ML2 Vastgoed

Te huur; nog enkele bedrijfsunits aan de M.A. Reinaldaweg 1B te Lopik!

In dit verzamelgebouw zijn acht bedrijfsunits opgericht. De units beschikken over een ‘industrieruimte’ met een hoogte van circa 7,5 meter en een wasruimte/opslag- of voorraadruimte op de begane grond (de oppervlakte bij de grotere units bedraagt 220 vierkante meter, bij de kleinere unit bedraagt dit ongeveer 145,3 vierkante meter), een entree met een toilet op de begane grond (ongeveer 11,6 vierkante meter) en een kantoorruimte/kantine met een toilet op de eerste verdieping (ongeveer 51 vierkante meter, bij de kleinere unit bedraagt dit ongeveer 78,6 vierkante meter). De ‘kantoor’ruimtes zijn afgewerkt met een systeemplafond met ledverlichting en beschikken over airco’s om te verwarmen en te koelen.

De hal beschikt over een elektrische overheaddeur. Bij de grotere units zijn vier parkeerplaatsen aanwezig. Bij de kleinere unit behoren drie parkeerplaatsen.

De huurprijs bedraagt 2.155 euro exclusief BTW en nuts voor de kleinere unit en 2.550 euro exclusief BTW en nuts voor de grotere units.

Gezien de nieuwstaat van de units en de situering van het pand op het terrein, zijn er voorkeuren met betrekking tot bedrijfscategorieën. 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en de beschikbaarheid van de units!

Maaike Littel

💻 maaike@ml2vastgoed.nl

☎️ 06 21 19 75 54

Bekijk hier de meest actuele berichten