ML2 Vastgoed

Update verbouwing Watertoren!

De verbouwing loopt nog steeds voorspoedig en e.e.a. krijgt steeds meer vorm. De voorzetwanden zijn inmiddels afgewerkt met gips. 

Komende week worden de vloerverwarmingsslangen op de topverdieping en de verdiepingen in de bovenste woning gelegd, waarna deze vloeren ook gesmeerd worden. Afgelopen week zijn deze vloeren al geïsoleerd. Ook de technische ruimtes in de videwoningen vorderen (zie foto 3). Tevens vordert het installatiewerk en zijn de eerste boilers op de zolder geplaatst. 

Het doel is om de bovenste woning en de topverdieping als eerste helemaal af te maken en in te richten. Als de vloeren gesmeerd zijn, zullen hier ook de binnenwanden geplaatst worden en zal het hoge plafond in de bovenste woning geïsoleerd worden. Hierna kan er gestuct worden. Door de complete afbouw van de bovenste verdiepingen, kunnen we ervaren waar we nog tegen aanlopen en bekijken hoe bepaalde indeling- en materiaalkeuzes uitvallen. Dit kunnen we meenemen in de afbouw van de andere 5 woningen, de B&B en de begane grond.

Op het terrein wordt de beschoeiing verder afgemaakt.