ML2 Vastgoed

Rozenstraat 5 te Woerden nu op Funda!

Deze sfeervolle jaren ‘30 woning met twee slaapkamers, glas-in-loodramen, openbare parkeergelegenheid direct voor de deur en een zonnige tuin op het zuidoosten met een schuur en achterom, wordt te koop aangeboden! 

Ondanks dat de woning gebouwd is in 1934, is de woning in de loop der jaren gemoderniseerd. Zo kennen de wanden een stucafwerking, ligt er een moderne laminaatvloer afgewerkt met hoge plinten en is de gehele woning voorzien van dubbel glas. Ook de badkamer met extra toilet is naar de verdieping verplaatst. Ideaal!

Naast de badkamer zijn er twee slaapkamers op de verdieping aanwezig en hebben de bewoners een kleinschalige moestuin op het dak van de keuken gerealiseerd.

De woning grenst aan de achterzijde aan de speeltuin. Hierdoor is er niet direct achter de woning een ander woonblok gesitueerd. Dit geeft een vrij gevoel en zorgt er tevens voor dat er veel zon in de tuin aanwezig is. Het is tenslotte heerlijk vertoeven in deze zonnige tuin op het zuidoosten! Toch behoefte aan schaduw? Geen probleem; er is een handige constructie voor het schaduwdoek aanwezig!

De woning is gelegen in het geliefde Bloemen- en Bomenkwartier en bevindt zich op 5 minuten fietsafstand van het centrum van Woerden. In het centrum van Woerden is een breed scala aan winkels, horeca en recreatiemogelijkheden te vinden. Daarnaast zijn er scholen en diverse sportvoorzieningen in de directe omgeving. Kortom; een instapklare woning dichtbij alle voorzieningen in Woerden!

Benieuwd naar deze woning?

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

Maaike Littel

maaike@ml2vastgoed.nl

06 21 19 75 54

Bekijk hier de meest actuele berichten