ML2 Vastgoed

Te huur; diverse bedrijfsunits aan de M.A. Reinaldaweg 1B te Lopik!

In dit verzamelgebouw zijn acht bedrijfsunits opgericht. De units beschikken over een ‘industrieruimte’ met een hoogte van circa 7,5 meter en een wasruimte/opslag- of voorraadruimte op de begane grond (de oppervlakte bij de grotere units bedraagt 220 vierkante meter, bij de kleinere units bedraagt dit ongeveer 144 vierkante meter), een entree met een toilet op de begane grond (ongeveer 11,6 vierkante meter) en een kantoorruimte/kantine met een toilet op de eerste verdieping (ongeveer 51 vierkante meter). De ‘kantoor’ruimtes zijn afgewerkt met een systeemplafond met ledverlichting en beschikken over airco’s om te verwarmen en te koelen.

De hal beschikt over een elektrische overheaddeur. Bij de grotere units zijn vier parkeerplaatsen aanwezig. Bij de kleinere units behoren drie parkeerplaatsen.

De huurprijs bedraagt 1.890 euro exclusief BTW en nuts voor de kleinere units en 2.550 euro exclusief BTW en nuts voor de grotere units.

Gezien de nieuwstaat van de units en de situering van het pand op het terrein, zijn er voorkeuren met betrekking tot bedrijfscategorieën. 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en de beschikbaarheid van de units!

Maaike Littel

💻 maaike@ml2vastgoed.nl

☎️ 06 21 19 75 54