ML2 Vastgoed

Bergambachterstraat 9a

Een bedrijfsruimte op de begane grond gesitueerd in Pand 9!

Huurprijs: €750,- per maand excl. BTW

Servicekosten: €250,- per maand excl. BTW

Oppervlakte bedrijfsruimte: 78,5 vierkante meter
Situering: op bedrijventerrein ‘Schoonhoven-Noord’

Parkeergelegenheid: openbaar, direct bij het pand

Omschrijving

Aan de Bergambachterstraat 9a te Schoonhoven wordt op de begane grond een bedrijfsruimte van circa 78,5 vierkante meter te huur aangeboden!

De bedrijfsruimte beschikt over een laminaatvloer, een systeemplafond met led-verlichting, een pantry met een spoelbak en een close-in-boiler en een beamerscherm.

De ruimte is middels twee toegangen bereikbaar. De centrale entree leidt tot de voordeur van de bedrijfsruimte. Daarnaast beschikt de ruimte ook over een achterdeur, welke direct uitmondt op de openbare parkeergelegenheden. Daarnaast zorgt deze achterdeur voor een natuurlijk lichtinval in de bedrijfsruimte.

De Bergambachterstraat 9a maakt onderdeel uit van Pand 9; een bedrijfsverzamelgebouw met verschillende bedrijven in de medische en welzijnssector. Pand 9 beschikt over een gezamenlijke ontvangstruimte. Daarnaast worden de toiletten gezamenlijk gebruikt. 

Pand 9 is gesitueerd op bedrijventerrein ‘Schoonhoven-Noord’ en bevindt zich aan de rand van de woonwijk. Op loopafstand is het Albert Plesmanplein – met verschillende voorzieningen, waaronder winkels en supermarkten – te bereiken. Ook de bushalte bevindt zich op loopafstand. Via de N210 zijn Rotterdam en Utrecht binnen 30 minuten bereikbaar. 

Bijzonderheden:

 • Huurprijs: 750 euro per maand excl. BTW;
 • Servicekosten: 250 euro per maand excl. BTW;
 • De servicekosten omvatten de volgende zaken/diensten:
  Levering van gas, elektra en water;
  Onderhoud van de CV-ketel;
  (Technisch) onderhoud van het sanitair, de verwarming en/of luchtinstallatie en de automatische deurbediening. (Schoonmaakwerkzaamheden zijn voor de huurder zelf).
 • Circa 78,5 vierkante meter;
 • De ruimte beschikt over een pantry met een spoelbak en een close-in-boiler;
 • Gezamenlijke ontvangstruimte en toiletten;
 • Openbare parkeergelegenheid direct bij het pand;
 • Oplevering in overleg, kan snel.

Indeling:

Begane grond         

De hoofdentree leidt tot de toegang van de bedrijfsruimtes op de begane grond. De bedrijfsruimtes zijn beveiligd met een alarminstallatie. Voordat men de voordeur van de betreffende bedrijfsruimte bereikt, komt men eerst nog langs de gezamenlijke ontvangstruimte en de toiletruimte.

De bedrijfsruimte biedt voldoende gelegenheid voor diverse werkplekken, dan wel een vergadergedeelte. In de bedrijfsruimte is een pantry aanwezig. Tevens is de ruimte afgewerkt met een laminaatvloer en een systeemplafond met led-verlichting. Tenslotte is de bedrijfsruimte ook te bereiken via de achterdeur. 

Bestemmingsplan:

Het pand is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Schoonhoven-Noord’. Ter plaatse van de Bergambachterstraat 9a zijn bedrijfsactiviteiten in ten hoogste categorie 2 toegestaan. Het is raadzaam om het bestemmingsplan te raadplegen om zo te kunnen beoordelen of de beoogde bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan binnen het bestemmingsplan.

Algemeen

De huurtermijn is bespreekbaar. De huur wordt maandelijks vooruitbetaald en is exclusief BTW en de servicekosten. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd. Ter zekerheidsstelling wordt er gevraagd om een waarborgsom van drie keer de maandhuur. 

Voor de plaatsing van reclame-uitingen, het boren in de gevel of binnenwanden dient toestemming gevraagd te worden aan de verhuurder.

Na overeenstemming van de huurvoorwaarden, wordt er een huurcontract opgesteld conform het ROZ-model.

Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Elke transactie behoeft de goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de gunning.

 

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bent u geïnteresseerd in de bedrijfsruimte of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

* De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.