ML2 Vastgoed

Cabauwsekade 45

Een woning met mogelijkheden!

Vraagprijs: €395.000 k.k.

Oppervlakte wonen: 142,7 vierkante meter

Oppervlakte garage: 26 vierkante meter

Perceeloppervlakte: 318 vierkante meter

Aantal woonlagen: 2

Aantal slaapkamers: 3

Energielabel: F

Parkeergelegenheid: op eigen terrein

Omschrijving

Aan de Cabauwsekade 45 te Cabauw wordt deze twee-onder-een-kapwoning met garage te koop aangeboden. De woning is altijd zorgvuldig onderhouden en ingericht met kwalitatief goede materialen. De ruimte waarover de woning beschikt zal je verbazen! Zo heeft de woonkamer een oppervlakte van ruim 44 vierkante meter en is er aparte keuken aanwezig met aangrenzende kelderkast. Tevens beschikt de begane grond ook over een slaapkamer en badkamer, waardoor alle voorzieningen zich gelijkvloers bevinden. Op de verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. Vanuit de woning is een uitzicht op de polder waarneembaar.

Met een perceel van 318 vierkante meter is het naast de garage mogelijk om meerdere auto’s op het eigen terrein te parkeren. Daarnaast is er nog ruimte voor een zonnig terras!

De woning is ruim 100 jaar oud en kent ondanks de zorgvuldige onderhoudsstaat, de gebruikelijke gebreken. Daarom geldt bij deze woning ‘What you see is what you get’.

Kortom: een woning met veel mogelijkheden gelegen in het gezellige Cabauw! Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, heerst een ons-kent-ons-gevoel en bevinden leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, zich op 5 minuten rijdafstand.

Bijzonderheden:

  • Alle voorzieningen gelijkvloers;
  • Parkeergelegenheid op eigen terrein;
  • Drie slaapkamers;
  • Garage van circa 26 vierkante meter;
  • Glazenwasser plateau aan de Weteringzijde aanwezig;
  • Terras met tuinhuis;
  • Energielabel F;
  • Oplevering in overleg; verwachting mei/juni 2022;

Indeling:

Begane grond         

Aan de Cabauwsekade is de entree van de woning gesitueerd. Via de entree is aan de ene kant de keuken bereikbaar met aangrenzende kelderkast en voorraadkast. De keuken beschikt over een dubbele spoelbak, koelkast en inductiekookplaat. Via de keuken is ook de garage bereikbaar. In de garage is een wasruimte aanwezig voor de wasmachine en droger. Men kan via de garage ‘achterom’ de woning betreden. Aan de andere kant van de hoofdentree is de ruime woonkamer bereikbaar. Via de entree is ook het toilet te bereiken met los fonteintje. Tenslotte is via de entree de slaapkamer met aangrenzende badkamer te bereiken. In de slaapkamer is een los fontein aanwezig. De badkamer beschikt over een inloopdouche, badkamer-meubel en een handdoekradiator.

Verdieping

Op de verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. De ene slaapkamer beschikt over twee dakkapellen, waardoor er veel lichtinval is. Zowel de slaapkamers als de overloop, beschikken over voldoende opbergruimte in de lagere punten. Op de overloop is een bureau gesitueerd.       

Ouderdom woning:

De woning is ruim 100 jaar oud. Het bouwjaar is naar alle waarschijnlijkheid 1910. Verkoper is niet op de hoogte van alle details rondom de woning, waardoor koper koopt wat hij ziet. Het is raadzaam om iemand mee te nemen met een bouwkundige achtergrond, dan wel een specialist.

Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

* De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.