ML2 Vastgoed

Baronieweg 74

Een ruime woning aan de rand van Polsbroek!

Vraagprijs: 425.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 127,9 vierkante meter

Oppervlakte garage: 22,8 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 4

Energielabel: C

Parkeergelegenheid: op eigen terrein, openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Deze ruime hoekwoning gesitueerd op een perceel van 343 vierkante meter en gelegen aan de rand van Polsbroek, met een tuin grenzend aan de polder, een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein, wordt te koop aangeboden!

Wonen op een van de mooiste plekjes van Polsbroek? Dan ben je aan de Baronieweg 74 te Polsbroek aan het juiste adres! 

Het betreft een ruime hoekwoning. Mede door de uitbouw uit 2002 heeft de begane grond een ruime woonkamer met aangrenzende keuken met een totale oppervlakte van ongeveer 45 vierkante meter. Verder beschikt de woning over vier slaapkamers, een badkamer, praktische bergruimtes en een ideale bijkeuken. 

De tuin is de parel van de woning, of eigenlijk moeten we zeggen de tuinen! Direct achter de woning bevindt zich namelijk de achtertuin met aangrenzende garage (circa 22 vierkante meter). Deze achtertuin staat met de openslaande deuren in verbinding met de woonkamer en keuken, een ideale plek om even lekker buiten in het zonnetje te eten! Achter de ruime garage bevindt zich nog een tuin aangrenzend aan de polder. Hier kan men parkeren op eigen terrein, is er voldoende ruimte voor een moestuin of plaats voor speeltoestellen en zijn er vanaf het vlonder prachtige polderuitzichten waarneembaar. Het vlonder staat in verbinding met een tuinhuis, voorzien van water, stroom en een aanrechtblokje. Ideaal vertoeven dus!

Deze hoekwoning bevindt zich in een kindvriendelijke straat met enkel bestemmingsverkeer en is gelegen in de dorpskern van Polsbroek. De dorpskern beschikt onder andere over een bassischool, een buurtsuper en een medisch centrum met een apotheek. Leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, bevinden zich op 10 minuten rijdafstand. 

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijdafstand) en Utrecht (32 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken. 

Bijzonderheden:

 • Twee percelen met een totale oppervlakte van circa 343 vierkante meter;
 • Ruime woonkamer met aangrenzende keuken (circa 45 vierkante meter);
 • Bijkeuken met ‘achterom’;
 • Ruime garage (circa 22 vierkante meter);
 • Vier slaapkamers (13,8; 12,2; 6,4; 16,1 vierkante meter);
 • Tuin aangrenzend aan de polder met een tuinhuis voorzien van stroom, water en een aanrechtblokje;
 • Achtertuinen gesitueerd op het noordwesten;
 • Overstek kopgevel vernieuwd in zomer 2020;
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein;
 • Energielabel C;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) belastingen opvraagbaar. 

Indeling:

Begane grond 

De voordeur bevindt zich aan de Baronieweg. Via de voordeur komt men uit in de entree van de woning. Hier bevindt zich de meterkast, het toilet met een fonteintje en trapkast.

Via de entree komt men uit in de woonkamer, welke in verbinding staat met de keuken en de achtertuin. De woonkamer beschikt over een ruim oppervlak en veel lichtinval, mede door de lichtkoepel. 

De keuken bestaat uit een gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en magnetron. 

Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken, welke beschikt over een wasmachine-aansluiting. De bijkeuken beschikt over een ‘achterom’ en een plavuizenvloer.

De begane grond beschikt over een laminaat vloerafwerking, met uitzondering van het toilet en de bijkeuken.

1e Verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 13,8 vierkante meter. De andere slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 12,2 vierkante meter. De derde slaapkamer is momenteel in gebruik als werkkamer en heeft een oppervlakte van circa 6,4 vierkante meter. 

Op de eerste verdieping is ook de badkamer gesitueerd. De badkamer beschikt over een douchecabine, een wastafelmeubel, een toilet en een handdoekradiator. 

Tevens is er op de overloop nog een vaste (linnen)kast aanwezig. 

De eerste verdieping beschikt over een laminaatvloer.

2e Verdieping

De ruimte waarover deze verdieping beschikt, zal je verbazen! Dit komt door de dakkapel en de dakramen. Op deze verdieping is een ruime slaapkamer van 16,1 vierkante meter gesitueerd.

Daarnaast zijn er verschillende bergruimtes aanwezig onder de punten. Ideaal voor een stukje opslag!

De centrale verwarming is op de tweede verdieping gesitueerd.

De tweede verdieping beschikt over een laminaatvloer. 

Garage

De ruime garage (circa 22 vierkante meter) is bereikbaar via de achtertuin en beschikt tevens over twee openslaande deuren, zodat er eventueel een auto ingeparkeerd kan worden. 

Tuin

De woning beschikt over een voortuin en twee achtertuinen. De voortuin heeft een zuidoostelijke situering. De achtertuinen hebben een noordwestelijke situering. 

De achtertuin, grenzend aan de polder, beschikt over een tuinhuis, een kas en beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein.

 
 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.