ML2 Vastgoed

Open huizen dag Walnootstraat 49

Walnootstraat 49 te Schoonhoven deelnemer open huizen dag a.s. 1 april!

Aan de Walnootstraat 49 te Schoonhoven wordt deze ruime twee-onder-een-kapwoning met vijf slaapkamers, een garage, moderne badkamer, zonnepanelen en een zonnige tuin, te koop aangeboden.

Wat een keurig onderhouden woning is dit! Er wordt hier met veel plezier en zorgvuldigheid gewoond en dat is zeker terug te zien! Zo is het schilderwerk aan de buitenkant netjes, maar beschikt de woning ook over veel comfort. Denk hierbij aan vloerverwarming op de begane grond en gedeeltelijk in de garage, twee kunststof dakkapellen, zonnepanelen, maar ook de bergruimte; Naast de vliering wordt ook elk hoekje in de woning optimaal benut!

Door de dakkapellen aan weerskanten is er ook veel ruimte op de verdiepingen; momenteel zijn er maar liefst 5 kamers! Genoeg ruimte voor slaapkamers, maar ook voor een werkkamer, hobbykamer of logeerkamer.

De woning beschikt over verschillende doordachte zaken; zo heeft de trapkast twee opberggedeeltes, zijn er extra stopcontacten en datapunten opgenomen, is er een ingebouwde radio in de badkamer aanwezig en is er creatief omgegaan met de knieschotten. Benieuwd naar deze slimme zaken? We laten het je graag zien!

– 121 vierkante meter wonen;

– 193 vierkante meter perceel;

– Energielabel A;

– 499.000 euro k.k. 

U bent van harte welkom om deze woning te bezichtigen!