meterkast.

Via de entree komt men uit in keuken of in de woonkamer. De keuken bevindt zich apart van de woonkamer en bestaat uit een aanrechtblad met voornamelijk los apparatuur. Aan de andere kant van de keuken is een kookstel met een afzuigkap aanwezig. Aan weerskanten van het kookstel zijn vaste kasten aanwezig. De keuken heeft een toegang tot de tuin. 

De woonkamer is later uitgebreid met een ‘serre’. Ter plaatse van de bestaande buitenmuur zijn aan weerskanten vaste kasten gerealiseerd. 

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gerealiseerd. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 12,6 vierkante meter. De andere slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 8,0 vierkante meter. De derde slaapkamer is momenteel in gebruik als werkkamer en heeft een oppervlakte van circa 5,5 vierkante meter.

Alle slaapkamers beschikken over vaste inbouwkasten. 

Op de eerste verdieping is ook de badkamer gesitueerd. De badkamer beschikt over een douche en wastafel.

Tuin:

De woning beschikt over zowel een voortuin, als een zij- en achtertuin. De voortuin heeft een noordelijke situering. De achtertuin beschikt over een zuidelijke situering. Eventueel kan er eigen parkeergelegenheid in de zijtuin van de woning gerealiseerd worden.

In de tuin is een schuur aanwezig.

Ouderdom woning:

De woning is omstreeks 68 jaar oud. Daarnaast betreft de woning een nalatenschap waardoor verkopers niet op de hoogte zijn van alle details rondom de woning, waardoor koper koopt wat hij ziet. Het is raadzaam om iemand mee te nemen met een bouwkundige achtergrond, dan wel een specialist. 

Bij de verkoop is er sprake van een ouderdoms- en asbestclausule.

 

Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.