ML2 Vastgoed

M.A. Reinaldaweg 1B 1-8

Nieuw gebouwde bedrijfsunits te huur aangeboden!

Huurprijs: € 1.890,  € 2.155 en € 2.550 per maand excl. BTW en nuts

Oppervlakte bedrijfshal: 220 of 143,9 vierkante meter

Oppervlakte kantoorruimte begane grond: 11,6 vierkante meter

Oppervlakte kantoorruimte 1e verdieping: 51,1 vierkante meter

Situering: Op het zogenaamde ‘MOB-terrein’, langs de M.A. Reinaldaweg te Lopik.

Parkeergelegenheid: 3 of 4 eigen parkeerplaatsen

Omschrijving

Aan de M.A. Reinaldaweg 1B te Lopik worden diverse bedrijfsunits te huur aangeboden!

In dit verzamelgebouw zijn acht bedrijfsunits opgericht. De units beschikken over een ‘industrieruimte’ met een hoogte van circa 7,5 meter en een wasruimte/opslag- of voorraadruimte op de begane grond (de oppervlakte bij de grotere units bedraagt circa 220 vierkante meter, bij de kleinere units bedraagt dit ongeveer 144 vierkante meter), een entree met een toilet op de begane grond (ongeveer 11,6 vierkante meter) en een kantoorruimte/kantine met een toilet op de eerste verdieping (ongeveer 51 vierkante meter). Unit H betreft hier een uitzondering op.

De ‘kantoor’ruimtes zijn afgewerkt met een systeemplafond met ledverlichting en beschikken over airco’s om te verwarmen en koelen. In de kantoorruimte zijn voorbereidingen meegenomen voor de oprichting van een pantry/keukenblok.

De hal beschikt over een elektrische overheaddeur. Bij de grotere units zijn vier parkeerplaatsen aanwezig. Bij de kleinere units behoren drie parkeerplaatsen.

Gezien de nieuwstaat van de units en de situering van het pand op het terrein, zijn er voorkeuren met betrekking tot bedrijfscategorieën. 

Het pand bevindt zich op het zogenaamde ‘MOB-terrein’; een bedrijventerrein, gesitueerd langs de M.A. Reinaldaweg te Lopik. Op 10 minuten loopafstand is het ‘centrum’ van Lopik te bereiken. Op 500 meter afstand bevinden zich haltes voor de bus.

Utrecht is binnen 20 minuten te bereiken en Rotterdam is binnen 40 minuten te bereiken.

Bijzonderheden:

  • De precieze huurprijzen per unit zijn weergegeven in de op te vragen brochure. De huurprijzen zijn exclusief BTW en kosten voor de nuts;
  • Gasloze bedrijfsunits; 
  • Elektrische overheaddeur (4m1 x 4m1);
  • Parkeergelegenheid direct voor en naast het pand;
  • Centrale ligging aan een zichtlocatie;
  • Goede bereikbaarheid via de M.A. Reinaldaweg;
  • Twee toiletten per unit;
  • Gelegenheid voor een pantry/keukenblok;
  • Oplevering in overleg, kan snel.

Indeling:

Begane grond 

Op de begane grond van de units is de entree gesitueerd. De entree beschikt over een toiletruimte, bestaande uit een toilet en een fonteintje. In de entree is een airco aanwezig om te koelen en te verwarmen. Via de trap is de kantoorruimte op de eerste verdieping te bereiken. 

Via zowel de entree als de overheaddeur is de hal te bereiken. De hal beschikt over ledverlichting en een aparte ruimte die gebruikt kan worden als wasruimte/opslag- of voorraadruimte.

1e Verdieping

Op de eerste verdieping van de unit is de kantoorruimte gesitueerd. De kantoorruimte beschikt over een systeemplafond met ledverlichting. Tevens zijn hier airco’s aanwezig om te koelen en te verwarmen. In de kantoorruimte zijn voorbereidingen meegenomen voor de oprichting van een pantry/keukenblok. Via de openslaande deuren kan er een toegang gerealiseerd worden naar een eventuele toekomstige verdiepingsvloer.

Bestemmingsplan:

Het pand is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied’. Ter plaatse van de M.A. Reinaldaweg zijn bedrijfsactiviteiten van milieucategorie 1 tot en met 3.2 toegestaan (er dient echter wel rekening gehouden te worden met de afstand tot de burgerwoning). Het is raadzaam om het bestemmingsplan te raadplegen om zo te kunnen beoordelen of de beoogde bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan binnen het bestemmingsplan.

Algemeen:

De huurtermijn is bespreekbaar. De huur wordt maandelijks vooruitbetaald en is exclusief BTW en kosten voor de nuts. De huurprijs wordt jaarlijkse geïndexeerd. Ter zekerheidstelling wordt er gevraagd om een waarborgsom van drie keer de maandhuur. 

Voor de plaatsing van reclame-uitingen, het boren in de gevel of binnenwanden dient toestemming gevraagd te worden aan de verhuurder. 

Na overeenstemming van de huurwaarden, wordt er een huurcontract opgesteld conform het ROZ-model. 

Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Elke transactie behoeft de goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de gunning.

 
 
Bent u geïnteresseerd in een van de bedrijfsunits of heeft u vragen, neem dan contact met op ons!
 
 

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.