ML2 Vastgoed

Van Mieropstraat 25

Aan de van Mieropstraat 25 te Cabauw wordt deze ruime twee-onder-een-kapwoning met polderuitzicht, vier slaapkamers en twee badkamers te koop aangeboden!

De ruimte waar deze woning over beschikt, zal je verbazen! Wij nodigen u van harte uit om dit zelf te ervaren tijdens een bezichtiging!

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

maaike@ml2vastgoed.nl II 06-21197554

Van Mieropstraat 25

Een ruime twee-onder-een-kapwoning met een fijne tuin!

Vraagprijs: 775.000 euro k.k.

Oppervlakte wonen: 192,6 vierkante meter

Perceeloppervlakte: 495 vierkante meter

Aantal woonlagen: 3

Aantal slaapkamers: 4 

Energielabel: A

Parkeergelegenheid: op eigen terrein, openbaar, direct voor de deur

Omschrijving

Aan de Van Mieropstraat 25 te Cabauw wordt deze ruime twee-onder-een-kapwoning met polderuitzicht, vier slaapkamers en twee badkamers te koop aangeboden!

De ruimte waar deze woning over beschikt, zal je verbazen! Bij binnenkomst in de woning wordt dit al snel zichtbaar door de ruime hal, welke leidt naar de grote, maar toch huiselijke woonkamer en de lichte keuken. De woning beschikt over vier grote slaapkamers, welke allemaal over voldoende ruimte beschikken voor de situering van een tweepersoonsbed. In één kamer zijn momenteel zelfs twee tweepersoonsbedden gesitueerd. De aanwezigheid van twee badkamers verdeeld over de twee slaapverdiepingen geeft de woning nog meer comfort. En hoe gaaf is het als je vanuit het ligbad het polderuitzicht van de Lopikerwaard kunt waarnemen?!

De woning is gesitueerd op een ruim perceel. Daarnaast bevindt de woning zich op de hoek van de woonwijk, waardoor de tuin een ‘vrije’ situering heeft. Zowel in de voor-, zij-, als achtertuin van de woning zijn er (zit)gelegenheden om op verschillende momenten van de dag van de zon te genieten. In 2019 is er een veranda aan de woning gebouwd, waardoor er ook een fijne schaduwplek is in de zomer. Daarnaast dient de veranda natuurlijk als een gezellige zithoek!

Het bouwjaar van de woning is 2012. De woning is na de bouw hoogwaardig ingericht en praktisch ingedeeld; alle beschikbare ruimte in de woning wordt benut. Misschien een ander kleurtje op de muur en je kan de verhuisdozen inpakken?! Kortom: het betreft een instapklare woning!

Deze twee-onder-een-kapwoning bevindt zich in een kindvriendelijke buurt en is nabij een speeltuin en de basisschool van Cabauw gelegen. Cabauw is een hecht buurtgemeenschap met een actief verenigingsleven. Hier kan men genieten van het polderuitzicht, er heerst een ons-kent-ons-gevoel, en er bevinden zich leuke stadscentra, zoals Schoonhoven, op 5 minuten rijdafstand. 

Grotere steden zoals IJsselstein (20 minuten rijdafstand) en Utrecht (38 minuten rijdafstand) zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:

 • Woonkamer met een oppervlakte van circa 48 vierkante meter;
 • Twee badkamers aanwezig;
 • Vier grote slaapkamers (13,3; 14; 17; 19,7 vierkante meter);
 • Een fijne veranda aan de woning;
 • De begane grond en badkamers beschikken over vloerverwarming;
 • Zonwering in de vorm van rolluiken en zonneschermen;
 • In de tuin is een houten schuur (10,1 vierkante meter) met aangebouwde overkapping aanwezig;
 • Landelijke omgeving met polderuitzicht;
 • Energielabel A; 
 • Oplevering in overleg;
 • Indicatie (gemeentelijke) lasten opvraagbaar.

Indeling:

Begane grond         

Aan de Van Mieropstraat is de entree van de woning gesitueerd. De huidige bewoners betreden de woning vaak via de ‘achterom’deur. Echter bevindt de voordeur zich hiernaast. Wanneer men de woning via de ‘achterom’deur betreedt komt men uit in de garderobe van de woning. Naast de voordeur bevindt zich de meterkast. Via de entree is ook het toilet te bereiken, welke is voorzien van wandtegels en een fonteintje. 

Via de ruime hal zijn de woonkamer en keuken te bereiken, welke afsluitbaar zijn met houten deuren. 

De woonkamer beschikt over voldoende ruimte voor een fijne zithoek, waarbij het polderuitzicht vanaf alle kanten waarneembaar is. Momenteel heeft de woonkamer ook een ‘werkhoek’. Via de openslaande deuren is de tuin te bereiken. 

De keuken bestaat uit een eiland en een aanrechtblok, welke ingericht zijn met een dubbele spoelbak, een gasfornuis, twee ovens, een vaatwasser en een koelkast. 

Zowel de woonkamer als de keuken beschikken over vloerverwarming. De woonkamer heeft een houten vloer en de keuken en de hal hebben tegels als vloerbekleding.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van 19,7 vierkante meter en beschikt over een inloopkast. De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van 17 vierkante meter. Momenteel zijn hier tweepersoonsbedden gesitueerd. 

Via de overloop is de badkamer bereikbaar. De badkamer bestaat uit een dubbele wastafel, inloopdouche, handdoekradiator en een ligbad. Ook is er een los toilet aanwezig.

De ramen op de eerste verdieping, op het badkamerraam na, beschikken over rolluiken, waardoor de kamers in de zomer ook over een fijne binnentemperatuur beschikken.

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Door het dakkapel welke nagenoeg over de gehele bovenverdieping reikt, hebben alle kamers veel lichtinval en ruimte.

Via de overloop is de wasruimte bereikbaar, waar de wasmachine, droger en CV geïnstalleerd zijn. Daarnaast is de badkamer via de overloop te bereiken. De badkamer bestaat uit een douche, een handdoekradiator en een dubbele wastafel.

Op de overloop bevindt zich het vlizoluik met de vlizotrap, waarmee de vliering van de woning bereikbaar is. Deze vliering functioneert als opslagruimte. Op de tweede verdieping is er ook opslagruimte achter de schotten aanwezig.

Tuin

Doordat de woning op een hoek gesitueerd is, is de tuin ‘achterom’ bereikbaar. Tevens is de tuin via de openslaande deuren in de woning bereikbaar.

De achtertuin is op het zuidoosten gelegen. De tuin aan de zijkant van de woning bevindt zich op het zuiden en de voortuin kent een westelijke situering.

Er is een veranda aan de woning gebouwd, waardoor er ook een fijne schaduwplek is in de zomer. 

In de tuin bevindt zich een houten schuur met een aangebouwde overkapping.

Bent u geïnteresseerd in de woning of heeft u vragen, neem dan contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructies (BBMI), afgeleid van de NEN 2580 normering. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*De verstrekte informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

*De koopovereenkomst is pas rechtsgeldig na ondertekening.

Foto's

Plattegronden

De plattegronden zijn opgemaakt voor indicatieve doeleinden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.