ML2 Vastgoed

Europasingel 1B

Een ruime maisonnette woning op een mooie locatie in Lopik!

Vraagprijs: 415.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 111,1 vierkante meter

Oppervlakte berging: 2,5 vierkante meter

Aantal woonlagen: 2

Aantal slaapkamers: 2

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: 2 eigen parkeerplaatsen

Omschrijving

Aan de Europasingel 1B te Lopik wordt dit ruime appartement bestaande uit twee verdiepingen te koop aangeboden!

Dit appartement noemen we ook wel een maisonnette woning, aangezien er twee verdiepingen aanwezig zijn. Men kan het ook een penthouse noemen; het betreft de bovenste woning, gesitueerd op de tweede en derde verdieping, met uitzicht richting het ‘dorp’, het voorgelegen ‘park’, de sportvelden en het gemeentehuis!

De ruimte waar deze maisonnette woning over beschikt, zal je verbazen! Ruim 111 vierkante meter woonoppervlak! De woonkamer en keuken hebben een oppervlakte van 45 vierkante meter. Er is aan verschillende kanten sprake van lichtinval; ramen aan de voorkant van het gebouw, maar ook door de dakkapellen aan de zijkant van het gebouw. De schuine kanten, maken de uitstraling speels en geven tevens een knus gevoel. De woonkamer staat, middels de schuifpui, direct in verbinding met het zonnige balkon, gesitueerd op het zuidoosten. 

De woning beschikt over twee slaapkamers, waarbij de eerste slaapkamer zich op de eerste woonlaag bevindt en de tweede slaapkamer op de tweede verdieping. Beide zijn ruim van formaat. Op de tweede verdieping is tevens een badkamer aanwezig die van alle gemakken is voorzien, waaronder een ligbad, een dubbele wastafel, een douche en nog een extra toilet. 

In de woning is een praktische trapkast aanwezig en ook een wasruimte voor de wasmachine mag niet ontbreken! Op de begane grond is tevens een fietsenberging aanwezig. 

In 2015 is dit kleinschalige appartementengebouw, bestaande uit drie appartementen, gebouwd. De woning is voorzien van vloerverwarming (grotendeels) en dubbel glas. Daarnaast zijn de ramen voorzien van (zes) elektrische screens. 

Bij dit appartement horen twee eigen parkeerplaatsen, gesitueerd op een naastgelegen parkeerterrein. 

De woning bevindt zich op loop- en fietsafstand van de voorzieningen in Lopik, waaronder de winkels, de basisscholen en diverse recreatievoorzieningen. Grotere steden zoals IJsselstein (14 minuten rijdafstand) en Utrecht (33 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Instapklare maisonnette woning;
 • Bouwjaar 2015;
 • Ruime woonkamer en keuken (circa 45 vierkante meter);
 • Twee slaapkamers (circa 14,3 en 16,9 vierkante meter);
 • Moderne badkamer met ligbad;
 • Grotendeels voorzien van vloerverwarming;
 • De zes ramen zijn voorzien van elektrische screens;
 • Zonnig balkon op het zuidoosten;
 • Twee eigen parkeerplaatsen;
 • Fietsenberging op de begane grond;
 • Onderdeel van de Vereniging van Eigenaren (de maandelijkse bijdrage bedraagt 148,37 euro);
 • Uitzicht richting het ‘dorp’, het voorgelegen ‘park’, de sportvelden en het gemeentehuis;
 • Energielabel A;
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar. 

Indeling:

Maisonnette – eerste laag

De entree van het appartementengebouw is gesitueerd aan de Europasingel. Via de centrale hal bereiken we de trap en de trap leidt ons naar de bovenste woning toe. 

Via de voordeur bereikt men de entree van de woning. Hier bevindt zich de CV-kast, het toilet met fonteintje, een handige trapkast en er is ruimte voor een kapstok, dan wel schoenenkast. Via de entree kan men de woonkamer en keuken bereiken. De keuken is uit het bouwjaar en voorzien van een spoelbak, een gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast met een vriesvak en een combi-oven. 

Via de schuifpui in de woonkamer is het balkon te bereiken.

Terug in de hal, is de eerste slaapkamer te vinden. Deze slaapkamer, is momenteel in gebruik als werkkamer en beschikt over een oppervlakte van circa 14,3 vierkante meter. 

De gehele eerste laag met uitzondering van het toilet beschikt over een laminaat vloer.

Maisonnette – tweede laag

Op de tweede laag is de tweede slaapkamer met een oppervlakte van circa 16,9 vierkante meter gesitueerd. Tegenover de slaapkamer bevindt zich de badkamer, bestaande uit een douche, een ligbad, een dubbele wastafel, een toilet en een handdoekradiator. 

De overloop is ruim van opzet en biedt toegang tot de wasruimte, waarin de machine-aansluiting zich bevindt. 

Middels de vier Velux-dakramen beschikt ook de tweede laag over een prettig lichtinval.

De tweede laag is voorzien van dezelfde laminaatvloer met uitzondering van de badkamer, welke beschikt over tegels. 

Berging

Op de begane grond is een externe fietsenberging aanwezig. Tevens is hier ruimte voor nog een extra stukje opslag! Op de begane grond bevindt zich ook de meterkast.

 

 
Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
 

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.