ML2 Vastgoed

M.A. Reinaldaweg 17a

Een splinternieuwe kantoor-/praktijkruime op een zichtlocatie!

Huurprijs: € 1.550 excl. BTW en nuts

Oppervlakte kantoorruimte: 169,3 vierkante meter

Situering: langs de M.A. Reinaldaweg 

Parkeergelegenheid: direct voor de deur

Omschrijving

In dit pand, gelegen aan de M.A. Reinaldaweg 17a te Lopik en opgeleverd in maart 2022, bieden we kantoor-/praktijkruimte op de 1e en 2e verdieping te huur aan. 

De ruimte bevindt zich op een zichtlocatie langs de M.A. Reinaldaweg, heeft een eigen opgang, twee toiletten, er is gelegenheid voor pantry’s en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het pand is als duurzaam te beschouwen, vanwege het gebruik van een warmtepomp, de aanwezigheid van ledverlichting en goede isolatie. 

De ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 169,3 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. De ruimte op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van circa 59,6 vierkante meter. Deze ruimte is reeds afgewerkt met een pvc-vloer en een systeemplafond met verlichting. De gehele tweede verdieping wordt verhuurd. De tweede verdieping heeft een oppervlakte van circa 109,7 vierkante meter. Deze verdieping is momenteel als ‘casco’ te beschouwen. In overleg met een huurder kan deze ruimte worden afgewerkt. 

De te huren ruimtes zijn uitermate geschikt voor een kantoorbedrijf, mede door de centrale ligging en goede bereikbaarheid. De ruimtes kunnen ook geschikt zijn voor een praktijkruimte, mede door de korte afstand tot de kern van Lopik.

Het pand bevindt zich op het zogenaamde ‘MOB-terrein’; een kleinschalig bedrijventerrein, gesitueerd langs de M.A. Reinaldaweg. Op 10 minuten loopafstand is het ‘centrum’ van Lopik te bereiken. Op 500 meter afstand bevinden zich haltes voor de bus.

Utrecht is binnen 20 minuten te bereiken en Rotterdam is binnen 40 minuten te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Huurprijs: 1.550 euro per maand excl. BTW en nuts;
 • De kosten voor de nuts worden in rekening gebracht middels een maandelijks voorschot en uiteindelijk verrekend met het daadwerkelijke gebruik;
 • Circa 169,3 vierkante meter;
 • Eigen opgang;
 • Parkeergelegenheid direct bij het pand;
 • Centrale ligging aan een zichtlocatie;
 • Goede bereikbaarheid via de M.A. Reinaldaweg;
 • Twee toiletten;
 • Gelegenheid voor pantry’s;
 • Het pand wordt verwarmd middels een warmtepomp;
 • In overleg met de verhuurder is de nadere inrichting af te stemmen;
 • Oplevering in overleg.

Indeling:

Begane grond         

Op de begane grond bevindt zich de entree van het pand. Via de trap is de te huren ruimte te bereiken.

1e Verdieping
Een gedeelte van de eerste verdieping wordt te huur aangeboden. Het betreft de ruimte met zicht op de M.A. Reinaldaweg. De ruimte is afgewerkt met een pvc-vloer en een systeemplafond met verlichting. De ruimte beschikt over een toilet met een fonteintje. Daarnaast is er de gelegenheid voor het oprichten van een pantry. 

2e Verdieping

De gehele tweede verdieping wordt te huur aangeboden. Deze ruimte is ‘casco’ ingericht en kan in overleg met de verhuurder nader ingericht worden. De ruimte beschikt over een toilet met een fonteintje. Ook hier is er de gelegenheid tot het oprichten van een pantry.

Bestemmingsplan

Het pand is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied’. Ter plaatse van de M.A. Reinaldaweg zijn bedrijfsactiviteiten van milieucategorie 1 tot en met 3.2 toegestaan. Het is raadzaam om het bestemmingsplan te raadplegen om zo te kunnen beoordelen of de beoogde bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan binnen het bestemmingsplan.

Algemeen

De huurtermijn is bespreekbaar. De huur wordt maandelijks vooruitbetaald en is exclusief BTW en kosten voor de nuts. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd. Ter zekerheidstelling wordt er gevraagd om een waarborgsom van drie keer de maandhuur.

Voor de plaatsing van reclame-uitingen, het boren in de gevel of binnenwanden dient toestemming gevraagd te worden aan de verhuurder.

Na overeenstemming van de huurvoorwaarden, wordt er een huurcontract opgesteld conform het ROZ-model.

Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Elke transactie behoeft de goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de gunning.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bent u geïnteresseerd in de kantoorruimte of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.