ML2 Vastgoed

Braetstraat 1

Een ruime twee-onder-een-kapwoning met een vrije ligging!

Vraagprijs: 715.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 178,1 vierkante meter

Oppervlakte garage: 16,3 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 4

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: op eigen terrein, openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Braetstraat 1 te Cabauw wordt deze ruime twee-onder-een-kapwoning met polderuitzicht, vier slaapkamers, en een garage te koop aangeboden.

Wat een fijne woning is dit! Officieel is dit een twee-onder-een-kapwoning, maar door de positionering van de woning ervaar je dit nauwelijks. De woning heeft namelijk een vrije ligging met een uitzicht over de polders van de Lopikerwaard. Het is dan ook niet voor niets de enige woning die aan de Braetstraat gesitueerd is!

De woning is in 2011 gebouwd en van alle gemakken voorzien. Zo is de woning goed geïsoleerd en verkeert de woning in een goede staat van onderhoud. De Braetstraat 1 heeft een ruime woonkamer en een fijne leefkeuken. Mede door de uitbouw van de woning is er voldoende ruimte voor een grote eettafel, waar lekker met een groot gezelschap plaats genomen kan worden. Ook is er zitgelegenheid, door middel van een barretje, aan het aanrechtblad gecreëerd. Zo kun je gezellig met elkaar de dag doornemen tijdens het koken.

Via de openslaande deuren in de keuken is de tuin te bereiken. Een ideale plek om zomers lekker buiten te eten! Door middel van een praktisch zonnescherm kan deze zitplek ‘overkapt’ worden. 

Doordat de voorgevel van de woning, en hiermee ook de voortuin van de woning, zich op de kop van de straat bevindt, ervaar je veel privacy in de tuin. De tuin is van voldoende omvang voor fijne zit-plekken. De woning beschikt tevens over een garage en een eigen oprit, wat ideaal is voor het parkeren van de auto!

Ook de ruimte waarover de woning beschikt op de verdiepingen zal je verbazen! Er zijn maar liefst vier ruime slaapkamers! Waarbij de zolder over de ruimte beschikt om hier nog een vijfde slaapkamer en/of een thuiswerkplek te creëren. De woning beschikt over een nette badkamer met vloerverwarming en een polderuitzicht vanuit het badkamerraam! Kortom; pak de verhuisdozen maar alvast in, want deze instapklare woning is zo te betreden!

De twee-onder-een-kapwoning bevindt zich in een kindvriendelijke buurt en is nabij een speeltuin en de basisschool van Cabauw gelegen. Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, er heerst een ons-kent-ons-gevoel, en er bevinden zich leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, op 5 minuten rijafstand.

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijafstand) en Utrecht (38 minuten rijafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Ruime woonkamer en een fijne leefkeuken;
 • Vier slaapkamers (9,9 m2 , 12,2 m2, 14,1 m2 en 16,7 m2) aanwezig;
 • Mogelijkheid tot creatie van een vijfde slaapkamer;
 • De begane grond (m.u.v. het toilet) en badkamer beschikken over vloerverwarming; 
 • Tuin rondom de woning met een praktisch zonnescherm;
 • Garage (16,3 m2) met een eigen oprit;
 • Landelijke omgeving met polderuitzicht;
 • Centrale ligging t.o.v. voorzieningen;
 • Energielabel A;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond 

Aan de Braetstraat is de entree van de woning gesitueerd. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast en het toilet met een fonteintje. Er is voldoende ruimte voor een kapstok en een schoenenkast. Via de entree komt men uit in de woning. 

Aan de rechterkant van de woning bevindt zich de ruime woonkamer met veel lichtinval door de verschillende ramen. 

Aan de linkerkant van de woning is de fijne leefkeuken gesitueerd, welke bestaat uit een aanrechtblok ingericht met een spoelbak, vaatwasser, een gasfornuis met een oven en een losse koel- en vriescombinatie. Aan het aanrechtblad is een barretje gecreëerd.

Zowel de woonkamer als keuken beschikken over vloerverwarming. De gehele begane grond heeft een tegelvoer. 

Naast de trap, bevindt zich een trapkast. Handig voor een stukje opslag en voorraad. 

1e Verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van 16,7 vierkante meter. Deze kamer is dus van voldoende omvang voor een groot tweepersoonsbed en heeft daarnaast nog ruimte voor grote kasten, dan wel een inloopkast. De ramen van deze slaapkamer zijn voorzien van rolluiken, waardoor er ook in de zomer sprake is van een fijne binnen temperatuur. 

De andere twee slaapkamers hebben een omvang van 9,9 en 14,1 vierkante meter. 

Op de eerste verdieping is de badkamer gesitueerd. De badkamer bestaat uit een dubbele wasbak, een douchecabine, een handdoek-radiator en een ligbad. 

Daarnaast is er een apart toilet op de verdieping aanwezig.

2e Verdieping

Door de bijzondere situering van de woning, heeft de woning vier punten. Dit betekent dat de tweede verdieping over veel ruimte en lichtinval beschikt. Momenteel is hier één slaapkamer gesitueerd met een oppervlakte van 12,2 vierkante meter. 

Naast deze slaapkamer hebben de huidige bewoners momenteel een logeerbed staan, welke zij met een kamerscherm afscheiden. Het is natuurlijk ook mogelijk om hier nog een wand te plaatsen, zodat er nog een extra slaapkamer of werkkamer gecreëerd kan worden. 

Naast de slaapkamer en de logeer- en werkhoek, beschikt de zolder ook over voldoende ruimte voor een washoek. De centrale verwarming is op de tweede verdieping gesitueerd.

Tuin

De tuin is via verschillende manieren te bereiken. Door het hekje aan de voorkant van het perceel, maar ook via de eigen oprit en vanuit de woning via de openslaande deuren. 

De tuin is rondom de woning gesitueerd, waardoor de voortuin een zuidoostelijke situering kent, maar de zijtuinen ook een westelijke en oostelijke situering kennen. Kortom: de hele dag zon in de tuin! Door middel van het praktische zonnescherm, is er ook altijd een fijne schaduwplek in de tuin. 

De woning beschikt over een eigen oprit met een garage. Deze garage is van voldoende capaciteit om een auto in te parkeren, maar ook handig voor een stukje opslag en bergruimte.


Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.