ML2 Vastgoed

Broeikweg 31a

Een bedrijfsruimte op een A-locatie in Schoonhoven!

Huurprijs: €2.950,- excl. BTW en nuts

Oppervlakte bedrijfshal: 600 vierkante meter en een entresol van 300 vierkante meter;

Oppervlakte kantoor: 70 vierkante meter

Situering: Op een zichtlocatie langs de N210. Op bedrijventerrein Thiendenland in Schoonhoven

Parkeergelegenheid: op eigen terrein, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Broeikweg 31a, op een A-locatie in Schoonhoven, wordt een bedrijfsruimte met een kantoorruimte, een entresol en eigen parkeergelegenheid te huur aangeboden.

Het pand bevindt zich op een zichtlocatie langs de N210. Het betreft een gedeelte van het pand: De betreffende hal heeft een oppervlakte van ongeveer 600 vierkante meter. In de hal is een entresol aanwezig van circa 300 vierkante meter. Tevens is er een kantoorruimte van circa 70 vierkante meter aanwezig. 

De kantoorruimte staat via een trap in de hal in verbinding met de bedrijfsruimte. De kantoorruimte is ook bereikbaar via de centrale hal. De kantoorruimte beschikt over een pantry en één toilet. 

De overheaddeuren hebben een breedte van 3,75 en 3,50 meter. De vloerbelasting bedraagt 2 ton.

Momenteel wordt de bestaande hal uitgebreid. Een deel van de ‘te huren’ ruimte bevindt zich in de nieuwe aanbouw. In overleg met een serieuze huurder kunnen zaken omtrent de inrichting en afbouw worden afgestemd. 

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ‘Thiendenland’ in Schoonhoven. Op het bedrijventerrein bevinden zich verschillende bedrijven in de maakindustrie, maar ook kantoorbedrijven en bedrijven in de dienstverlenende sector. 

Op loopafstand is het gezellige stadscentrum van Schoonhoven te vinden. Hetzelfde geldt voor openbaar vervoersvoorzieningen. 

Bedrijventerrein ‘Thiendenland’ is gelegen langs de N210, een doorgaande weg tussen Utrecht en Rotterdam. Deze steden zijn binnen 30 minuten te bereiken. 

Bijzonderheden:

  • Huurprijs: 2.950 euro per maand excl. BTW en nuts;
  • Vloeroppervlakte hal van circa 600 vierkante meter;
  • Vloeroppervlakte entresol van circa 300 vierkante meter;
  • Kantoorruimte van circa 70 vierkante meter;
  • Twee elektrische overheaddeuren (circa 3,75 en 3,50 meter breed);
  • Zes eigen parkeerplaatsen;
  • In de kantoorruimte is één toiletruimte en een pantry aanwezig;
  • Vloerbelasting 2 ton;
  • De huurprijs is exclusief BTW en kosten voor de nuts; 
  • Aanvaarding in overleg.

Indeling:

De bedrijfshal is rechtstreeks bereikbaar via de loopdeur tussen de overheaddeuren in. De bedrijfshal is middels de entresol gedeeltelijk verdeeld in twee verdiepingen. Via de trap in de hal is de kantoorruimte bereikbaar. In de kantoorruimte bevindt zich een toiletruimte (toilet en fonteintje). Tevens is hier een pantry aanwezig. De kantoorruimte is ook via de centrale hal te bereiken. 

 

Bestemmingsplan:
Het bedrijfspand is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Schoonhoven Oost’. Ter plaatse van de Broeikweg 31a zijn bedrijfsactiviteiten van milieucategorie 1 tot en met 3.2 toegestaan. Het is raadzaam om het bestemmingsplan te raadplegen om zo te kunnen beoordelen of de beoogde bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan binnen het bestemmingsplan. 

 

Algemeen:

De huurtermijn is bespreekbaar. De huur wordt maandelijks vooruitbetaald en is exclusief BTW en kosten voor de nuts. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd. Ter zekerheidstelling wordt er gevraagd om een waarborgsom van drie keer de maandhuur.

Voor de plaatsing van reclame-uitingen, het boren in de gevel of binnenwanden dient toestemming gevraagd te worden aan de verhuurder. 

Na overeenstemming van de huurwaarden, wordt er een huurcontract opgesteld conform het ROZ-model. 

 

Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Elke transactie behoeft de goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de gunning. 

 *De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 
Bent u geïnteresseerd in de bedrijfsruimte of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Foto's