ML2 Vastgoed

Meester Marcolaan 31 nu op Funda!

Aan de Meester Marcolaan 31 te Cabauw wordt deze ruime en zo goed als nieuwe hoekwoning te koop aangeboden! 

De woning is in 2019 opgeleverd en helemaal van deze tijd; zo heeft de woning 10 zonnepanelen, hoogwaardige isolatiematerialen, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en een nieuwe CV geïnstalleerd in 2023. De woning heeft dan ook niet voor niets energielabel A+. Naast dat de woning duurzaam is, is de woning ook van alle gemakken voorzien, denk aan een moderne badkamer en een keuken met Quooker kraan en Neff-apparatuur. Zowel de keuken, als (de afbouw van) het sanitair, als de vaste kast in de master bedroom zijn geplaatst door een goedaangeschreven, lokaal keuken- en interieurbedrijf. 

De woning beschikt over drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping. Tevens beschikt de woning over een goede staat van onderhoud en een nette afwerking; zo hebben alle verdiepingen stucwerk op de wanden en plafonds.

De Meester Marcolaan 31 heeft een zonnige achtertuin op het westen, een achterom en een praktische berging in de achtertuin. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid direct naast de woning aanwezig!

Kortom; een (bijna) ‘nieuwbouwwoning’, maar dan wel volledig afgewerkt en zorgvuldig ingericht! Pak de verhuisdozen maar alvast in, want deze instapklare woning is zo te betreden!

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

Maaike Littel

maaike@ml2vastgoed.nl

06 21 19 75 54

Bekijk hier de meest actuele berichten